37

(не)случаен минувач

преди 10 години

Хилъри Клинтън, която някои в коментарите си позволяват да наричат "крава" и "баба с психически" проблеми, всъстност е много сериозен политик. Ако тя беше президент на САЩ, а не Обама събитията в Украйна сигурно щяха да изглеждат по друг начин.

36

тони

преди 10 години

До Анонимен- 38и ти ли така смяташ???7 Ето ти малко инфо---От 1914 год. до 2009 год САЩ предизвикват 92 воини и въоръжени конфликта във над 60 страни по-света.Приблизителни жертви-350-380 мил. човека........мисли малко с главата си момче.......това са фактите

35

Анонимен

преди 10 години

Всички страни в света могат да станат жертви на агресия на НАТО, ако не мислят правилно както ги съветват от Белият дом

34

bg

преди 10 години

Monika e dvoen agent-na CIA I na Mossad.

33

Анонимен

преди 10 години

Yankee go home, Hillary go to hell.

32

И тая ли?

преди 10 години

Тази баба има психически проблеми от времето когато беше обявена за жена втора ръка от съпруга и. И сега не знаем коя е истинската - тази или Моника Люински? Така, че, мненията на отритнати съпруги не се зачитат.

31

АРХАНГЕЛ

преди 10 години

тази крава ще е по-долен президент и от шимпанзето. Аз пък предлагам и ние да кандидатстваме за обединение с русия. ха на бас, че ако не се месят слугите на дявола народът ни ще избере русия и православието пред запада и сатана!!!

30

Анонимен

преди 10 години

Според заглавието да разбирам ли че щатите заплашват близките на Русия страни?

29

bg

преди 10 години

Dano sataninskata sperma Obam da e poslednia komandir na USA.

28

обединението

преди 10 години

Присъединяването на Крим към Русия е като обединението на ГДР със Западна Германия!

27

Анонимен

преди 10 години

Kil Kadafi , kil Kadafi , kil kadafi!-taka vikache Hilari po vremeto na razmirizite v Libia.

26

голяма радост

преди 10 години

Народът на България се радва, че Путин натри носа на високомерните и арогантни западняци!

25

тази от снимката

преди 10 години

Махнете я тази от снимката. По-добре покажете дупето на Ким Кардашиян!

24

bg

преди 10 години

Hazarskoto nacistko jivotno Hilari E deistvasht politik,tozi nacistki *** e bil komandir na AIPAC,a AIPAC ima pulen control nad Belia Dom I Durjavnia Departament.

23

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНапротив! Истински българин съм за разлика от тебе! Лижеш *** на сърбите за коричка хляб! Ти си роб! Искаш някой да те води за носа, като животно. Някой сърбин да те командва, че ти иначе некомандван не можеш да живееш.

22

Анонимен

преди 10 години

Оооо, плашилото излезе от нафталина!!Тези дни си мислех, ако не беше Джон Керри, а Килъри на негово място, какъв вой и заплахи щяха да се сипят!!!***, ето на, започна га грачи кокошката!

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен"Добре е, че сме приятели със сърбите"Ами скъсай си българския паспорт и стани сърбин тогава. Сърбия ти е направила повече лошо отколкото Османската империя!!!Избила е повече българи, взела ти е Западните покрайнини, взела ти е Македония. Когато Сталин нарежда да се отцепи Македония, е имало същите такива продажни *** като сега, които повече ги интересува какво ще получи Сърбия, отколкото какво ще получу България! Както някой вече каза "за 2 ризи са продали Македония"!

20

Анонимен

преди 10 години

Путин преначертавал границите на Европа? Моля ви се кой го казва? Путин ли е виновен,че се разпарчетоса цялата бивша Югославия и се създадоха нови държави ,или че от бивша Чехословакия се образуваха две неависими държави?След като се издига демокрацията в култ,трябва да е ясно,че през новото хилядолетие ще има нови държави,нови съюзи и нов политически модел.

19

Анонимен

преди 10 години

Поставете се на нейно място.Тя бегло се интересува от България, по-скоро гледа на Балканите като цяло. Обаче и *** гледа на Балканите така. С тая разлика, че на балканите има една друга страна която не казва "ние сме българи, и сме дали писменост, език и култура на Русия", а казва просто "ние сме славяни". Т.е. все едно "и ние сме същата гнусна *** като вас руснаците". И затова фаворита на руснаците тук е Сърбия. Лошото е, че фаворита и на много българи е Сърбия.

18

до всички

преди 10 години

Ние българите не мислим така...както тези платени драскачи от форумите....Русия е велика държава, но е с икономика и манталитет на КГБ концлагер.