6

Анонимен

преди 10 години

Росенчо, ти остави Изборния кодекс. От него файда няма. Гледай конституцията, където са нарушени най-малко 5 алинеи. Не може да градиш къща без основи, или да учиш висше образование, без да имаш основно и средно. Конституцията е основата на една държава и нейното върховенство! Когато тя се наруши, останалите закони са без значение и се счита, че и те могат да бъдат нарушени. За това е безсмислено да има какъвто и да било Изборен кодекс, който да обслужва партиите на статуквото и да се нарушава.

5

Денислав

преди 10 години

От любопитство надзърнах темата - веднага мога да констатирам яка мобилизация на троловете. Точно този президент и точно в този момент - той има най-голяма подкрепа от народа. Нито Станишев, нито Доган, нито Пеевски, нито бабчето Маналова, нито Бареков, нито Болен могат да съберат такава подкрепа (че даже и всичките накуп).Оставка на най-смотаното правителство.

4

Анонимен

преди 10 години

Вие господин Плевналиев сте позор за институцията Президент. Никой до сега не си е позволявал по този груб начин да разединява нацията и открито и натрапчиво да демонстрира партийна принадлежност. Нито Президента Желев, нито Стоянов, нито Първанов. Само вие, избран с Костинбродските бюлетини гербер. Мисля че е време да си ходите, защото сте ненужен. Вие сте разединител на нацията, и най-после разберете че Конституционния съд не разрешава ес. гласуване и спрете да си правите евтин ПР.

3

Анонимен

преди 10 години

Вие защо наричате Росен Плевнелиев президент? Той е губернатор на задокеанска губерния.

2

Анонимен

преди 10 години

Няма нужда да обявява мотивите си, ние ги знам - Бойко така му е наредил.Ако не слуша - чембери!

1

Анонимен

преди 10 години

Офшорналиев, *** си с мир !Пръседини се към Кукловода ти !