290

NIKO11111

преди 10 години

До 414Ако не си разбрал досега, цяла Европа я чака постепенно обедняване и източване на финансовите ресурси, ако продължава така с Еврейският съюз.Бъди сигурен.Финландия няма да прави изключение, доколкото си спомням даже и Нокиа вече не е финландска компания. А сериозни американски протекции на Скандинавския полуостров има само Норвегия, в която има и американски бази, за Финландия не мога да си мисля същото.

289

До 417

преди 10 години

Така си мислеха и американците за Куба през 1959 г. И след 55 г. е същото.Бисмарк има една хубава мисъл - Народ, който се бори за своята земя и независимост не може да бъде победен! И го е казал за българите веднага след като Сърбия ни напада през 1885 г. Единствен от европейските политици тогава предрича българската победа!Народ, който се бие за права кауза, рано или по-късно побеждава!Украинската нация е в правото си да се разпорежда в своята страна. Путин да си гледа Рашката!

288

Анонимен

преди 10 години

В рамките на един месец Украйна ще изпадне в хиперинфлация, защото Русия и спря заемите, а руските банки спряха кредитирането. В първото десетдневие на ТОЗИ месец ще отпадне отстъпката за газ от Газпром и към края на месеца ще спре и газа съвсем./и ние ще го духаме/ Когато тръгнат гладните срещу платените числеността на първите ще из донесе победата и без намесата на руски войски в Украйна.

287

Анонимен

преди 10 години

Re426 Ех натовски мечти!Прав си това ще стане ако Русия не си брани интересите.

286

Анонимен

преди 10 години

Колкото и да се пънят спинозните тролов, в край на краища Путин ще загуби Крим окончателно и черноморския флот ще бъде изритан от полуострова.За другата им военна база в Сирия се очаква същото.Въобще Путин и Русия не ги очакват нищо хубаво в близко бъдеще, само жалко за руският народ, той пак ще го отнесе.

285

NIKO11111

преди 10 години

До 422Недей дава такива примери, защото цяла Латинска Америка, която е под американски протекции е едно блато, а САЩ единствено ги използват като суровинен придатък. Освен това и Европа започна да обеднява заради сериозните американски протекции в последните 20 г.Всички работим за световните юдеиски фамилии- финансови магнати, не си ли го разбрал досега.Държавите вече нямат значение. Юдеите нямат вечни приятели, имат само вечни интереси.

284

0=);;;;::::>

преди 10 години

Бой по тъпите Руснаци

283

Анонимен

преди 10 години

всички държави който са били под Руска опека са бедни....примери искате ли че неса малко?

282

NIKO11111

преди 10 години

Интересно дали армията няма да свали тези, които я изпращат срещу Русия, защото повече от половината украйнска армия са руснаци и коя армия се мобилизира още по- интересно, защото един от лидерите на протестите в Украйна даже е призовал на помощ ченеца Доку Умаров. Ами, като са толкова прости като нас защо не извикат на помощ даже и турската армия. Той Ердоган отдавна мечтае да превърне Черно море пак в Османско езеро...

281

Анонимен

преди 10 години

избийте руснаците,те носят само смърт и зло на човечеството

280

Izbegal

преди 10 години

Нали знаеш че гладът и сушата са планирани за да се намали популацията

279

Анонимен

преди 10 години

Щом може да има "умиротворително" военно присъствие на САЩ, в над 130 държави, значи може да има и "вежливи" руски части на територията на Украйна!! Аз съм антикомунист до дъното на костите си, но смятам че България никога не трябва да се цепи от културно, религиозно и исторически близките нея държави, а именно Русия. Бих линчувала това *** Соломон Паси, заради което ни пръскат ежедневно от въздуха!Комунисти ли са, убийци ли са, капиталисти, фашисти - все са евреи

278

georgi.ishkitiev

преди 10 години

Русия няма да пуснат току така Украйна да мине към ЕС. Там има много залежи на метални руди, освен това украйнците са можеби втория по големина износител на зърно в световен мащаб. Много стратегическа точка като се има в предвид световния глад, който се задава. Иначе Русия е голяма страна, но нямат много земеделие заради студовете. Но олигархията води до това.. рано или късно хората се пробуждат и искат по-добър живот.

277

Анонимен

преди 10 години

Както някой писа по -долу, украинския псевдо президент е обявол код кафяво.Сега чака химическите войски да го почистят :)

276

kreti

преди 10 години

Украинците се били освободили написа един *** - Колкото България се освободи от консомолските секретари , които са гледали чичковците в чайки и тайно мечтали и завиждали Има една снимка на СДС където са Бойко, Местан, Костов, Сидеров, Орешарски и други. Които сега имат собствени партии и искат кокала. Биографията на Украинските *** Е СХОДНА

275

Анонимен

преди 10 години

do TYPOTO DJUDJE TE I KRQVQRITE WQGUBIXQ VOINQTQ V QFGQNISTQN I IRQK I SI PRIWNQXQ TOVQ

274

СЛАВА УКРАЇНІ !

преди 10 години

Оказа се,че целият СВОБОДЕН СВЯТ стои твърдо зад УКРАЙНА !Зад братушките стои Мадуро.И Ким Чен Ун.

273

Анонимен

преди 10 години

Тея искат да хапят ръката дето ги храни и целуват ръка на тези дето искат да ги държат гладни, тоя Турчин да види как посрещат руските войски в Украйна и да се замисли как биха посрещнали гейромейданските му бандити....нищо и техния ред ще дойде, само да посегнат на руското посолство в Киев и ще видят от къде изгрява слънцето!

272

Владо

преди 10 години

Сега, като сме в НАТО, да мобилизират Паси, да помага на Украйна.

271

леле-е,

преди 10 години

колко много апологети на руския империализъм сме имали у БГ-то. То, както навремето се говореше: съветските болни са най-здравите в света, съветската радиация е най-хуманната радиация в света и пр., та сега: руският империализъм - най-добрият в света.Те, украинците, изгониха крадците на едро (докато у БГ-то им се възхищават и им се ръкоплещи) и ето тук някои (кои ли са те?) така силно и обилно са се разревали, направо да ти се разкъса сърцето.