141

Анонимен

преди 10 години

"Индустриализация и електрификация заедно със съветска власт е равно на комунизма", както казва другаря Ленин

140

жеко

преди 10 години

плана е как да откраднат от парите на хората и какви комисиони да вземат.. друг план едва ли са съставяли, на кой му пука за ***, здравеопазване няма, пари няма.. политиците ***'ерасти оставиха народа да се спасява както може

139

КАЗВАЙ СИ

преди 10 години

До Казах!НИКОГА--*** ОТ ТРЕТИ ПОЛ...***-ДУПЕДАВЦИ!!!!

138

Винету

преди 10 години

148. А ти кой си? Защо се криеш, бе жалък анонимник. И ако добре се ориентираш, ще видиш, че сме много - дали е случайно?

137

възмездие

преди 10 години

като го видя този веднага ми се пали цигара да си успокоя нервите , толкова го мразя заради всичко което е какво прави.Ако ГЕРБ обаче отново се върне на власт си заминавам , дори и майка ми пак да ми реве да не емигрирам , просто това ще означава , че българите са слепи и прости и нищо няма да се промени ,нито след 5 нито след 10 години

136

Анонимен

преди 10 години

Много лесно е човек да се ориентира колко са банкянските *** - достатъчно е да преброи плюсовете на тъпите коментари, които сами си пишат.

135

Анонимен

преди 10 години

Браво, *** - като гледам Цветанов добре плаща.Доста открадна от Държвата все пак.

134

политолог

преди 10 години

Има Българска поговорка -" Който нож вади от нож умира ". БСП-ДПС-Атака-ДС взеха власта с преврат и сега какво очакват. Най малкото, което може да им се случи е да паднат от власт. След това ще има съд и затвор за всички небългари и еничари. Това е съдбата на всеки превратаджия.

133

Анонимен

преди 10 години

Тия надминаха и татковците си - ония говореха за петилетки, тия прескочиха към петнадесетолетки ....Оставете бизнеса на мира - ако има нормални условия, индустрията сама ще се пробие път. И то в областите, в които би била печеливша.Смешници!

132

nexussss

преди 10 години

Аре ве номенклатурни крадливи *** от мутренски произход, фалирайте го (за N-ти подред път) това гротескно подобие на държава и имам наистина основателна причина да напусна ЗАВИНАГИ блатото с име България!!! Парите си ги имам...само искам да погледам малко сеир как малоумното население, населяващо тези земи за пореден път ще бъде прецакано от едни и същи хора....няма такова тъпо и наивно семенце като българското еййййй!!!

131

лорт

преди 10 години

До ЧериИстински червен тролски коментар хахахахах

130

КНСБ

преди 10 години

Нещо много станаха мераклиите да ни яхат до 2020 година - първо Бюреков,сега и Станишев ?! Всички са си плюли в устите и знаят само едно:" Ще управляваме поне два мандата!" Е,то много хубаво,ама това ни се казва от хора,които нямат и един истински трудов ден,обещават ни какво ли не за да ги изберем, и като прегърнат властта забравят какво са обещавали и пеят друга песен:"Това,което обещахе ще стане,но след 7-8 години!"Как да не им се ра дваш?!Изми слици,лъжи,обещания - на куп!ОСТАВКА !ОСТАВКА!

129

еее

преди 10 години

До АнонименТъпанар всички *** са обикновени хора!

128

Анонимен

преди 10 години

серГЕЯ е съветско-татарски комунист!

127

Анонимен

преди 10 години

Бареков е номер 1.

126

ооая

преди 10 години

До ТаневДа бяга то се вижда кой иска са бяга като евродепутат към Брюксел

125

Анонимен

преди 10 години

......... каза лидерът на най-старата терористична организация в България, отговорна за най-много политически убийства и репресии.....червен ***!

124

Анонимен

преди 10 години

Сергоооо, натресе ни некадърника Орешарски и сега се гласиш да имигрираш в Европа ! Поел си ангажимент за 200 000 работни места в България , а не в Европа !

123

Анонимен

преди 10 години

Изчезни, монголец!

122

Тихомир Томов

преди 10 години

И еврейо комунистите нещо бързат за 20 април ? Все пак рожден ден на Фюрера е !