234

Игнорантите

преди 10 години

Гледайте Украйна и Крим и мислете за България и българите. Направете си извода, че нас ни управляват някакви генетични изчадия и ***.Направете си сметката, какво можете да очаквате от тяхното управление!!!Сергей Дмитриевич - игнориран и от украинци и от евреиТатяна Буруджиева - родово игнорирана от българите като "бурудж" и дъщеря на убиец на национален герой.Сидеров - игнориран от българи, турци, арменци, евреиАхмед Доган - игнориран от Ердоган и Турция, от българи, евреи, арменци.

233

Кратун

преди 10 години

Окупацията на правителствени сгради има единствено символично значение. Оставете ги вътре, спрете им тока и водата и чакайте. Сами ще започнат да изскачат навън като въшки след около месец - два. Нима ще управляват от там?

232

Сандо

преди 10 години

веднага да дойдат амеркинаците да го освободят !

231

Путин

преди 10 години

Мятежники немедленна в Сибире!

230

Анонимен

преди 10 години

Радославов върви се прегледайнякъде

229

Анонимен

преди 10 години

Форумници, не пишете, а четете. С чукчи готин форум не става. Става махленска седянка от типа - едно си баба знае едно си бае. Ония дето е анти-раша да вземе да види кой е платил и въвел болшевизма и някой от най-мракобесните решими по света преди да се изказва. А нашите комунисти, не са никакви комунисти а гадна нагаждаческа ***, избила истинските и кадърни хора. И затова ще има комунисти седесари, комунисти натовци, евро-атлантици и прочие.Аиде хубав ден, и се молете да няма война

228

neni4a

преди 10 години

До :274 George Ти ако не си македонец,пу . С какво ще ги смажат бе? Ония си имат от всичко по малко,а и има 7 БТР-а,които са на миннути път от там, които уж охраняват черноморския флот. А пред парламента отново има сблъсъци между татари и руснаци. Има и други барикадирали се пред парламента,освен тия въоръжените. Малк още и ме трудно на тия от Киев да направят нещо. Та в Киев като са чули за тия 7 БТР -ра сигурно са получили чревни разтройства от този факт

227

VDCH

преди 10 години

До ИванЗащо, бе човек? Те си живеят нормално от столетия. Да не би да мислиш, че тези от Майдана са украинци. Това са еврейски банди заедно части на т. нар. "Сирийска свободна армия". Ами че бесасабските българи масово гласуваха за "Партията на регионите" и то не защото са влюбени в Янукович или Путин, а защото виждат на къде ги водят тамошните Соросчета.

226

язвичката

преди 10 години

ха ха хааз ли не спомня нещо -че преди няколко дни радан кънев сам си призна че е платил за манипулации в нета------------------------на това му се казва крадеца вика дръжте крадеца

225

Анонимен

преди 10 години

Рано или късно на фашистите - комунисти в Киев ще им светне пред очите, но за последно.

224

с.

преди 10 години

До АЗАРВерно ли!?То ако беше така Янукович да го беше направил и да беше запазил властта си и съпровождащото я папкане!Тоя конфликт не устройваше и него ако не знаеш!

223

Мерзост

преди 10 години

Цитат:Татяна Буруджиева, началник на политическия кабинет на Сергей Станишев, автор на опорни точки за тролене с цел манипулация на общественото мнение, е дъщеря на подлия убиец на героя, ген. Луков, а името й означава технология на унищожаване на неверниците-гьури.Оу, за тази татяна може да се каже че е Квинтесенцията на националното предателство и мерзост на руските палаши от БСП.Тя е също така народен представител от БСП и Атака колаборира с нея със златен пръст!Мерзост!

222

Рaдослaвов

преди 10 години

Нaдявaм се путин дa излезе смел мaлък човек, дa повярвa в силaтa нa руското оръжие, и товa дa не е поредното руско опикaвaне пред светa, не зa друго, aми феновете му отново ще изпaднaт в неудобно положение, кaто през 39 тa. Те вече сa готови, кaкто виждaм във форумa, дa сложaт костите си в услугa нa мaйкa им слaвянскa рускa, те вече сънувaт Пaриж, Рим, Берлин, Лондон с рaзвети руски знaменa..Путин не ги рaзочaровaй, дaй им един последен екшън зa зипуни ( рус.грaбеж), нa Зaпaд, и дa погребем рaшa

221

с.до 277

преди 10 години

Специално твоето ниво е особено ниско!Айде изчезвай!Няма да липсваш!

220

anti-russia

преди 10 години

За сравнение:Нюрберският процес осъжда по-малко от 20 виши нацисти на смърт.В България са избити над 3000 души от народният съд, между които учители, свещеници, писатели и т.н. После овчари стават милиционери и бият наред по политически причини.В Белене такива милиционери убиват стотици политически затворници с кирки с удар в главата, за да пестят патрони. Това е най-долният човешки режим в света. А тука някакви си простаци ми залюбили Русия. Слда като ви харесва куфарите и айде "досвидане"!

219

АЗАР

преди 10 години

А да направят сега един референдум, че да разбере целият свят колко нищожна част от украинския народ предпочита ЕС пред Русия. Това, което се случи през последните седмици в Киев не беше нищо друго, освен терористичен акт за сваляне на законно избраното правителство.

218

Анонимен

преди 10 години

Zapochva voinata!

217

с.

преди 10 години

До Леле мале социалистиЧе нима има един от голямото добро утро от едно време,който да не е първа писта и днес,както и синчетата и внучетата и правнучетата му!Червената олигархия си живее екстра от 70 години насам!И бъдеще и бизнес има само за тях!Че нима има един "бизнесмен",койото да не е назначен!?Кой синче,кой ченгенце!То само като врътнеш едно кръгче из Бояна,Драгалевци и тн и като видиш тия прогимназии и е ясно къде са парите!Иначе ЕС и американците са виновни де!

216

Анонимен

преди 10 години

haha тук е пълно с ***.Русия кървави лапи.САЩ са тези които водят войни по цял свят.274 George ти си пълен ***. Напускам форума. Нивото е много ниско.

215

Анонимен

преди 10 години

Комунистите ни ни разделиха с македония сега Бог ги наказва за да видят хубаво ли еИма един духовен закон каквото надробиш ТАКОВА ЩЕ СЪРБАШСега ясно ли ви е защо се радваме за украйна *** русофили и прочие ****и