26

Българин

преди 10 години

"България за нас е и приятелска, и съюзническа страна"А за нас Кюрдистан.

25

Анонимен

преди 10 години

България е врата на Турция към Европа това се целите ,какво инвестирате като изкупувате на безценица нашите зами,Бог да пази България и народа

24

Гочо

преди 10 години

Без четки,моля.Добре ни е известно,какво сме за вас.Хайде холан,не сме балъци.

23

Анонимен

преди 10 години

ТАЗИ ВОЙНА В СИРИЯ ТУРЦИЯ Я ЗАПАЛИ И ДА СИ КУСА ПОПАРАТА!

22

Анонимен

преди 10 години

Всички турци са избягали от руските войски в Турция. Тук са останали българи мюсюлмани, който с помоща на МИТ се самоопределят като турци, да ама не, като идат в Турция и разбират, че са си чисти ***!Поздравявам АТАКА!Да живее България!

21

Анонимен

преди 10 години

в Турция има 700000 сирийци в България има 5000 и турците ги хранят 3 години вече и на никого не се жалват а на българина винаги все някой е виновен

20

Анонимен

преди 10 години

НА ТЕЗИ КОИТО ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ИЗВИНЕНИЕ ОТ ТУРЦИЯ САМО ЩЕ ИМА КАЖА. БОЙ И Е.АНЕ НЕ СЕ ВРЪЩАТ.

19

Анонимен

преди 10 години

МНОГО ХОРА СВЪРЗВАТ ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ СЪС АХМЕД ДОГАН. ДА ИМ КАЖА НА ТЕЗИ ОБЪРКАЛИ СЕ ХОРИЦА ЧЕ ТОЗИ ТАКА НАРЕКЪЛ СЕ ТУРЧИН АХМЕД ДОГАН НЯМА НИЩО ОБЩО С ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ. ПОЗНАВАМ МНОГО ТУРЦИ В ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ КОИТО ГИ ПИТАМ ПОЗНАВАТЕ ЛИ В БГ ТУРЧИНА АХМЕД ДОГАН А ТЕ СВИВАТ РАМЕНЕ И МЕ ГЛЕДАТ УЧУДЕНИ. ТОЗИ АХМЕД ДОГАН Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА МАРИОНЕТКА НА ТЕЗИ ЗА КОИТО ГЛАСУВАТЕ. БГ ТУРЦИТЕ ДАЖЕ НЕ ГОВОРЯТ ТУРСКИ КАКЪВТО ГОВОРЯТ В ДЪРЖАВАТА ТУРЦИЯ А НЯКАКЪВ ДИАЛЕКТ КОЙТО ТУРЦИТЕ НЕ РАЗБИРАТ.

18

Демос

преди 10 години

Турция да си плати репарациите,а след това евентоално може да се преговаря за ЕС.А що се отнася до геноцита срещу българи,арменци и др. не трябва да им го напомняме-да си го признаят,защото не е отдавна и има живи потомци на жертвите.

17

Анонимен

преди 10 години

Ей лицемер - тогава си прибирай ислямистите деето ни ги карате с камиони по границаа и си прибервте мюфтиите - изедници дето искат да заграбят българската земя - ето това означава суверинитет - разбра ли бе неоосманист - не ни лъжи в очите, ами си събирай башибозука и заедно с него се измитайте !!! ДО 1243 - ТЕТО ТОВА Е ПОХВАЛНО КАТО ИДЕЯ - ПОЗДРАВЛЕНИЯ - ВРЕМЕ Е ДА ИМА ТАКЪВ -ХРИСТИЯНСКИ СЪЮЗ - БАЛКАНСКИ + РУСИЯ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ИДЕЯТА - СЕГА СЛЕДВА ДА ЗАПОЧНЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА!

16

МРАВКА

преди 10 години

СТРУВА МИ СЕ ЧЕ САМО АТАКА СТОЯТ ИЗПРАВЕНИ.

15

Истината

преди 10 години

"България за нас е и приятелска, и съюзническа страна, а също така съседска, каза на брифинг министърът на външните работи на Турция Ахмет Давутоглу, който е на официално посещение в София."Сега ибрикчиите от форума са в екстаз, сякаш техните прадеди не са били набивани на колове.

14

Анонимен

преди 10 години

Турция има проблеми със Сирия, Иран и кюрдите и се опитва да си осигури спокойна граница с България.

13

Борката

преди 10 години

Приятелска, че да не тръгне голямата армия към нас... Правилно!

12

Анонимен

преди 10 години

Турция е съюзник в НАТО .Те са ни приятели.Тия дето плюят по Турция получават пиците от руските олигарси и колонизатори.Какви патриоти са? Ако са искали да завземат България може да го направят за минути.Измислица е че Турция има апетити към Балканите.

11

Анонимен

преди 10 години

Атакистите плюят по Бойко Борисов, по Плевнелиев, а Давутоглу се здрависва с министъра на БСП - Вигенин който е казал следното - "Той добави, че България като страна - член на ЕС подпомага процеса на реформи и преговорите на Турция за членство в ЕС."

10

Анонимен

преди 10 години

До Гневен българинНе само Турция но и Русия бая български народ е отрепала. Да не го забравим.

9

Анонимен

преди 10 години

Според последните информации Давутоглу е отказал молбата на Сидеров за убежище в Анкара с аргумента, че там не искали помаци.

8

Анонимен

преди 10 години

Турция е врата за бежанци към България

7

Анонимен

преди 10 години

Роска Пудела ще сложи Турция на мястото си. След това ще дава двучасова твърда лекция на Путин за човешки права по телефона. Накрая Роска ще спира танкове в Крим с голи ръце. Няма как всеки да не се съобрази със силен и мощен президент с такъв АВТОРИТЕТЕН глас и излъчване като Роска. Бъдете спокойни братя българи. Ако някой ден танковете влизат в България - имаме Роска!