707

Знаещ

преди 10 години

До Провинциалист--812; През ВСВ Сталин и Рузвелт Са гласяли Крим да стане ЕВРЕЙСКА ДЪРЖАВА или Кримска Калифорния. Там има Американски Земи подарени от Сталин на Рузвелт и Съпругата му,На Едг. Хувър и ДЖ. Маршал.

706

Анонимен

преди 10 години

А защо цялата майданска революция бе извършена от само и единствено евреи

705

язвичката

преди 10 години

и как можахте да издрънкате толкова глупости по темата-все едно делите двора си с комшиятакрим е автономна област ,хората не са *** естесвено че си гледат интереса решили са и ще си проведът референдумаи едва ли някои ще пита кво мисли господин никои от горно нанадолнище

704

До башар рахал

преди 10 години

Евреи има и комунисти и анархисти и неолиберали. Има богати и бедни евреи. Така че повече не ни занимавай с евреи. Не ни интересуват.

703

башар рахал

преди 10 години

Всички евреи се гордеем че сме комунисти а сега ционисти.няма евреин в бг то да не е бил комунист,а сега сме еврейски демократи и ционисти

702

Анонимен

преди 10 години

Според мен референдум няма да има. Както не е имало референдум за влизане в ЕС в нито една държава на Европа.Не е имало референдум дали България да се отдава на чуждестранни "инвеститори", дали да се отдава за американски военни бази и пр.

701

555

преди 10 години

До bokoйей, вече ще живеем по-добре, ще сме по-богати, и това събитие като цяло ще се отрази върху нашия живот. Слава Бога!

700

boko

преди 10 години

KRIM E VECHE RUSKI.SLAVA NA BOGA.

699

Анонимен

преди 10 години

Да живее Русия! Да живее България!

698

цезар

преди 10 години

Украйна и Турция никога няма да станат членове на ЕС,толкова големи държави с такива икономики не им трябват на колонизаторите от запада,трябват им държави като нас и останалите балкански държави за да ни командват както си искът. Украйна може да стане член на ЕС само око е разпокъсат и то западната част която няма нищо , там ще ги заробят и ще им дават толкова колкото да преживяват.

697

Анонимен

преди 10 години

Печалбата на Европа е минус 35 млн. евро + трафик на свежа плът + украинска мафия + евтина работна ръка подбиваща пазара на труда в ЕС+ евентуално по-скъп газ от Русия. Заради тези неща ЕС и сега си има доста проблеми.

696

Анонимен

преди 10 години

След референдума (под дулата на автоматите)Европа печели Украйна (+)Русия печели Крим (-)

695

Анонимен

преди 10 години

Това е за комунизма в бг.Да видим Македонизма,НАЦИОНАЛИСТБГ.КОМ РАЗПОЛАГА С БОГАТА ДОКУМЕНТАЦИЯ, КОЯТО ДОКАЗВА, ЧЕ ЕВРЕИ ОТ РУСИЯ, ПОСЛЕ СССР, АВСТРО-УНГАРИЯ, АНГЛИЯ И ДОРИ ОТ ИТАЛИЯ "РАЗРАБОТВАТ ИДЕЯТА" ЗА САМОСТОЯТЕЛЕН "МАКЕДОНСКИ" ЕЗИК.ЦИОНИСТКИЯТ ЗАГОВОР СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНА И СЛАВЯНСКА БЪЛГАРИЯ ИМА КОНКРЕТНИ ИМЕНА.ЕДНО ОТ ТЯХ Е НА ЕВРЕИНА САМУИЛ БЕРНЩЕЙН:

694

Румбо

преди 10 години

Китай доволно потрива ръце-след тая криза САЩ няма да са оная сила която бяха,а може и да не съществуват(при война),Русия ще бъде отслабена и те остават световен лидер.

693

Анонимен

преди 10 години

Всички антикомунисти са семити и бутат паметниците на Бланк в украйна. Не мога да разбера защо рабито ги благославя.А знам те могат да са всякакви до марсианци.За марсианци не знам но за джупетарианци 100% цедек и луната е тяхна приказка във 2 ри клас по български.ХЕЙ ДЖУД на джубитълс

692

Анонимен

преди 10 години

като - Рубен Аврамов Леви*, Леон Соломонов Асланов*, Ели Хаим Ешкенази*, Жак Натан Примо*, Берта Якова Калаора*, Давид Буко Коен*, Исак Самуилов*, Ана фаденхехт*, Давид Беневенисти*, Давид Соломон Елазар*, Клара Йосиф Пинкас*, Самуел франсес*, Димитрина Митова Джонова*, Ашер Ханакел*, Домна Кристин*, фидел Барух*, Роберт Меламед*, Ребека Клейтман*, Жак Рафаел Ескенази* и др., всички яростни активисти и идеолози на БКП! АЗ ГОРДО ЗАЯВЯВАМ ЧЕ СЪМ КОМУНИСТ БОГОИЗБРАН

691

Анонимен

преди 10 години

По-нататък става ясно, че фактическият идеолог на марксизацията в България е Рубен Аврамов Леви* (Директор на обединената школа на Коминтерна в Москва 1941-43 г., секретар на ЦК на БКП 1950 г., председател на Комитета за наука, изкуство и култура и министър на културата -1952-57 г.). Под негово давление и това на Васил Коларов, конкретни надзорници и ръководители на историята стават Туше Влахов и Тодор Павлов. При прегледа на документи и архиви (20, 65, 22, 8) прави впечатление появата на специфични еврейски имена в българската историческа наука след 1944 г

690

щирлиц

преди 10 години

Американските маймуни си мислят,че ще разиграват отново косовския сценарий,но това не е Косово,пък и годината е 2014!Да духат бодро фашистката помия,която забъркаха!!

689

seira

преди 10 години

До BGПРОБЛЕМЪТ НИ Е, ЧЕ ВЕЧНО ИМАМЕ "ГОЛЯМ БРАТ"...А ПОЛИТИКАТА НА КОЙТО Й ДА БИЛО "ГОЛЯМ БРАТ" Е: "БЕЗПЛАТЕН ОБЯД - НЯМА!"НЕ МОЖЕ ВЕЧНО "НЯКОЙ ДРУГ" ДА НИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ, А НИЕ ДА СЕ ПРАВИМ НА "НЕЗАВИСИМИ" ИКОНОМИЧЕСКИ И ПОЛИТИЧЕСКИ!НА СТРАНАТА НИ СА НУЖНИ ПОЛИТИЦИ - ДЪРЖАВНИЦИ, ОТСТОЯВАЩИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА, А НЕ НА КРИМИНАЛНА ШАЙКА "РАБОТОДАТЕЛИ", РЕНТИЕРИ И ЛИХВАРИ!!!

688

Анонимен

преди 10 години

По думите на руския депутат, в момента юристите внимателно изучават въпроса и доколко съответства на Конституцията такава конфискация на активите и сметките на чуждестранните компании, в това число и частните, а също и на физическите лица."В това, че не противоречи на европейските стандарти, ние не се съмняваме. Достатъчно е да си спомним за Кипър, когато конфискацията на активи стана по същество едно от условията за оказване на помощ на Острова от страна на Европейския съюз", добави още Клишас.