51

Анонимен

преди 10 години

Lockheed General Dynamics RCA General Electric Westinghouse Comsat Boeing Hughes Aircraft Rockwell International Grumman Corp. CAE Electronics Trimble Navigation TRW

50

123

преди 10 години

Този как не го е срам да се появява, камо ли да се изказва. Такъв гьон сурат не сме виждали. Време е вече да е в затвора. До кога такива престъпници ще се разхождат свободно в парламента?

49

наглец

преди 10 години

*** и ***. Взел да ги чете . Амчи ти да не беше по-читав от Йовчев , а да забравих имаш 6 апартамента повече от него

48

Конспирация

преди 10 години

Бойко Борисов е провалил операцията още преди 11 години:))

47

Анонимен

преди 10 години

Този човечец има повдигнати ЧЕТИРИ ОБВИНЕНИЯ за извършени престъпления. Странното е, че не е на полагаемото се по закон място - СЛЕДСТВЕНИЯ АРЕСТ. Вместо това, шари по света и не е спрял да злепоставя държавата ни пред всеки, който му попадне пред чирепката уста. Приберете устакяря в ареста, както е по закон.

46

evgeni1234

преди 10 години

Това е проблема на Американската администрация,че сега и Йовчев казва:"Ще купиме "Дронове от САЩ-срещу луди"

45

evgeni1234

преди 10 години

Заради разкрит спътников шпионаж се случиха доста събития! Статуквото е такова,че и Цветанов и Писанчев и Йовчев,даже и Орешарски са наясно с нещата,колкото-повече за промосадския Борисов .Иначе изгърмя самоФлоров по този парагтаф,но с поставена му диагноза "подкуп в изключително големи размери:".И в Лясковец -пак поради същата причина се направи и акцията.В по-предишни времена се направи и "Едуард Сноудан".Не се заблуждавайте,спътниковите Нано-технологии виждат и чуват през железобетон и правят всевъзможни неща.Това е проблема на Американската администрация,че сега и Йовчев казва:"Ще купиме "

44

Абдулкарим

преди 10 години

Тоя ли ви е идола на българите, бе?

43

WTF????

преди 10 години

Абе, къде са Галеви? Цецо ли ги "изпусна", че не си спомням? Ами ония "полицаи", дето спяха в патрулката? А PR-ката на МВР, която нарече човека, който ги снима - "Откачен селянин" :) И т.н. ....Цецо, трай си, бе човече. Ни ни припомняйте за себе си. Крали сте, не сме ви хванали - поне си трайте и не ни дразнете. На власт няма да се върнете !

42

1_българин

преди 10 години

Не бива да се бъркат нещата. Цветанов си е Цветанов.....Той вече не на власт. Коментираме издънката ....на баретите. Колосална. Изпозастрелял ги е като зайци..... Причините никой не го интерисува какви са . Оставка на Лазаров и Йовчев.... Вече да ги бяхме забравили и с тях да се занимават прокурорите....Новите вече щяха да предприемат мерки за оправяне на нещата....

41

1

преди 10 години

До Анонимен-43,не във фризера ,а в прашките на акушера на жена му ,трябвало да пъхнат бебето,толкова сте заблудени гелбери,че две не виждате,акцията срещу човека глас,пребит по погрешка,семейството от Кърджале по сйщия начен пребито,обещетението от девет милиона,което държавата,трябва да плати на "октопода"Ал.Петров на кого е грешка?можеш ли да кажеш.

40

evgeni1234

преди 10 години

Заради разкрит спътников шпионаж се случиха доста събития! Статуквото е такова,че и Цветанов и Писанчев и Йовчев,даже и Орешарски са наясно с нещата,колкото-повече за промосадския Борисов .Иначе изгърмя самоФлоров по този парагтаф,но с поставена му диагноза "подкуп с изключително гоолеми размери:".И в Лясковец -пак поради същата причина се направи и акцията.В по-предишни времена се направи и "Едуард Сноудан".Не се заблуждавайте,спътниковите нано-технологии виждат и чуват през железобетон и правят всевъзможни неща.Това е проблема на Американската администрация,че сега и Йовчев казва:"Ще купиме

39

Басссси

преди 10 години

Цецо,Цецоооооо.....толкова си одухан , че повече няма на къде!!!!!!!!!!!!

38

Анонимен

преди 10 години

Цветанов може да брои?!? Този човек е пълен с изненади.

37

Анонимен

преди 10 години

До 1 к.35Да, бе, "Горнооряховската болница", голямо престъпление е, че обвинил лекарите, дето са напъхали бебето във фризепра, бебета мно-о-го дал Господ ! Важното е да обвиняваме Цветанов и за това за което е прав!

36

ИСТ

преди 10 години

И баба знае че *** се мете от горе на долу. Сега някой иска да мете от долу на горе-така не става- *** пада върху тебе.

35

Анонимен

преди 10 години

На полицаите това им е работата, ридкована. За съжаление в случая има жертви. Тези поне я смършиха и изпълниха дълга си. Тази мижитурка гербаджийска и подчинените му имат най голяма вина, че не са я свършили когато трябва, избягали са от задълженията си с което са застрашили живота на не малко невинни хора и деца, които всъщност им плащат заплатите. Мишки долни страхливи гербаджийски

34

Анонимен

преди 10 години

Как да нямаше издънки при ГЕРБ бе, я махнете розовите очила. Само до преди 2 години МВР влизаше в къщите на хората тежко въоръжени и накрая хоп, объркали адреса. И това се повтаряше през 3 месеца. ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ИМЕННО ТЕ И КАЛИНЧО СИ ЗАТВОРИХА ОЧИТЕ НА ЗА ТОЗИ ОТКАЧЕН ПРЕСТЪПНИК КАТО СА ПОТУЛИЛИ ЗАЛАВЯНЕТО МУ.А колкото до този на снимката незнам що за наглост е точно той с три висящи дела и още две дето му се пекат да говори за МВР, която самия той източваше през частни фирми.

33

Анонимен

преди 10 години

тоя наглец още ли говори

32

Анонимен

преди 10 години

До *** 13Да, бе , "когато трябвало", явно трябвало да застрелят психара, още като малък !