178

Анонимен

преди 10 години

До АнонименНикой не е преставал една година вече.Сидеров сега се сети, до вчера го защитаваше, като забрави какво е говорил за него по време на тройната

177

Анонимен

преди 10 години

До за 287И Волен

176

anti atakist

преди 10 години

Siderov e sram za balgaria. Sega e momenta kiev da sadi Ataka v mejdunaroden sad.Sram za balgaria!!! Ne moje edin lud da govori ot imeto na celiat narod !! Da ne zabraviame che tova koeto se sluchva s ukrainskia narod mojeshe da se sluchi i s Balgaria ako Hrushchov 60 tte godini beshe priel iskaneto na drug lud politik komunista predatel Todor Jivkov da stanem 16 -ta savetska republika.

175

Анонимен

преди 10 години

До Анонименпроф Вучков има същата позиция.Как не са му спретнали некой заговор евреите още не знам

174

Анонимен

преди 10 години

Браво на Волен Сидеров за ясно изразената и адекватна позиция по отношение на Украйна. Въпросът е защо онези мишки от НФСБ нямат никаква позиция и защо са се покрили в мишата си дупка в Бургас ?

173

Анонимен

преди 10 години

До АнонименГоворя за цяла Украйна.Руснаците са мнозинство и в Несебър.55 000 собственика на имоти от руски проиход, срещу 16 000 от български

172

Андрейчо

преди 10 години

Тия от "Атака" пак си врът носа,където не трябва - абе,аланкоолу,вие оправихте България,че хукнахте да оправяте Украйна! Пфу! Демагози! Само търсите на работата лекото и на хляба мекото!Сидеров,стига си се вживявал в ролята на месия! Напъните ти във всяко едно отношение и на всяяко ниво са напълно излишни!

171

Анонимен

преди 10 години

Ако посещението на министъра на външните работи е извършено със съгласието на кабинета,тогава да си ходи целия кабинет,защото не само той в такъв случай подкрепя неофашисткото правителство скалъпено и поставено от управляващите в САЩ.Те дори не крият,че това е така.Ако е само негова инициатива,да бъде освободен незабавно от длъжността,която заема.

170

Д. Благоев

преди 10 години

Пиринска Македония е Македония! Референдум !

169

Ниа

преди 10 години

Сидеров е прав. Хората в Крим трябва да се подкрепят. Как така някой ще застава срещу решението им. За Косово подкрепа имаше,ама сега понеже Америка така е казала,за Крим подкрепа няма. Браво на депутатите от АТАКА,които отиват да окажат подкрепата си на народа там.

168

Анонимен

преди 10 години

До АнонименРуснаците са далеч по-малък процент в Украйна от колкото са турците в България.

167

Анонимен

преди 10 години

Какъв националст е тоя.Националисите са в украйна.Тоя е е платен русофил.

166

Дая

преди 10 години

Новата власт в Украйна е васална власт на Америка и ЕС. Никъде в новата история го няма това насилствено да взимаш властта. И от горе на всичкото Вигенин,който се прави на голям радетел на доброто одобрява всичко това и без да се консултира нито с НС,нито с народа си прави енолични изказвания. Е това на какво прилича? Управляващите съвсем взеха да си правят каквото си искат и да не се допитват до народа,който всъщност ги е сложил там. И Вигенин най-добре да си ходи!

165

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКато на турците родопите.Или като Пирин на македонците :)???

164

Анонимен

преди 10 години

До АнонименКато е националист защо не защитава националистите в украйна.А защитава супер силата, колониалиста, империалиста дето им набутва марионетки, с милиарди в западни банки

163

Анонимен

преди 10 години

В държава в която, повечето хора не са стъпвали в църква, а Азис е най-продавания изпълнител да ми пробутват антигей православие като консилидиращ фактор е най-малкото смешно.Що не се пробват с братята славяни вече?Щото електората на руските марионетки в бг е доста далече от славянската външност.

162

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТрябва да си пълен ***, с незавършен 6ти клас за да говориш за фашисти в случая.Голяма част от руското население в мометна е неграмотно, процента на вишисти е отчайващ, и там тея дивотии връзват декиш.Ама тука тея напъни са нелепи.

161

Анонимен

преди 10 години

Хора, говори ли се за православие и хетрусексуалност означава опорна точка спусната диркетно от Москва.Наш Волен националиста повтаря дословно опорните точки на руските медии.Православието хетросексулаността :))

160

Анонимен

преди 10 години

Напротив,Волен е много по-фанатичен комунист от комунистите!Той е БОЛШЕВИК (НАШИСТ).

159

Анонимен

преди 10 години

Сидеров и АТАКА били платени ибрикчий на Путин и Русия?!?!?!?Нещастници,ако беше така Сидеров щеше да купи и състави поне 2 правителства с мнозинство гарантиращо спокойствието му в парламента!!!Щеше с руските пари да си купи продажните ви медии и политици,нямаше през ден да има скандали,щеше да е национален герой!!Като гледам Русия какви пари наливаше в Украйна и какви ще налее в Крим,ако имаше ФИНАНСИРАНА проруска партия в България нямаше въобще да се говори за ЕС,Америка и НАТО!!!