31

патриот

преди 10 години

Ей продажен Миков бе защо обслужваш Брюксел и Щатите, а не искаш да приемеш точката на Атака, която е много важна и наложителна да се види, коя партия на каква позиция е спрямо събитията в Украйна! Атака продължава да трупа популярност и успехи както и тяхната телевизия Алфа увеличава зрителите си! АТАКА ПОБЕДА!

30

Платен

преди 10 години

Блаблаба Сидер Ага блаблаба Ефенди блабла подлогна на Турция балаблабал агент на Кремъл............може ли да си получа 10-те лева вече?

29

41990

преди 10 години

Украинците са същите дупедавци като нас. Чака ги клатене в ЕС.

28

до 2

преди 10 години

В България преди 1946 година е имало такава бедност, че ти е бедна фантазията! Подобно на днес - една много богата привелигирована класа и много бедни работници и селяни и занаятчии, и раззбира се военните - Офицерщината, които тогава са играели по-активна роля в обществото! Пълен мит е, че с няколкото фабрички и манифактури сме били някаква икономическа сила, ама пълен мит, то пътища е нямало, язовири е нямало и още каквото се сетиш се построи след 1946г.

27

Анонимен

преди 10 години

До по 50 евроДа бе да :))

26

Анонимен

преди 10 години

Според украинската медия "Искра Ньюз", веднага след завземане на властта от хунтата, новото правителство на Украйна изнася по самолет за САЩ 42,3 тона злато - златния резерв на Украйна.

25

Анонимен

преди 10 години

Сидеров мисли че е българският путинКинта и 20, диктаторче, иска да е олигарх, разведе се с жена си, снима се в карате пози Пълни с комплекси смешници, а и шизофреници!

24

Един от народа

преди 10 години

Е демократи и реформатори, сега накъде ще бягаме,или нас ще ни оставите тука ,дето всичко го осрахте и изцапахте.

23

Анонимен

преди 10 години

Bolene ruska podlogo ritai kambanata!

22

еми

преди 10 години

Омръзна ми да ме управляват прости хора. Да си ходи при Путин този Сидеров. Аман от комплексари и роби. БСП, ДПС, АТАКА трябва да бъдат забранени. ЛЪЖЦИ.

21

пешо

преди 10 години

Затова ли си винаги със смъкнати ***

20

тони

преди 10 години

прав е националиста , не щем икономическа война срещу русия , като ни врътнат кранчето за газта , затворят нефтохима и спрът доставките на ядрено гориво за козлодуй , ще се оакаме

19

ицо

преди 10 години

"Майка" Русия? Като майка ви е Русия, вървете на май*ата си бе, какво правите в България? Това важи и за Анадалските ***, да поемат за татковината щом толкова им се говори турски.

18

Проучване

преди 10 години

България да остане в ЕС: гласувай с плюсБългария да излезе от ЕС и НАТО и да поеме към Русия: гласувай с минус

17

Станишев, Вигенин, Паси - хазари-русофоби, които много биха се радвали българите да участват във въоръжен конфликт срещу Русия, докато те си броят постъпленията по банковите си сметки.

16

12321

преди 10 години

БГ управниците са *** и няма да наложат вето

15

куби

преди 10 години

Както винаги съм казвал , червения руски фашизЪм , болшевизЪма навлезе в най-развитата си и завършваща фаза , национал-социализЪма !

14

киро

преди 10 години

Къса паметА как беше присъединена Източна Румелия към Княжество България?

13

ели

преди 10 години

Аз не искам да гледам интервю с български президент по тротоарите на Лондон!!!!!!!!

12

еми

преди 10 години

Няма ли кой да ни освободи от тоя *** хуморист Сайдер Ага???