337

Паметлив

преди 10 години

До k_g_angelov--385; По време на инвазията в Афганистан СССР загуби над 15 000 воиника ЗАГИНАЛИТЕ БЪЛГАРИ СА 73.наши момчета.

336

Паметлив

преди 10 години

До Коко--383 ;По време на ВСВ Сталин и Рузвелт искат да правят Крим--Еврейска държава Кримска Калифорния.В знак на благодарност, за военната помощ,Сталин подарява милиони хектари земя на Рузвелт ,Елинор Рузвелт, Ед.Хувър, Дж.Маршал и др.Така че САЩ имат собственост на КРИМ.

335

Анонимен

преди 10 години

Абе каква е тая журналистка,къде е учила?Какво общо има Афганистан с Крим?Крим с 80 процента руско население и Афганистан със враждебно настроено мюсюлманско население????

334

клк

преди 10 години

Негативите ще бъдат повече от ползите !

333

k_g_angelov

преди 10 години

До 382Наскоро прочетох точно обратното мнение - че разпадът на СССР е започнал не поради навлизането, а, в т.ч., поради изтеглянето от Афганистан. Като си спомня кой беше начело тогаз - комай се бих съгласил.Впрочем ето нещо интересно.За времето , в което СССР е бил в Афганистан, там са построени около 1500 предприятия/обекти и са обучени около 250 000 специалисти с различни профили.Някой да сподели подобна информация след 10 годишния западен престой там?

332

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 10 години

ТО ЧАК ТОЛКОВА ГЛУПАВИ НЕЩА ДА СЕ ПОБЛИКУВАТ!!!НЯМА ЛИ ПО УМНИ !!ПОНЕ ДА НЕ ИЗГЛЕЖДАТ ТОЛКОВА ***!!НА ФОНА НА ЧОВЕКА КОЙТО ЗАЩИТАВА С ДОСТОЙНСТВИ ИНТЕРЕСИТЕ НА СТРАНАТА СИ, И ТАЗИ ПЛИТКОУМНА ***. КОЯТО НЕ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ ГЛЕДА И НА КОЙ ДА ПОДГЪЗУВА,КАМОЛИ ДА РАЗСЪЖДАВА ПРИЧИННО СЛЕДСТВЕНО!НИСКО НИ Е НИВОТО И НА ПРЕСАТА,КАТО ЗА НАС! --ХА ХА ХА

331

Коко

преди 10 години

Крим винаги е бил руски и защо да не бъде отново. А Киряк Стефчовци да напишат поредна глупост винаги ще се намерят. Може би авторът е ядосан, че янките ще се забавят малко с ракетите си. Че вместо в Крим трябва да ги сложат в западна Украйна. Гадно дупедавско племе, само такива са антируските драскачи.

330

Анонимен

преди 10 години

Не знам за какво му е на Путин,Крим ,но както казват"който не познава историята си е осъден да я повтори"Така нахлуха навремето в Афганистан 1979 г. и това доведе империята им до пълен крах.А тогава имаха и блок от сателитни държави да ги подкрепятСамо глупакът се спъва два пъти в един и същ камък

329

Az

преди 10 години

Отново ще цитирам (декларацията на САЩ по повод отделянето на Косово от Сърбия през 2009 г.): Декларациите за независимост може да нарушават вътрешното законодателство, но това не означава, че това е нарушаване и на международното право. Сами са го написали, надуха ни главите с него, а сега се възмущават. Действията на жителите на Крим точно се вписват в тази инструкция. Неизвестно защо това, което е позволено на албанците в Косово (а ние се отнасяме към тях с уважение), е забранено на руснаците, украинците и татарите в Крим.

328

varadin

преди 10 години

A ZA6TO IM E NA USA I ES UKRAINA TO4NO SEGA ZA DA IA KOLONIZIRAT KAKTO NAS

327

Анонимен

преди 10 години

До българинСпечели приза за най-голям форумен *** на деня.Извади медицинско и си плати данъците,па ще те натоварим на една от тия товарните ракети и ще те изстреляме на Луната!Вече си й губернатор.

326

Анонимен

преди 10 години

Пенко,и още нещо неграмотнико.Камионите Кмаз са чисто Ивеко.Въобще руснаците нямат нито една собствена технология.Дори сондите с които си точат нефта са Дженерал Електрик.Общо взето африканска работа.Точим и продаваме суровини.Бананова република с комплекси за величие

325

ЗАТВОРЕНО ОБЩЕСТВО

преди 10 години

Батушка Путину,не отсупает!

324

българин

преди 10 години

Все пак игнорирайте коментарите ми и недейте много да ми се връзвате на идиотщините - обикновен човек съм си!

323

Анонимен

преди 10 години

Пенко ли си какъв си ,но Славейков е писал за теб"Пенчо бре учи" Станцията която имаш предвид е конструирана от европейско -американски консорциум по технологии за които руснаците още мечтаят.Единствено което ползват за да не обидят руснаците е товарната им ракета Те и строителите на дворци са ползвали каруци за снабдяване.

322

Анонимен

преди 10 години

До българинНе си разбрал.Отговорът ми е до червената гнида която тие писала.Виж внимателно -До;до 360

321

пенко

преди 10 години

*** ,на чия космическа станция се фозят американцителлл. Кои камиони спечелиха "ДАКАР" А вие сте от хора на оплаквачките -със солисти Макак Обама -МерГел " Леле Криме- Криме -боже -боже Криме леле леле леле "

320

българин

преди 10 години

Плюят неспирно САЩ, евреите, турците, сега украинците, "фашистите" (въпреки, че не знаят що е фашизъм), Сорос и най-вече всеки, който е против комунистите и "Русия" (бандитите на Путин). Представят се за български патриоти, православни, русофили и т.н. Нямат НИКАКВА чест и достойнство, някои претендират за ученост и интелигентност, а повечето са малограмотни. НЕНАСИТНО ГРАБЛИВИ и ПРОДАЖНИ БЕЗМОЗЪЧНИ ЧЕРВЕНИ ***

319

българин

преди 10 години

До Анонимен 370:Доживях червени *** да ми викат, че съм "червен". Безмозъчна смрадлива твар, ЧЕРВЕН *** си ти, а аз съм нормален човек, който презира Путин и бандитите му.

318

Анонимен

преди 10 години

До До 360Задавяш ли се от храчки жалка червена ***?.Врещиш на умряло защото не можеш да се противопоставиш на фактите.Гърчиш се в безсилната си злобица едноклетъчно позитанско