175

Леле че народ

преди 10 години

Абе не виждате ли,че колкото повече приближаваме до неделя,толкова повече стават анти-руските статии. Е па който си дава парите за да се пишат подобни простотии е много ***.

174

до 219

преди 10 години

Младежо, явно *** си само ти тук?Липсва ти поне малко домашно възпитание.Ти да не си платен агитатор на американското посолство?Изглежда си пълна невежа или заслепен ***, след като говориш за окупация на Крим. Ми прочети малко история и виж кога и защо крим е станал Украински, след запой на *** Хрушчов. Този си е самоподарил полуострова и това е напълно незаконно. От там нататък всички дрънканици, които нижеш тука са безсмислени.А и като толкова си умен защо не си поне малко учен, а?

173

дядо

преди 10 години

и т.н. според соросоидната *** ревяща по бански оставка

172

дядо

преди 10 години

Унгария не е ли член на НАТО,ЕС и ШЕНГЕН?!Министър-председателят на Русия Дмитрий Медведев одобри проекта на споразумението за предоставяне на правителството на Унгария на кредит за финансиране на строителство на двата реактора на АЕЦ Пакш.Съответната договореност беше постигната през януари тази година по време на визитата на премиера на Унгария Виктор Орбан в Москва и предвижда изграждане на два блока с мощност 1000-1200 МВт. АЕЦ Пакш е единствената действаща централа в Унгария, построена по съветски проект. Тя произвежда над 40% от общия ток в страната.Тези си продават децата,души

171

Знаещ

преди 10 години

До Анонимен--212 ; *** до ДЕСЕТИ всички главни улици носеха имената на престъпниците Ленин и Сталин. Гр. Варна и връх Мусала носеха името на Сталин.Учеха ни че ПАТРИОТ е тоя който обича СССР.В Химна ни и Конституцията пишеше начело със СССР.

170

Знаещ

преди 10 години

До Анонимен--203 ; Забравяш да добавиш и ГЕРМАНЦИ. 30% от руските офицери са германци на руска служба,Никъде не се споменават.Да не говорим за паметник.

169

ivo

преди 10 години

Тези евро депутати,знаят ли,че ако не беше Русия с гръб Китай и Индия сега Сирия щеше да е изравнена с земята или още по лошото,щеше вече да е свършила третата световна война.Хайде малко повече респект

168

Анонимен

преди 10 години

Защо не разпоредят на САЩ да се изтеглят незабавно от Либия, Ирак и Афганистан. Нима те законно са окупирали тези суверенни държави и стоят там вече от години------------------------------218 *** в Либия Щатите въобще не са стъпвали , в Ирак бяха и си отидоха , в Афганистан са все още но до края на годината . Пита се в задачата *** 218 колко ли време ще остана Империалистите от Москва в Крим . Още 200 години ли ще владеят Имперската си територия в Крим.

167

Анонимен

преди 10 години

Тия от ЕП и Европейския съюз за пореден път доказват, че са големи ***. Защо не разпоредят на САЩ да се изтеглят незабавно от Либия, Ирак и Афганистан. Нима те законно са окупирали тези суверенни държави и стоят там вече от години. Що за цинизъм е това. Но за това положение аз обвинявам Русия, която трябваше да проведе една светкавична война в Украйна и докато капиталистите се усетят, всичко да беше вече минало.

166

Анонимен

преди 10 години

С декларации не става. Само с война. Кои беха тия от ЕП и ЕК ? Ааа некакви чиновничета с вид на ***.

165

Анонимен

преди 10 години

стига туи унуи коментар 213 е напълно прав не се ли унищожи хазационистката печатница на $ няма да намалеят конфликтите по света

164

До 206

преди 10 години

Ало, 206 - с промития мозък. Ти да не си над 2 метра, че за тебе Путин да е джудже??Тези глупости за джуджето ги пише в една американска инструкция за водене на агресивна пропаганда. Сигурно и на теб са ти я дали...Хайде сега, малко по-спокойно, кротни се и разкажи малко за любимото ти шимпанзе в USA и цивилизацията и културата, които струят от там - от краварите

163

Анонимен

преди 10 години

208 А защо не прибавиш и Канада , Австралия , Нова Зеландия , защо не прибавиш страните от ОССЕ

162

Анонимен

преди 10 години

Европослушковците на САЩ, само чакат тъмнокожия миротворец да им каже "Дръж!" и се хвърлят с бурен лай срещу този, който е дръзнал да не хареса на USA!Като кукли на конци са. Истински смешници...Щели да говорят на един глас, с гласа на САЩ, а дребни риби като нас само трябва да слушкат и винаги да са съгласни

161

до 204

преди 10 години

То с с/у Сащ не гръмнахме и патрон но сринаха София пък като им останеха бомби ги пущаха където им падне. А от нашите пристанища тръгваха немски кораби и подводници да атакуват точно този Крим. Но руснаците не хвърлиха нито една бомба по нашите пристанища.В България бяха разквартирувани немците и от тук тръгваха за източния фронт.В България се шиеха топли кожухчета и правеха консерви за немците на източния фронт.България беше член на оста Рим, Берлин,Токио.Сега пак стоим на грешна ос.

160

Анонимен

преди 10 години

Путин прилага хитлеристки методи срещу една "братска" славянска страна !

159

Анонимен

преди 10 години

Всяко действие (САЩ и ЕС на Майдана) си има противодействие (Путин в Крим).

158

Историк

преди 10 години

kp.ru/daily/26169/3056551/образуването на Украйна- цветна карта

157

Анонимен

преди 10 години

Али *** тук , не виждате ли каква долна пропаганда води Кремълското джудже в КРИМ изобразявайке ЕС като Фашистка организация , поне малко не ви ли жегва това бе ПСЕВДОЕВРОПЕЙЦИ такива , все същите азиатски варвари си оставета , живилизацията винаги ще минава покрай вас.

156

Анонимен

преди 10 години

EC: -izteglete kamionite I voinicite! PUTIN: voinicite pasha li da se vrushtat, kamionite ne palqt.