423

Анонимен

преди 10 години

Какъв е този родоотстъпник и продажник Сноудън?

422

Българин

преди 10 години

Дано някой от алчните и корумпирани политици да си дава сметка каква катастрофа очаква България при евентуален мащабен военен конфликт в Украйна и колко е жизненоважно за нас по никакъв начин да не се замесваме в него. Във войните между големите, страдат малките - доказана хилядолетна истина.

421

Анализатор

преди 10 години

До края на месеца Крим ще бъде анексиран, като по тозо начин просто ще се потвърди сегашното положение - на практика от 27.02.2014 всички управленски, военни и инфраструктурни обекти са под руски контрол. Въпросът е дали само полуостровът ще бъде анексиран или Русия ще предприеме далеч по-мащабна операция включвайки териториите на южна и югоизточна Украйна с преобладаващо руско население. При втория сценарий опасността от мащабен военен конфликт нараства в пъти и това е най-лошия сценарий за нас

420

Анонимен

преди 10 години

май ще има ядрени удари. *** прекали.

419

el.pen.9

преди 10 години

Русия не можа да бъде сразена дори от Наполеон, дори и от най-великата армия подвизавала се на някога на планетата ни, тази на Вермахта - та камоли някакви жалки наркомански *** от т.н. НАТО ще са й през ... Лошото е, че почне ли конфликта, точно такива като нас ще го издухат най-бързо и живота на поне три поколения ще е погубен. Тогава и миенето на чинии на Запад няма да ни спаси от глада - ако въобще остане нещо от Запада...

418

ХА,ХАА АМИ ,ДА...

преди 10 години

ВИНАГИ Е САМОУБИЙСТВО , ДРУГАРЧЕТА.....ОСОБЕННО ЗА ГОЛЕМИТЕ ПОЛИТИЦИ!...И ВОЙНА ДА ВОДИТЕ С УКРАЙНА И ....С ДОБРО ДА ГИ МАМИТЕ ---ВСЕ ЩЕ СА НЕУТРАЛНИ И С ЖЕЛАНИЕ ЗА СВОБОДА!ПРИ ЦАРЯ СА БИЛИ ТАКИВА ...И СЕГА ЩЕ БЪДАТ !!!ТЕ--УКРАИНЦИТЕ , ВИНАГИ СА БИЛИ СЪС СТАТУТ НА СВОБОДЕН НАРОД!РУСКИТЕ БОЛШЕВИКИ --МАСА НАРОД ИЗКЛАХА И РАЗСТРЕЛЯХА ТАМ , С ГЛАД ГИ МОРИХА .....И НИЩО НЕ ПОСТИГНАХА !!!ДНЕС ---РУСНАЦИТЕ ПРОСТО СИ ПОЛУЧАВАТ РЕСТОТО !!НИЩО ПОВЕЧЕ!!"ЗОРЛЕМ ГЮЗЕНЛИК --ОЛМАЗ"...викат турците !

417

Анонимен

преди 10 години

Sram i pozor za mrusnite predateli na hristianstvoto i rusia. Kak e vuzmojno da ima bulgarin koito da mrazi rusia???? Uma mi ne go pobira. Osobenno ako e ot 35 g. nagore. Idete da si kupite nemski i turski rechnici be *** . Vii ne zaslujavate svobodata si keleshi takiva. Razstrel za vas nezabaven predateli .......

416

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 483Продължаваш да се излагаш.Турция е била неутрална през ВСВ. хахаааахаххахааааааа смешнииик. Даже Сталин на Техеранската конференция е предложил да се използва сила защото през цялото време Съюзниците са се опитвали да привлекат Турция на тяхна страна но тя е отказвала да участва във войната.

415

Крим

преди 10 години

До Истината боли. 460Путин е виновен за факта, че българите най-бедните в Европа? Съжалявам, ама Путин има достаточно работа в Русия, той не се намесва в живота на България . Може да е, факт е, че българите много обичат да обвиняват целия свет за техните неуспехи? Това е голяма българска грешка!

414

Лъвчо

преди 10 години

Само като си помисля, че нашите раноблудни калпазани ходиха в Украйна на обмяна на опит, ми иде да ги съдя за държавна измяна. Дано не почнат да прилагат наученото там в България.

413

РРР

преди 10 години

До ФашистНяма вредни държави освен Израел.

412

Анонимен

преди 10 години

До ВиновнитеГлупако Англия и САЩ никога не са били на източният фронт за какво напредване говориш.Аман от пъпчиви пубери чели не дочели нещо и правещи се на големи разбирачи.

411

Читател

преди 10 години

До БългаринБрееей! След няколко седмици има статия и от руски неофициални медии ...Направо не мога да повярвам!

410

Българин

преди 10 години

Чета тука и ума ми не го проумява как може да има изобщо коментари срещу братска Русия. Тая страна която е направила толкова много за България.И от която не сме видели никога лошо освен лошите неща които са видели и самите руснаци от някой техни лидери, и от скритите слабости на комунизма,като система.Тия които пишат такива неща са или евреи или турци или някакви безподобни ***.България ако не окаже пълна подкрепа на Русия-и материална и морална срещу сатанистите от САЩ значи не сме ***

409

Виновните

преди 10 години

за тази съсипана държава , нищета , корупция и мизерия в БГ са единствено Англия и САЩ !!!Заради това ,че не напреднаха по бързо на източният фронт за да спрат руският ботуш да не стъпи в БГ !

408

кк

преди 10 години

Автора на статията в Независимая газета явно има халюцинаций от прекомерна упутреба на алкохол!

407

анонимен

преди 10 години

474та , да уточним.ти, преди 20 година ТИ не гласува ли за КОМУНИСТА Борисов.?

406

Анонимен

преди 10 години

до 469....За Борисов ли говориш? За това ли си избра ония от предишните 20 години?

405

Анонимен

преди 10 години

Тука на един славянин му се привиждаше китай като съюзник лидеры Китая и США сошлись на важности соблюдения принципов суверенитета и территориальной целостности.Да ти го превеждам ли?

404

Анонимен

преди 10 години

Da mobilizirame inzvunzemnite,nali gi ima v Bulgaria , da im razkajat igrata , I na rusnaci , I na amerikanci , ta da si sednat na zadnicite.Predstavqm si kak I edna raketa nqma da mogat da izstrelqt.