94

ѝАСД

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !A бе ***,как е разбрал че са от МВР като са били цивилни.Вие тотално сте изтрещели.Как може един психично луд ,да направи родните милиционери за резил?.Сега вече знаем ,че в България няма органи на реда.Има разбойници и некадърници в милиционерски униформи.Нормално.Куцо и сакато работи в МВР.Хора без образование и интелект.А тоя главния секретар още като го видиш ти става ясно ,че има умствени проблеми.Не за това място,горкия.Помогнете му и го махнете.Ще му олекне.

93

червен електорат

преди 10 години

Бойко е виновен, ял филия с мас!

92

Анонимен

преди 10 години

Няма такава наглост.Типично за комунистите, дизинформация и пропаганда до край.

91

Михаил

преди 10 години

Моля нчкой да повдигне обвинение шрещу ГЕРБ заради: 1 - Конфликта в Украйна 2 - Отцепването на Крим от Украйна 3 - Световната икономическата криза 4 - 24те години ЖАЛЪК ПСЕВНО-преход 5 - Гладът в Сомалия 6 - Инфаркта на дядо Пенйо от Кородимово(не знам къде е това) 7 - Това, че баба Гуси остана самотна(самотен)! 8 - Ниските заплати в Африка 9 - Дупките по път Е79 10 - Скъсаната ми тениска (онзи ден) 11 - Днес като пръднах не миришеше на лавандулки 12 - Не мога да пикая срещу вятъра

90

?!

преди 10 години

"...установи ли се вина и към мен..."- Коя проверка ще ти установи на тебе вината ве Парапитек ? "Приключих операцията без проблеми...".....ааааааааааааааааааааааааааааааааа

89

555

преди 10 години

Когато сутринта пуснах телевизора, на мястото имаше екип на ТВ7, излъчваше се на живо и се чуваха изтрели. Кой и защо е казал на журналята, че ще има такава акция, не трябва ли де е тайна! Явно са мислели , че ще има повод за гордост и веднага да ги покажат по ТВ-то, но са оплескали работата! Жалко за човека?

88

Mihail

преди 10 години

АХАХАХА! Хайдеееее, пак ГЕРБ са виновниииии! АХАХАХАХА ***! Да вивеят медийте промиващи мозъците на невинните овце, които им вярват!

87

Вера

преди 10 години

Обществото е болно! Благодарение на политическите *** и ***, правейки се на анализатори на ситуацията и хвърляйки необосновани и неверни твърдения в общественото пространство, манипулират и объркват онази немалка част, която няма необходимия умствен потенциал и ценностна система! Срамуваме се от всички, които намериха оправдание за един убиец! Срамуваме се от всички политически ***!Това е огромния проблем на България!

86

ПНМ

преди 10 години

Лазаров :)))На клетия неандерталец му липсват няколко хилядолетия еволюция.Моля бъдете снизходителни към него и към другарите му.:)))

85

ГЕРБ в МВР

преди 10 години

Ако са били сменени всичките стари от времето на ГЕРБ в МВР сега немаше да има убите , те свикнали при Борисов всичко на тумбак

84

optimist

преди 10 години

Тези, които наричаха Цветанов физкултурник и милиционер, като какъв биха опеделили Йовчев и сол та*ака му Лазаров?! Последните двама са абслютни некадърници в сравнение с Цветанов и Калин Георгиев.

83

Някой

преди 10 години

До 77 миАма ще остане ли някой в МВР тогава, при тези условия едва ли. То за да си полицай не трябва много акъл.

82

Анонимен

преди 10 години

Лазоров се бори със зъби и нокти да остане на поста .Ако си подаде оставката какво ще му стане ? Той се е хванал за тази длъжност и мисли ,че ако си подеде оставка ще се свърши света .

81

POLICIA

преди 10 години

Не е виновен Лазаров , а останали предните НЕКАДИРНИЦИ на Борисов

80

Анонимен

преди 10 години

Баси тренираните полицаи - на полигони, стрелбище, бойни изкуства и ала бала.Инструктори, специално облекло, защитни жилетки, щитове и всякакви други играчки.Сигурно са очаквали да ги посрещнат с кифлички и кафе.Те себе си не могат да опазят, какво останало за другите.

79

гришо

преди 10 години

До да обясниПетко не е луд а ти си луд червена подлого и ако не си чел или ако не можеш да ти прочетат новината от сутринта Войко е убил и ранил рамбовците

78

Анонимен

преди 10 години

В България последните двадесетина години се навъди коджа ти елит - модерно мислещи политици по най-европейски стандарт, супер-юпита-хипита икономисти школували по Харвардско и Кембриджа града голяма, млади пиарки от всякакви марки, спец-турбо-барети-марети и прочие експерти. Сал народецът е *** - но освен това е лош, злобен и паметлив като слон. Примери много...Не само в Лясковец!

77

N

преди 10 години

Все едно пък че ще си тръгнеш,вие комунистите докато не ви забият главите на кол няма отърване от вас.

76

Анонимен

преди 10 години

Ми като сте прости,ще ви чакат я :)))) А други ще ви пращат ..... ! Кой става полицай??? Ами слабоумни хора :)))

75

ГЕРБ

преди 10 години

Павел Ангелов бивш бодигард на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов е изданил цялата операция , пълен некадарник