133

Кратка прогноза

преди 10 години

Русия е имало преди да има ЕС и САЩ, ще я има и след тях.

132

Наблюдател

преди 10 години

Западът ще похленчи 2-3 седмици, после ще си вдигне гащичките и ще заеме позата на свенливата мома. Напълно "достойна" позиция за някой, който е слаб и неспособен да се оправя със себе си ... затова е естествено да се намери Путин, който да го "оправя" показвайки му, че от позиция "партер" изправянето е трудно.

131

Анонимен

преди 10 години

Az se nadqvah ,4e Rusia nai-posle shte izvadi Geq ot Mavzoleq ,a to kakvo stana , oshte 90 godini shte e tam.

130

ot Norge

преди 10 години

Norvegia ste poema dostavkite na petrol za zapada. Problemite sega pochvat za Rusia. "Pir po vreme na holera". Samo imaite tarpenie.

129

анонимен

преди 10 години

144,дано да си прав.Писна ми от ЕС и НАТО.

128

Анонимен

преди 10 години

Путлеро-нашизмът настъпва днес в Украйна,утре в Молдова,вдругиден може и в Прибалтика,Полша а може и към нас.Свободният Свят има нужда от лидер като Роналд Рейгън,за да спре червено-кафявата чума.

127

Shark

преди 10 години

И какво си мислите, че като присъедини Крим Русия нямала да спре, т.е. ще тръгне да завладява територии ли, кво? Мисля че това е приоритет на ЕС - търси кого да присъедини, че да го ограби и използва. Сега газ пикаят че изпускат Украйна. Ако забелязвате Меркел не се пери много много, заела е изчаквателна позиция, защото се усеща кво става. Само разни евродепутатчета се пенят, щото треперят за топлите местенца. ЕС се разпада, проумейте го.

126

Анонимен

преди 10 години

Ах тоя клоун Яценюк

125

Анонимен

преди 10 години

До с.особено се съмнявам.........запознай се с тяхната система, наречена от западните гейове- мъртвешката ръка

124

Дебре дебре

преди 10 години

Ах тоя клоун Яценюк

123

Анонимен

преди 10 години

Честито,поредния рекорден срив на рублата и на цената на активите в руската икономика.Само *** се спъва два пъти в един и същ камък а Русия го прави за пореден път,Това не е просто глупост а патология

122

Анонимен

преди 10 години

да не ЗАБРАВЯМЕ ЗАПАДА КОЛКО ТЕРИТОРИИКА Е НАКЪСАЛ ОТ БЪЛГАРИЯ И Е ПОДПОМАГАЛ ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ ДА КОЛЯТ И БЕСЯТ,ИЗНАСИЛВАТ БЪЛГАРИ РУСИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИ МНОГО ВНИМАТЕЛНО КЪМ ТЕЗИ ХИЩТНИЦИ И ДА НЕ ЗАБРАВЯ НАИ ГОЛЕМИЯТ ГЕНОЦИД В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОКТОМВРИИСКАТА БОЛШЕВИШКА РЕВОЛЮЦИЯ 20 МИЛИОНА БИВАТ ИЗБИТИ ФИНАНСИРАНА ОТ ЗАПАДНИТЕ ХАЗАРОЮДЕИ

121

Анонимен

преди 10 години

До RegistriranТвоята логика е малко перверзна.Готов си ти да умреш само на някаква си Русия да й е добре.А даваш ли си сметка че и любимите ти алкохолици в раша също няма да доживеят да се зарадват на "успеха си",при твоя сценарий? С какво се друсате на Позитано?

120

Registriran

преди 10 години

До с. 131 Ама що не си пеш илачите, А "Какви шутове ще отнесат рашките!" не ми дреме щото отдавна ще съм се изпарил, а ти може и да оцелееш, то на *** радиацията май не действа, ама ти не разчитай много на това.

119

преди 10 години

започва разпадът на западния престъпен свят. нищо вече не може да го спаси.да живее русия

118

до 132 и 131

преди 10 години

Може преди това да го завре и в г.за на Мончо Паси, така ще му е по-сладко :)))

117

до 131

преди 10 години

До с.Вземи пълния текст на устава на нато, навий го на руло и си го заври в г.за!

116

с.

преди 10 години

До Терминолог 2Това,че има право да покани когото си иска е безспорно,но това не променя факта,че автора на предложението е меко казано ***!Наистина става въпрос за патология!Същото важи и за някои призиви на русофилистичните к*етени да се обсъди статуса на щата Аляска!Интересно би било руската армия да се пробва и там!Между другото в устава на НАТО ясно пише,че нападение над страна-членка се счита за нападение над всички!САЩ,Англия и Франция са ядрени сили!Какви шутове ще отнесат рашките!

115

Радо

преди 10 години

Докато светът се прекроява ние трябва да мислим за това как да се развиваме по-добре икономически занапред и за териториалната си цялост също.Това е по-важно.Каквото искат да правят др.държави.Да гледаме себе си .

114

Анонимен

преди 10 години

Я той сущ другзарят Сталин на трибуната