191

Анонимен

преди 10 години

Ако имаш в предвид че антибългарски са настроени евроантлантиците, имаш пълно право.

190

Анонимен

преди 10 години

"Според него нападателите са били рускоговорящи."Предполагам Кенаров, че не си очаквал в Крим да говорят масово на суахили...

189

22

преди 10 години

Тоя журналист ако беше посрещнаст с хляб и сол, щеше да твърди че са искали да го отровят. Добре че са го поступали малко. Журналистите носят същата вина като политиците за ситуацията. Продажници.

188

Стоян К.

преди 10 години

Какво търси кореспондента ни там, когато атовите си ритат не се знае кой ще пострада.Да би мирно стояло, не би чудо видяло.Така беше поговорката.

187

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 229А ти кога я преживя тази окупация?

186

Абе Кенаров

преди 10 години

Когато се намираш в размирен район трябва да внимаваш.Когато снимаш въоръжени мъже с микробус без номера трябва да си щастлив,че не са ти пръснали канчето.И не трябва да се гордееш с тоя случай,защото те наритаха на улицата.Журналистите са врагове,защото изопачават нещата.Никой не показа истината за преврата.Колегите ти от Билд и СНН са най-големите манипулатори и лъжци,затова им вземат техниката.Радвай се на живота и не си показвай ...... там където големите си ги мерят

185

Анонимен

преди 10 години

Американците изпратили българките *** на война, да не си цапат ръцете. А българите очакват там с паче перо да ги галят.

184

Иван

преди 10 години

С провокаторите-фашизоидни неолиберални ***, само такова отношение би ги стреснало,но и това им е малко-спомнете си Стоичков как ги гони да ги пердаши.И пак както преди-единствена Русия е в състояние да се изправи и да се справи с надигащия глава неофашизъм и то по цял свят,с помощта и на Изтока-краят на прогнилия западен модел започва

183

Анонимен

преди 10 години

влезте на youtube и вижте това видео: watch?v=IxT2oSFcBbwТогава да поговорим кой стреля по не въоръжени

182

Анонимен

преди 10 години

Имаме филм, "Ръководител " Чукотки" Там героят се оплаква от един американец. Той ме револвер е указано)))))

181

Анонимен

преди 10 години

"Според него нападателите са били рускоговорящи." - те украинците също са рускоговорящи

180

Анонимен

преди 10 години

Те тия български журналисти са изпълнявали поръчка на Джордж Сорос.

179

Анонимен

преди 10 години

Бийй шпионина.

178

Румбо

преди 10 години

Абе хора,все едно война не сте виждали!Всичко ще има!Някъде разфасоват хора за части(косоварите),другаде предпочитат да ги похапват(сирийските ислямисти),на изток пък краднат.Колкото по-бързо се уреди положението и влезнат редовните руски части,по добре.

177

Анонимен

преди 10 години

аз веднага ще ти пусна запис на който се вижда как активист стреля в упор в активист

176

Анонимен

преди 10 години

Относно снайперистите,се разбра,че са поръчани от опозицията.Това стана ясно от разговорите на старата чанта дето мляскаше в устата очилаткото и тя не го отрича.Преди време,когато ЦРУ спретна оранжавата революция на Юшченко рейтингът му беше нисък.Тогава измислиха тровенето и едва не го бастисаха.Те естественно обвиниха Москва,но после се доказа че е вътрешна работа за рейтинг.Юлето и тя изпълзя на припик.Тя дето ограби Украйна и стана милиардерка.Путин и Обама ще решът какво да правят.

175

Анонимен

преди 10 години

До ViturStStДай записа

174

Анонимен

преди 10 години

Димитър Кенаров, журналист на свободна практика, и фоторепортера Боряна Кацарова са на заплата от щатите така че такива провокации са очаквани и не минават!!!

173

Анонимен

преди 10 години

Димитър Кенаров е син на Пламен Кенаров,който беше депутат от листата на НДСВ.По-късно направи партия с Мария Гигова,от която нищо не излезе.По майчина линия Кенаров е внук и син на видни антифашисти,по-късно активни борци против фашизма и капитализма.Много талантливо момче е потомъкът на тази видна фамилия.Ни рак,ни риба,както повечето от нас.

172

Анонимен

преди 10 години

"А вие днес, кога веке сичко се преобърна в мир и тишина и настанаха добри времена, за голи само обещания, що ви прави Русия, бягате и се преселяте, ставате убийци на сами себе си, на жените и децата си! О! Вашите души и на онзи свят щат ся казни за това във вечните мъки и в пъкъла! А телата ви ще теглят на тойзи свят от руското робство и с кървави сълзи ще прекарате злочестий си живот.