136

Хари

преди 10 години

Цвъки, Цвъки... защо ли ти дават думата подяволите... Кога ще го арестуват този индивид и кога ще започне да носи последствия за криминалните си действия? Ако е криминален е щял да бъде осъден вече, но ако е криминален с милиони, които да използва за рушвети - НИКОГА. Жалко за нелепата смърт на полицая. Мир на праха му и саболезнования на семейството и близките му.

135

Анонимен

преди 10 години

'акцията в лясковец - непрофесионална', каза цветанов и се качи на багера да копа трупове, докато шефът му борисов острелваше заподозрени с гранатомет, а главния секретар подслушваше лекари-терористи в болницата..след това, всички заедно с ген. танов отидоха при мишо за по една бира :)

134

гост

преди 10 години

Даскала да не се изказва по въпроси по които няма хабер , а да се готви за ЗАТВОРА.

133

до 149

преди 10 години

Не само това и по-професионално се подслушваше...да не говорим че и тъстовете бяха някак по-богати!

132

Тоя *** е казал на полицаите,че се предава и в същия момент е открил стрелба при което е загинал един от тях.. Заслужава да го спасят и да го убият отново.. отново и отново.. Подобни хора нямат място на свобода.. какво остава да живеят до училище пълно с деца. Въпроса е какво е направила държавата или по скоро МВРто в Лясковец при положение,че е имало множество закани и сигнали.. защо оръжията му не са били отнети след като е невменяем и освен това разрешителното му е изтекло

131

Анонимен

преди 10 години

Тоз пък само седи и чака да се случи нещо подобно. Дали другата седмица няма да е в Брюксел да ни клепа пак....

130

Кеми

преди 10 години

До кога на този пътник към затвора ще му дават думата по вестници и телевизии. Да каже само защо осъдиха България по случая "Чакъра"??? И кога най-после ще го приберат. Такъв нагъл *** като че ли досега не сме имали!!

129

user

преди 10 години

Цецко, колко свърши мача снощи, че не го гледах. Вземи направи коментар за него, че може да се изкажеш по-компетентно :)Не се изказвай по теми, по които не си специалист :)

128

р

преди 10 години

Малее големия специалист. всичко това както пише е започнало 2010 година.Ти къде беше тогава г-н Цветанов в Ганчовото бъзи ли. ***

127

Анонимен

преди 10 години

Завършилият задочно НСА със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика има експертни познания върху материята.

126

1 и 2

преди 10 години

1. Съгласен съм с Цецо Ушето за това, че изцеката е голяма. Повтарям - съгласен съм... Проба ! Проба !2. Да помислим, обаче, кой е виновен за затъването на МВР? Не носи ли най-голямата вина бившия министър? Той ръководи министерството цели 4 години...

125

Анонимен

преди 10 години

Цвинокио помни ли как Професионално спаха в патрулката неговите подчинени и онази професионална говорителка на едно РПУ която квалифицираше професионално кой бил селянин ?

124

Вотан

преди 10 години

Цецо ти ако беше много хубав още щеше да си министър.

123

Анонимен

преди 10 години

За какво говори този грозен милиционер?От какво разбира задочника на ВИФ?Мале , какъв експерт сме имали.Пази боже.

122

Анонимен

преди 10 години

134 Най-кофтито е, че загиналият полицай му е бил колега и той злоупотребява с неговата смърт !!!

121

Анонимен

преди 10 години

Вижте го тоя *** физкултурник,тръгнал на гърба на един човешки живот да си прави пиар,за такива *** няма нищо свято!!!Само един гнусен *** и човешка гнида може да постъпи по този начин.Подсъдимият по три дела,тръгнал да говори за професионализъм,това недуразумение на какво основание обикаля по телевизиите и по света?

120

Анонимен

преди 10 години

По негово време всичко беше 6 ! Да не ни кара да се връщаме назад и да видим какви трагедии имаше по негово време ! Ако е Професионалист и има поне мъничко морал не би трябвало от тази трагедия да търси ползи ! По-добре да склони глава над загиналият полицай !

119

ТИМ

преди 10 години

Тоя ли ще ми говори за професионализъм?!? Професионално ли беше да нахлува в домовете на невинни хора и да ги тръшка на пода като круши?! Професионално ли беше да нарича пред цяла България "убийци" лекари, за които не си е направил даже труда да провери имат ли някаква вина?!?И не на последно място: колко жерви на Цветанов осъдиха България в Страсбург?!?! И кой ще плаща милионите, които държавата дължи за неговите високо "професионални" PR акции?!?

118

Анонимен

преди 10 години

Леле Цеко,кога и ти започна да даваш акъл бе.Кога си бил полицай че и обвиняваш?

117

Анонимен

преди 10 години

Килърът от Лясковец Петко Савов е трябвало да бъде задържан още през пролетта на 2012 г. За целта е била планувана полицейска акция по подобие на днешната.В последния момент обаче десантът е бил осуетен след лична намеса на тогавашния главен секретар на МВР Калин Георгиев, сочат данни на ПИК.Току-що той отказа да коментира информацията пред ТВ7.