37

pepe

преди 10 години

Няма оправия за тази държава щом има толкова прости хора дето вярват в димки като НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ и РЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ. Останалите *** тук си знаят, продават бедните си майки за мизерните стотинки, които им плащат за ДЕЗИНФОРМАЦИЯ.Статията е абсолютно адекватна, проблемът не е в ЕРП, това го знае ВСЕКИ КОЙТО Е ОТ СИСТЕМАТА и ВСЕКИ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК.Много съм отчаян за бъдещето на БЪЛГАРИЯ, на която управляващите мафиоти разказват играта в момента - целта е ясна,и правнуците им да са добре!

36

Анонимен

преди 10 години

Спокойно бе, ток ще има. Партията има готови експерти за всичко. В момента се обсъждат две равностойни кандидатури, които имат опит в енергетиката - Румен *** и бат Сали!От анонимен източник чух, че може би ще е бат Сали, чийто опит е основно в електроразпределението :)

35

Анонимен

преди 10 години

Prosto ot komunisticheska planova ikonomika i "upravlenie" na darzhavna firma kakvo da ochakvame.... Izbori vednaga i smiana na tazia shaika v parlamenta i ministerski savet.

34

гост

преди 10 години

лъже на ли му плащат, както онзи бивш шофиор и бодигард които беше директор в чез

33

Гражданин

преди 10 години

Другарю Трайков, нв може прокурист като тебе на ЕРП да дава такива коментари, камо ли да е бил министър- в нормалният свят това е конфликт на интереси. Защо ЕВН ги изгониха с палене и трошете на офиси от Унгария, Албания и Македония? Кои *** продаде разпределителните мрежи на цена 2 пъти по ниска от стойността на мед в положените кабели? Как в Берлин има 30 доставчика , а ние трябва да семе им крепостни още поне десет години за конкретната област от България?

32

Тик так

преди 10 години

Докато има *** които мислят че всичко ще се оправи като ЕРП станат държавни все ще сме в батака .И със числа да ги убеждаваш те си знаят своето.Преди какво беше полза от "енергото" имаха само тия дето работеха там ,техните семейства и *** които едва сега започнаха да изпитват неудобството да им спират тока когато не си платят .

31

Анонимен

преди 10 години

Дали ЧЕЗ са платили някой новопостроен трафопост?С години бавят плащането и не се знае дали изобщо ще платят,въпреки че много държат собствеността да им се прехвърли.И общо взето те се явяват последната инстанция, която определя дали една сграда да влезе в експлоатация.При издаден акт 16 с години се чака да я снабдят с електричество.И други, и други безобразия. Да си ходят!И Трайков да не ни плаши-преди да дойдат ЕРП-тата държавата ни снабдяваше с ток.

30

Енергетик

преди 10 години

Това което казва Трайчо е невярно. той просто не е в час. Когато Енергото беше държавно с много по-малко хора се извършваха много повече дейности и кражбите бяха по-малко. От кабинета и от мекия стол не е възможно да се види реалността

29

1_българин

преди 10 години

Не коментирам личноста Р.Овч. Прочете доле в дясно в инвестор. бг. , какво е казал днес по БНТ. С 20 изречения обяснява фалита на НЕК....Защо е фалирал , а не кога ще фалира и защо Стойнев хвърля димки с лиценза на ЕРП..

28

Debora

преди 10 години

Do- 25 "Мисля че трябва ЕРП-тата да се национализират, тока може да не поевтинее, но парите ще остават в държавата, а не да ходят в джобовете на чехите "Zashto ? Balgarite da ne sa bez djobove ? Cialata tazi shema beshi izmislena ot balgarskata energiina mafia koiato deli devidenti as chujdencite kato izpolzva bezzakonieto v Balgaria. Dnes kogato mafiata e pak na vlast moje i da se nacionalizirat. Rezultata shte e sashtia.

27

Айй

преди 10 години

Този стана министър, след добрата си лабота за едно ерп.Престъпник-затвор за теб гад.

26

Кикс

преди 10 години

До al-И не само...Масово се подменят качествените медни проводници и комутатори с евтини алуминиеви китайски. Естествено, това минава под графа "обновяване" и им се признава за разход и инвестиция. Медта естествено се изнася/продава, а повишените загуби на енергия предполагам остават за сметка на електроцентралите. Сега очаквам разиграване ала "Топлофикация София" - продаване, на завишена цена, на държавата на "обновените" мрежи за стопанисване и последваща подръжка за сметка на потребителя.

25

onq

преди 10 години

Защо бе Трайчо държавата да плаща милиарди?! Та милиарди ли е взела когато ги продаде? Да плати толкова колкото е взела и като се приспаднат амортизациите ето ти стойността и не ни казвай колко вложения са направили ЕРП-тата, защото всички знаем че такива няма!

24

!

преди 10 години

Когато държавата изгони ЕРП-тата и мрежите стават на държавата. ЕПРтата са ги придобили от държавата а не са изградени от тях а са им направо подарени! Запарите който купиха Нефтохим и всички от ЕРПтата ще го купя аз със заем и план за който се вижда че парите се избиват за около 5-6 години! Само че мафията няма да ми даде аз да ги купя !Този е супер лъжец, няма ли кой да го застреля? !

23

Анонимен

преди 10 години

Трайчо Трайков e absolutno prav. Mnogo po-lesno se vzemat procenti ot darjavata otkolkoto ot chastnik.V sluchaia vsichki neuredici sa rezultat ot lipsa na zakoni

22

Анонимен

преди 10 години

Когато се изказват хора при чието управление тока скачаше на всеки 3 месеца не трябва да им се обръща внимание, те са доказали некомпетентността си.Мисля че трябва ЕРП-тата да се национализират, тока може да не поевтинее, но парите ще остават в държавата, а не да ходят в джобовете на чехите. И без това откакто са взели мрежата за жълти стотинки, не са направили нищо за нейната рехабилитация, кавото е направено до 90-та година, това е. повече нищо не е пипано, камо ли да има нещо ново.

21

лешник

преди 10 години

или журналистката е била глуха или трайков е много компетентен.

20

1_българин

преди 10 години

Стойнев е в паника. Нек ще фалира преди 25 май. ЕРП няма да платят рекета. Не защото не искат , а защото ги нямат тези пари и знаят ,че от НЕК няма да им платят и лев за това ,че плащат на ВЕИ...

19

Що ли?

преди 10 години

Що ми се струва, че електропреносната мрежа в страната е била вече построена, преди да я преотстъпят на ЕРП-тата. Дайте пример на далекопровод построен от тях, да се успокоим.Де гиди продажници недни.

18

Не е вярно!

преди 10 години

Има си цени, които са платили и не е имало голяма инфлация за да се вдигне цената на ЕРП-тата. А Трайчо си е доста простичък щом тъпата тиква, която търпеше най-некадърните министри не можа да го изтърпи до края. Трайчо си е един крадец с ограничени възможности и слабо образование, придобито по съкратена програма. Има талант на предател. Ако той не знае ние, които сме работили повечко в енергетиката знаем защо са толкова високи цените.Време е да спре слъжите!