152

до 160

преди 10 години

Ами може да се направят референдуми в Чечня, Дагестан, Татарстан, Осетия, Абхазия Кабардино-Болкария и още поне на 100 места където коренното население не е руско.

151

Анонимен

преди 10 години

До АнонименА има ли още японци в Сахалин и Източна Прусия?Ти как мислиш?

150

Смях

преди 10 години

До Анонимен 157Моля те спри със глупавата пропаганда !!!! Къде ги видя тези дула на автомати ??? Точно във деня на референдума нямаше един Руски войник извън базите във КРИМ! Над 2500 журналисти работеха на терен и се чудеха как да си сглобят материала без БТР-и и Руски войници :) искрено ме разсмя репортерката на БТВ лъжите.Предаваше на живо от хотела си във Симферопол и твърдеше че е пълно със Руски войници :)Ако бяха заснели поне един войник до изборна секция щяха да ни го показват НОН-СТОП

149

Анонимен

преди 10 години

Кадърните и образовани руснаци бягат на запад. Простаците като този от снимката остават в Русия и крещят за Путин със сляпата надежда, че той ще им оправи дереджето. Умните руснаци са разбрали отдавна, че Путин е лъжец и затова бягат, а тези които вярват на Путин размахват руски знамена и очакват да видят най-после путинския рай. Ще го дочакат колкото дочакаха комунизма.

148

Анонимен

преди 10 години

До 101% Анти ЕС*Ми да направят и един референдум в източна Прусия или Сахалин, за връщане съответно на Германия или Япония, какво ще кажеш ?:)

147

101% Анти ЕС*

преди 10 години

До Анонимен 157Прочети историята и виж в коя съветска република е бил Крим до 1954г.,и кой и как го дава на Украинската ССР.***.

146

Анонимен

преди 10 години

До СмяхЦионизма е еврейския социализъм,това е факт.Всичко за евреите,останалите са ***.

145

Анонимен

преди 10 години

Даже и червените бабички и черните маймуни от Африка разбраха че референдум под дулото на маскирани с автомати е незаконен, само тъпите атакисти продължават да повтарят опорните точки на хер ***

144

Анонимен

преди 10 години

До до 145Колко от тези 200 хиляди руснаци наистина са такива?Аз мога да ти кажа,че по-голямата част от тях са руснаци,изповядващи вярата в Талмуда.Все пак в Русия евреите са около 7 милиона,ако не бъркам и 90% от тях си носят кристално чисти руски имена.

143

Смях

преди 10 години

До Анонимен 151Дам във контекста СЪВЕТСКИ=ЕВРЕЙСКИ съм 100% съгласен !!!! КОМУНИЗЪМ=ЦИОНИЗЪМ ФАКТ !!!!

142

до 150

преди 10 години

Защото нямат партия от предатели като БСП и защото там няма търгаши които професионално да се занимават с престъпен комунизъм като у нас.

141

Анонимен

преди 10 години

загубите от повишените заради изискванията на ЕС акцизи върху горива и тютюневи изделия (7,4 млрд. лв.), ----------------------------какво разбираш под загуби

140

до 145

преди 10 години

Естествено че говориш глупости, но дори и да е така защо тогава никой не отива да прави бизнес в Русия ами предпочита щатите? Защо руснаците като са такива големи националисти предпочитат да правят бизнес в САЩ и там да плащат данъци, вместо да работят в Русия за славата на матушка и Путин?

139

Анонимен

преди 10 години

До СмяхИли си *** и ***,или не си ме разбрал.Казах съветски,а не руски,защото съветски означава точно ЕВРЕЙСКИ.

138

Анонимен

преди 10 години

До до 141340 лева минимална заплата в България и 1000 евро/2000 лева такава в Португалия,при цени на стоките и услугите близо 2,5 пъти по-ниски от нашите.Обясни ми защо е така?

137

Смях

преди 10 години

До Анонимен 145Ако ЛУКОИЛ е Руски аз от утре приемам юдейзма !!!! Това е МИТ създаден от западната пропаганда !!!! ЛУКОИЛ е еврейски ЗАПОМНЕТЕ той се държи от фамилията РОТШИЛД през няколко банки....Дори ГАЗПРОМ не 100% Руски...Ако обърнете внимание там ДИРЕКТОРА / топ мениджъра / винаги е бил със звучна ЕВРЕЙСКА фамилия !!!!!

136

Анонимен

преди 10 години

Тоя на снимката ако не беше с това знаме щях да го помисля че е координатор от контрапротестите в България. Същата престъпна мутра като на наште контрапротестиращи.

135

Анонимен

преди 10 години

До АнонименХората са го написали и са го обяснили,но се иска мозък да се осмисли.И докато нацистите в Украйна се мъчат да влязат в ЕС,може да се окаже така,че Франция и Германия вече да са част от Евразийския съюз,гербоклученца милички.

134

до 141

преди 10 години

***, какви пропуснати мита бе? Щеше ли да има България този обем на търговия който има сега с ЕС ако не беше член на ЕС та бълнуваш за пропуснати мита? Вземи си измери веднага температурата защото си слънчасал от много гледане на руска телевизия. Защо тълкувате евангелието така както го тълкува дявола.

133

Анонимен

преди 10 години

До до 135 НаблюдаващЗа да правят бизнес там мой човек.Да те светна само,че съветската Лук Ойл държи 3200 бензиностанции и 43% от пазарния дял на търговията с горива в САЩ.Ако между Русия и САЩ избухне конфликт,още на другия ден Щатите се озовават в каубойските времена,те са всецяло горивозависими от Москва.Дано най-накрая ти е просветнало.