191

Анонимен

преди 10 години

До АнонименПутин постъпва правилно. Ако теб те напънат отзад "*** карабини" и ти ще викаш за помощ дядо ти Иван. Що се отнася до Кличко съм погнусен. Пътувал съм хиляди километри за да го гледам на живо, а той се оказа *** и се нагоди по краткотрайни интереси.

190

Анонимен

преди 10 години

Дано украйнските българи, татари и хазари да не пострадат, а и самите украйнци трябва да се вдигнат масово и да покажат какво искат, а не само майданските бандерки. Знаете ли, много е грозно от страни, но излиза, че България подкрепя Ал Кайда в Сирия и бандерките в Украйна... Ако някога срешна Плевнелиев, ще го запюя в лицето!

189

Анонимен

преди 10 години

До Бойко не Борисовxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa.....mnogo si prav tuk

188

edna

преди 10 години

Правилно Алф. Но народа откъде да ги знае тези неща.....абсолютно руска провинция с население, по-калпаво от руското, обаче.

187

Алф

преди 10 години

Не съществува никаква Украйна.Вие знаете ли какво значи "украйна" Значи покрайнини.Има се предвид покрайнини на Русия.Това е руска провинция.Винаги е била и ще бъде,независимо от алчността на клоуни като Кличко и Тимошенко

186

Ot Varna

преди 10 години

Koraba "Drazki" e priveden v boina gotovnost

185

fen

преди 10 години

Това нещо наречено Кличко най добре да дойде в България тука поне само Пулев ще му напука тиквата иначе в Украйна скоро мераклиите ще са безчет.

184

Анонимен

преди 10 години

Путин май се взе за Бог!Украинците не го искат!В качеството на какъв се меси?Няма го вече СССР!Ето това е истински диктатор!Нас руснаците ни тъпчат и ни продават скъпи горива!Да се махат по добре!Долу комунизма!

183

Анонимен

преди 10 години

Като гледам как Ангелина се пеняви, май целият ЕС ще почитат Русия със сведени знамена!

182

Анонимен

преди 10 години

Очертава се, освен нас, още една държава в Европа да почита Русия на 3-ти март!

181

Анонимен

преди 10 години

Гербаджийте са въоръжени и с бронирани лимузини, Бойко Велики може да поведе една наркоармия към Украйна!)))

180

Анонимен

преди 10 години

"Десен сектор" заповяда на членовете си да проведат спешна мобилизация и да се въоръжат за защита на украинската държавност. В нареждането се добавя, че "в зависимост от конкретната ситуация в районите, максимално да се координират действията с армията, Съвета за национална сигурност и вътрешното министерство.""Напомняме на всички граждани на Украйна, независимо от националността им (вкл. руснаците), че нашата борба е антиимперска, а не русофобска. Руската империя ще бъде разрушена. Призоваваме Движението за съпротива в Кавказ и освободителните движения в Русия да активизират своята дейнос

179

Анонимен

преди 10 години

Хазарите са умни хора и Кличко не може да е хазар(ст.бг.- водач на стадо).

178

Анонимен

преди 10 години

Кличко, как ще те бият руснаците по главата, просто не знаеш...

177

Бойко не Борисов

преди 10 години

На предната олимпиада,,напълно мобилизираната" армия на Грузия счупи световният рекорд по бягане с препятствия и взе златен медал.От радост президента Наакашвили си изяде вратовръзката пред телевизионните камери.Тази олимпиада отмина, но знае ли човек, световни рекорди се чупят и на тренировки.Ако всичко е по правилата МОК ги зачита.

176

обозревател

преди 10 години

На хазарчето Кличко много ще му хареса да се бият "украинци" и руснаци. По същия начин много "хора" биха се изкефили да се бият "македонци" и българи, а те да си греят ръчичкитте на огъня на конфликта и да наливат масло, че да им свети докато си броят паричките спечелени от конфликта.

175

Анонимен

преди 10 години

На помощ за Украйна пътуват през България 2 македонски танка Т-34 от Втората световна война ,3 каруци с провизии и 2 роти войници въоръжени с копия и брадви. Русия ще се оттегли заради тая сила.

174

Анонимен

преди 10 години

По Руско България достигна 9 милиона души, сега по Американско сме под 6 милиона, за сметка на това *** станаха 1 милион, а ние се топим като ланския сняг от добро!)))Па като пишеш, помисли малко, тия 3000 км май са те лишили от мисъл.

173

Анонимен

преди 10 години

Ако сега разделят украйна следващата разделена държава ще бъде русия и там не всички са рускоговорящи

172

vrvm

преди 10 години

Според мен няма как Русия да остави нещата така в Украйна, а при война просто нямат шанс останалите - НАТО, ЕУ и т.н. А най-лошото е когато хора като Кличко се занимават с политика. Просто трябва акъл за тази работа. На лошо отиват нещата в Украйна.