6

gtf

преди 10 години

до 4Прав си, но и всяко производство иска инвестиция, инвестиция, която един среден западняк, може да си позволи, като се откаже от лукс за една- две години. С тук споменатата разлика (приблизително 10 пъти м-у най-бедни и най-богати), един българин трябва да работи 10-15-20г. за да може да си позволи да инвестира в каквото и да било. Сегашната ситуация е напълно целенасочена с цел заробване на българина. Влизането в ЕС също.. плащаме всички пък "усвояват" определени.

5

Анонимен

преди 10 години

Луканов,Костов и *** ни докараха до това дередже.

4

gaw

преди 10 години

Винаги ме изумяват глупавите коментари. Не е проблемът в София или е по-малкия проблем. Проблемът е, че в България няма производство. Не се създава брутен продукт. Малкото, което се произвежда се преразпределя по стотина пъти...това е проблемът.

3

Социалист

преди 10 години

Уж ни свалихте за да трупате несметни богатства а след 24 години сте на дъното в Европа! Толкова ли не разбрахте че на ЕС не им трябва повече производство!? Те имат свръхпроизводство а имат нужда от консуматори!!! За това беше и онази масова приватизация че всичко наше трябваше да се закрие и да ни стане по-скъпо собственото производство от колкото да внасяме оттам!

2

Анонимен

преди 10 години

Нормално е след като е държавна политика държавата да субсидира София още повече, вместо да спре субсидиите за София и да субсидира с повече само най-бедните.

1

yty

преди 10 години

turcite sa vinovni