40

harbringer

преди 10 години

До АнонименКакво толкова има в Крим, че да се изливат там бленуваните от теб руски милиарди. Както се вижда, руснаците инвестират навсякъде другаде, но не и в тъпата си държава, дето един пылесос като хората не може да сглоби.

39

до капиталист

преди 10 години

"Един ден Крим сама ще поиска да влезе в ЕС,защото ще си останат бедни Руснаци"А ако бяха влезли в ЕС към тях сигурно щяха да потекат реки от злато... хахахха божеее, боже колко мъка има по тоя свят! Те ако и досега са били бедни руснаци, щом са се отказали от ЕС значи са си направили сметката.

38

Анонимен

преди 10 години

до 41....хахаха тия ли бедни руснаци ще оправят крим?

37

Анонимен

преди 10 години

Доколкото си спомням Путин всеки път предлагаше два пъти от повече от ЕС финансова помощ на Украйна, така че докато евро измекярите се гърчат в опити да си изтръскат джобовете, за да закърпят Украйна, руските милиарди съвсем спокойно ще се наливат в Крим.

36

Анонимен

преди 10 години

Durjava v koqto 90 godini se klanqt na edin Gei v Mavzolei , kakvo pove4e mojem da kajem.

35

Анонимен

преди 10 години

Не го мислете Крим, те за разлика от Киев няма да плащат няколко милиарда дългове и няма да бъдат гето и клоака на ЕС.

34

Анонимен

преди 10 години

Знам, че ще подразня много хора и затова ще го кажа: Крим е вече руски мухахаххаха

33

Da

преди 10 години

"Комунизъма е едно недоносче..."

32

капиталист

преди 10 години

Добре че Аляска е станала американски щат,иначе щяха да си останат бедни Руснаци,същото важи и за Финландия

31

капиталист

преди 10 години

Един ден Крим сама ще поиска да влезе в ЕС,защото ще си останат бедни Руснаци

30

Има ли някой?

преди 10 години

Има ли някой тук да е в крак с времето? Защо още като *** пишете за Крим? Това вече решен проблем. Друго е сега актуално! АКТУАЛНОТО СЕГА Е КАКВА ВАЛУТА ЩЕ ПРИЕМЕ АЛЯСКА? НАЛИ СЕ ОЧАКВА УНИФОРМЕНИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ ДА ОСИГУРЯТ РЕД НА ВЪЗЛОВИ МЕСТА И СТРАТЕГИЧЕСКИ ОБЕКТИ В АЛЯСКА! АЛЯСКА Е НА РЕД!

29

капиталист

преди 10 години

В Украйна като тука е пълно с ченгета,Русофили и Комунисти,на изборите КГБ ще вземе власта и ще си останат бедни като нас. И след време тия ченгета ще кажат: видите ли,зад тая мизерия и беднотия се крие САЩ,ЕС и Еврейте.....познат сценарий нали?

28

Анонимен

преди 10 години

"дали Олга която досега викаше на площада за Освободителя *** няма да е на опашка за европейска виза"Мда, само да си платят няколкото милиарда дългове с лихвите, да затворят няколко завода и с тази обезценена гривна... Украйна направо от воле ще стане европейски рай ХАХАХАХХА

27

ЕС

преди 10 години

ЕС ли е виновен че няма осъден политик? ЕС ли наряза заводите за скрап? ЕС ли избра за 7 път БСП и ДПС на власт? ЕС ли разпределя порцийте във власта от доган? ЕС ли избра Гоце за 10 години? ЕС ли избра Пеевски в ДАНС? ЕС ли пусна от затвора Маргините и Алексей Петров?ЕС ли доведе голия Цар или енергиената Мафия? ЕС ли направи ГАЗ ПРОМ монополист?

26

Анонимен

преди 10 години

С риск да разочаровам сороските списвачи, Крим ще се възстанови бързо, за разлика от потъващият с милиарди дългове кораб, наречен Украйна.

25

do 27

преди 10 години

Ходи в Крим, ***.

24

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 15 И за това дето изброяваш ЕС ли ти е виновен? учи, работи, стани земеделец, таковай-прави деца.... ЕС ли те спира или по скоро "на калпавата ракета космоса и е крив" Или си от нея дето комунизЪма ги научи на готово - учиш не учиш - назначават те на работа, работиш-неработиш - заплатата идва... е това нещо свърши и не ти е виновен ЕС...

23

varg

преди 10 години

България в Крим!!!

22

Анонимен

преди 10 години

Крим щом е освободена от Руснаци,нищо добро неги чака,историята го потвърждава

21

Анонимен

преди 10 години

Е, официална в Крим или не, руската рубла е толкова зле, че успя да задмине предишните рекордно ниски нива след кризата от 2008-***. Скоро и текущата мизерия няма да може да си позволи народа. Иначе малцината московчани, които винаги са печелили на гърба на целия народ, няма да се притеснят много, те са откраднали достатъчно. Сега обаче и те ще трябва да си ги харчат там, защото никой навън не ги иска, дори и партньора им Китай. Голяма победа, думи нямам :D