46

до Василев

преди 10 години

Като заговорихме за факти да погледнем обещанията на ГЕРБ, преди да дойдат на власт:-Запазване и разкриване на 200 хиляди нови работни места: неизпълнено-Увеличаване доходите и стандарта на живот на българските граждани и приближаването им до средноевропейските стандарти: неизпълнено-Запазване и увеличаване на фискалния резерв: неизпълнено-Няма да се вдигат държавно регулираните цени на ток, парно, вода: неизпълнено(мога да продължа още ако искаш)

45

Анонимен

преди 10 години

Над Севастопол са свалили два руски самолета. Сега обвиняват четниците от БГ

44

до 84

преди 10 години

"БОЙКО БОРИСОВ Е УМЕН, А СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ Е ***."-Вие сте прости и аз съм ***, затова се разбираме. (ББ)

43

до Василев

преди 10 години

Това е то герберската параноя, за ГЕРБ иде реч, а ти говориш за БСП. Факт е, че със стари данни адекватна на настоящето теза не се гради.

42

Калинка

преди 10 години

До Василев!Да това е вярно! Но. ние коментираме калинките....и малинките...

41

Анонимен

преди 10 години

При него нещата стоят по съвсем различен начин от предишните, така че не би трябвало да се причислява към тях.

40

Анонимен

преди 10 години

"Доброслав Димитров ще специализира в чужбина"Ето, човека се е ориентирал към бъдещето си и не иска повече да си губи времето със селянина от Банкя с дребнавите му безперспективни игрички.

39

Браво!

преди 10 години

Мислех , че в ГЕРБ всички са тикви. А то имало и умни хора!ПОКАЖИ, ЧЕ НЕ СИ ТИКВА, А УМЕН И МИСЛЕЩ ЧОВЕК! НАПУСНИ ГЕРБ ОЩЕ СЕГА!

38

Анонимен

преди 10 години

ааа не дейте така бе колеги.като останат Тиквата,Цв Цв и кака Цецка ко шъ прайм.аааа не така

37

Анонимният

преди 10 години

Тиквата скоро ще се пръснеи семките му ще бъдат ненужни

36

Анонимен

преди 10 години

Остриетата на ГЕРБ напускат, май Борисов изпуска властта вече. Но по принцип това, което направиха и Горанов и Димитров е неморално, защото хората са ги избрали да ги представляват, а не да специализират.

35

Анонимният

преди 10 години

Депутатите им са като ***, а Боко и Цоко са сводниците. И на проститутката като и писне - бяга.

34

Анонимният

преди 10 години

Експертите напускат кораба, защото не виждат реална възможност да направят каквото и да било в управлението на държавата с ГЕРБ.

33

ХМ.

преди 10 години

ЗНАЧИ СЕ ЗНАЕЛО ОТДАВНА НО НЕКА ДА ПОРАБОТИ ЧЕ ДА ИЗКАРА НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ЧУЖБИНА А ДАЛИ Е СВЪРШИЛ НЯКАКВА РАБОТА ЗА ТЕЗИ ПАРИ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

32

Анонимният

преди 10 години

Помните ли прогнозата за ГЕРБ преди много много време??? Разпада им е започнал и процеса е необратим ! Много се радвам че всяка седмица прогнозите се доказват !!!

31

Анонимен

преди 10 години

Умните, кадърните наспускат кораба не Герб.Калинките,гъ.олизците си остават за увек

30

Анонимният

преди 10 години

Животът е въртележка. Сега е ваш ред да направите открито онова, което ние правихме години наред да застанете с имената и лицата си и да изречете: Това бе престъпна Групировка!.Сега ще видим кой е таралеж и кой голо дупе.

29

Анонимният

преди 10 години

Всички онези, които не коленичихме на Вожда, не му лизахме ***, бяхме заклеймени като лица от мафията, а слугинажа от *** на Борисов и до днес тъче на тоя изгнил стан. Днес всички напуснали ГЕРБ със страховита сила са се запътили към ново битие на защитени свидетели.

28

Далавери, брат!

преди 10 години

Драмата Станишко и Моника. Действащи лица- Росица Велкова, учредителка на ГЕРБ, близка на Цветанов, управител "Хохегер БГ" до 2009 г., Ивайло Георгиев, съветник на Дянков, шеф на "Арена Армеец" и НДК, работил за "Хохегер"Бг. Моника лолучила от Хохегер 382 ?. Хохегер финасирал партията на Йорг Хайдрих, крайно дясна и влиза в затвора.Играх с инсайдери. Когато човек е част от системата, получава възможност да работи по проекти и да печели пари. Много малка част на света има възможност да печели пари и чрез това богатите стават все по-богати, а бедните по-бедни. Тази система не може винаги

27

Анонимният

преди 10 години

Еееееееее, останала е някакво Герберастко *** дето се напиня да отговаря! Скрий се някъде, защото ми приличаш на ***,ама не от тези,които искат да лазят по Буцата, а на такъв изпълзял от под Мазните бузи на Боко