33

Доколенков

преди 10 години

До ПРЕДЛОЖЕНИЕА, бе, ти ми лепни 20 кинта на челото, па да видим, дали няма да играя кючек!Недей, обаче да крадеш от Народа!

32

ай стига

преди 10 години

По-добре е отколкото нищо, при герб като стегнахме колана до последната дупка какво получиха хората...- НИЩО

31

Анонимен

преди 10 години

Когато остареете и истината разберете и 5 лв ще ви се виждат някаква пара. Днешните стари хора са окрадени по най-подлия начин в историята ни.

30

:/

преди 10 години

това си е много популистко,предизборно и чиста проба "лъскане" на пропадналия имидж на и.д.управляващите.Вместо да се помисли как да имаме работеща икономика,чужди и наши инвеститори и пенсиите да се вдигнат еднократно с поне 50 лв. ежемесечно те сега нподхвърлят тези 20,30,40 лв. еднократна добавка, за тях 560 лв. добавка над заплатите ежемесечно поредната манипулация за спечелване на гласовете на пенсионерите за предстоящите евро избори

29

Доколенков

преди 10 години

До спрете се беХубаво, ама нямат спирачки завалиите

28

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 10 години

Всички Гербери-пенсионери да не вземат бонусите щом не искат и са против :)

27

Анонимен

преди 10 години

Ура братя!Вместо захар,фасул и разни кебапчета,ето това е решението.По 40 лв еднократно за нас и по 600 лв за месните парламентаристи и готово.Гласувайте за нас/управляващите/ и ще ви пазим до изборите.Ако не ги спечелим обаче,ГЕРБ ще е виновен пак.

26

спрете се бе

преди 10 години

Ало,безсрамници къде живеете,чий хляб ядете?Кой ви разрешава да се гаврите с народа си,като му подхвърляте по 4 лв увеличение на пенсиите и щедро да му дарявате от 20 до 40 лв за ВЕЛИКДЕН, а вие да вземате по 600 месечно плюс другите 6000,които досега вземахте?Не се ли насвинихте бе, показвачи на мръсни знаци от парламентарната трибуна,некадърни чиновничета,дето ако ви изхвърлим от Парламента няма да си намерите работа, щото за нищо не ви бива,освен да крадете

25

Доколенков

преди 10 години

До Търпение нямамеЩе забухаш , ама в седмък!Седмък идва след шестък!Шестък идва след петък!

24

Анонимен

преди 10 години

ХАХАХАХА герберите си оплюха брадите от злоба и ярост хихихихихихихихи

23

до ОТВРАТЕН ОТ БСП

преди 10 години

Дянков, ти ли си ???? Ай изяж си топките от яд :))))

22

ОТВРАТЕН ОТ БСП

преди 10 години

Малко ви остана червени *** мръсни!!!!Такава наглост никога досега не е имало!!С какво подобрихте икономиката че да раздавате пари на калпак,*** гнусни!Колко процента ръст на БВП направихте че да си позволите да пращате на ***!!!Долни скапаняци!Ще бъдете изметени!

21

Доколенков

преди 10 години

Много бе! Къде ще ги харчат!?Ама съвсем ги разглезихте!

20

Анонимен

преди 10 години

НИЩО НЕ ПРЕЧИ И НА ТИКВАТА ДА СЕ ОТПУСНЕ СРЕЩУ ИЗБОРИ И ТОЙ ДА ДАДЕ НЯКОЙ ЛЕВ ЗА ВЕЛИКДЕН А НЕ САМО ДА РЕВЕ . ПРИЧИНИ ЗА ГОВОРЕНЕ МНОГО СЕГА ЩЕ КАЖАТ ПРЕДИ ИЗБОРИ А КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ , ЧЕ СЕ ДАВАТ СЛЕД ИЗБОРИ.

19

до Пфф

преди 10 години

ами и Герб да бяха давали, що не даваха, а Борисов си пълнеше джоба ,неговия и на приятелката му

18

Пфф

преди 10 години

Давай сега бонуси да си осигурим гласовете на червените баби и дядовци.

17

Търпение нямаме

преди 10 години

40 лв на година на бедните и 561 лева увеличение на месец за депутатите. Молодци, машалах другари и аркадаши. Хайде, сега една оставка, преди да сме ви забухали!

16

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

А, Тиквата по колко даваше, че нещо не се сещам ?

15

ОТВРАТЕН ОТ ГЕРБ

преди 10 години

НАЙ МНОГО *** ЗОМБИРАНИТЕ ГЕРБЕРИ ЗАЩОТО ТЕХНИЯ ВОЖД *** СЛЪНЦЕ С ВЕЛИКИЯ СИ МИНИСТЪР ПОСТНАТА ПИЦА НЕ ДАДЕ И ЕДИН ЛЕВ ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ , НО СА ТЯХНА СМЕТКА СИ КУПИ БРОНИРАНИ АУДИТА

14

Анонимен

преди 10 години

най-много за мангалитенапълно заслуженоте гласуват за БСП,а 50 % от бледоликите българи не гласуват и за тях по един среден пръст