149

Радой до 173

преди 10 години

Великият Ботев е казал:"Свестните у нас считат за луди"Напиши "Ангеловия анализ"и ако се затрудняваш надникни в блога на безистена, блога на спараток и тогава давай диагнози.Ама да не мислиш, че ти се сърдя или по някакъв начин си ме засегнал/а/.Йок, както казват братята турци.

148

Анонимен

преди 10 години

До 164само дето само 20% от горивата в ЕС идват от Русия. И в прав текст Норвежката премиерка каза, че няма никакъв проблем да компенсира нужните горива при такава предприета мярка от страна на Русия. И в момента в който руската рубла е стигнала почти нивата в които беше по времето на Елцин, Русия е в най-голямата репресия и криза от неговото управление насам. Защо всичко, което се вдигна в Сочи беше на кредит-по-скъсани са и от Албанците вече.

147

Михал до 171

преди 10 години

Руският народ е братски за българите щото руснаците са прекръстени българи.Ако те спася от удавяне, защото ме интересува сестра ти, сигурно ще изпадна в положението на руския цар.Това за 1/3 и 45 години е по дълго за обяснение и ще ти кажа само, че си в тотална грешка.Поляците мразят руснаците заради текста в една песничка"Помнят вси атамани, помнят полските пани, нашта армия как ги срази".Ама за чехите не знам.Не знам кой какво е видял, но за да ни има още, причината е само една - Русия.

146

Георги

преди 10 години

До АнонименВръщай се в 7 клас, защото изглежда и най-малко понятие си нямаш от история!

145

Анонимен

преди 10 години

Когато принадлежиш към 7 милионна общност,в която хората от твоя етнос са изчезващ "вид",едва ли най-разумното е да се вглеждаш в кокалите на предците си.Българите трябва да имаме самочувствие,защото сме уникални.Ние сме толерантни,любопитни към живота,ученолюбиви,можещи;оцеляли сме след 500години "турско",не сме присвоявали чуждото,е,инфантилни сме,но ще пораснем.Оцеляването на българския етнос трябва да е на първо място в политиката на държавата без значение на междунарадните ни ангажименти.

144

Анонимен

преди 10 години

Радое, ти си луд!

143

Радой

преди 10 години

Че не си единствения, който не знае историята на българите е вярно, но за другите неща е нужно повечко да четеш.Всичко е откраднато от нас!Гръцката азбука е създадена от българи!Историята на македонците е история на българите!Французите са цивилизовани и кръстени от франките!Франките са Фраки, а те са Траки!Ако знаеше тези неща нямаше да пишеш нелепости.

142

Анонимен

преди 10 години

И защо руският народ е братски на българския? Защото през 1876 г. един руски император е водил война със султана заради своите си интереси, от което случайно сме намазали, но по-късно същия този император свива България до 1/3 от народностните й граници или защото през ВСВ са ни окупирали и после 45 години сме духали супата? Поляците и чехите по-прости ли са от нас, като ненавиждат руснаците? Нищо хубаво не сме видели от руснаците! Нокой по света не е видял нищо хубаво!

141

Леле че народ

преди 10 години

Към 12 часа избирателната активност е 44% вече.

140

радой

преди 10 години

Побери веднъж завинаги в ума си следното:1.Руският народ е братски за всеки българин.Бъркаш руските управници с руския народ.2.Русия е една от великите сили и само хора с развинтена фантазия не могат да проумеят тази проста истина.3.Граница имат държави, когато имат легитимни правителства.Незаконната власт в Киев узаконява разграждането на държавата Украйна.Да признаеш незаконно правителство означава, че признаваш елиминацията на границите.

139

Анонимен

преди 10 години

Никто, кроме России, легитимности референдума не признает.

138

Анонимен

преди 10 години

Пиша минуси на всички коментари, които са на маймуница и без препинателни знаци !!!

137

Анонимен

преди 10 години

На всички надменни "евроинтегранти" всъщност не ви пука за Русия или Украйна.За вас определящ е консуматорския нагон и перверзното желанието да властвате над чуждите съдби.Колкото и да ви се иска да смените изконните човешки ценности като достойнство,уважение,свобода с фрази като интеграция,диверсификация,еврофондове,няма да промените човешката природа.Светът е по-голям от комерсиалните ви душички.

136

Анонимен

преди 10 години

До 159:Предполагам,все пак,си чувал онази реплика за свободата и салама.Халал да са им меда и маслото по улиците,предпочитам аз да решавам съдбата си,а не брюкселски зелки или мастити корпоративни пиявици.

135

Анонимен

преди 10 години

а при санкции от ес за газта ясно ами и ядреното гориво ако спрат че стоиме и без ток и без газ

134

Анонимен

преди 10 години

Всеки българин, който изпитва някаква перверзна любов и близост към "братския" руски народ, е или луд за връзване или просто кръгъл *** на тема история и политика!!! Не ми ги побира ума как в 21 век някой българин ще защитава тая скапана, вмирисана развалина от държава, защото тя уж се опълчила на злите САЩ и ЕС, когато всъщност тази зловредна държава, от които всички са патили, включително и ние, просто дестабилизира, ограбва и окупира съседа си, чийто граници сама е признала!

133

Анонимен

преди 10 години

за кърджали вече разбирате как се чувстваха сърбите ама дадохме въздушното пространство значи подкрепяхме сега ревем ама все пак мнението на народа не се спазва

132

Анонимен

преди 10 години

Турците като гледат това са на седмото небе, тъй като очевадно ЕС му пука само за парите, а американците са прекалено мекушави, имайки предвид редицата загубени войни, не знам кой точно им пречи да си вземат Родопата без много зор.

131

anonimen 55

преди 10 години

Mislya 4e e nay-dobre da ne si pahame gagata,deto ne ni e rabota.....vsyaka jaba da si znae gyola!Opravili Bulgariya na6ite politici,i mozaci rasyat....nikoy ne im iska mnenieto!

130

Анонимен

преди 10 години

Че е руски Крим,руски е ! Че Украйна е една измислена от Сталин република,каквато е Македония,също е измислена!А от това народът си пати.