254

Tina

преди 10 години

До БългаринКой те излъга, "българино", за ядрените глави?

253

законни интереси

преди 10 години

Естествено, че Русия има законни интереси в Украйна! В Украйна живеят 20 000 000 руснаци. Доколкото ми е известно, в Украйна не живеят нито американци, нито немци!

252

До Българин

преди 10 години

Какъв българин си ти бе, с тоя промит от американската пропаганта мозък!??Да не си бил при ракетите, че да си толкова сигурен накъде са насочени?А ПРО-то на американците в Европа какво е? Да не би да са ракети, които не са насочени срещу нас??? Нали като (ако) ударят руска ракета, тя ще падне точно над нашите глави и ще детонира тука? Те точно затова набутват ПРО-то тук (в Румъния и Полша) та ударените ракети да падат тук. Ако си го направят в САЩ ще им падат на техните глави. Аман от ***.

251

Българин

преди 10 години

до БЪЛГАРИНКъм България има насочени руски ядрени бойни глави,а не американски!Така че,който защитава руските национални интереси в България,е национален предател!

250

Анонимен

преди 10 години

Немцов?!? -- Американска ***. Мразен от масата руснаци.Посетил по поръка на държавния департамент няколко срещи на чеченски бунтовници, обсъждащи следващи атаки срещу руснаци. Проявил се с маса реакционни изказвания.По време на управлението на Елцин е бил във властта и участвал в различни далавери.Просто предател и омразна личност в Русия.А тук, в препечатаната пропагандна статия от множеството такива, продуцирани от американците, му взимат мнението, хем то не струва и пукната пара...

249

БЪЛГАРИН

преди 10 години

Който защитава американските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

248

Българин

преди 10 години

Който защитава руските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

247

Анонимен

преди 10 години

М О Р Д О Р

246

Спонги

преди 10 години

Ако Путин иска да запази влиянието си в Украйна има само един успешен ход - да си сътрудничи с новата власт. Във всички останали случаи няма да бъде приет и рано или късно ще има нови брожения.

245

Tina

преди 10 години

Защо непрекъснато цитирате манипулативното и жалко мнение на западни медии?Защо не питате лично Путин какви решения ще вземе спрямо Украйна?Смее ли някоя българска медия - ТВ, вестник, сайт, да попита лично Путин в лицето какво е мнението му? Не, нали...Путин ще вземе това, което иска. Украйна направи фатална грешка. По-голяма от тази на България.Въпросът, който медиите трябва да си зададат е "Какви решения ще вземе Путин за България?"

244

Чичо Пешо

преди 10 години

Който защитава американските интереси и идеологии в България е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

243

ама че народ

преди 10 години

До Анонимен (394)Е аз не съм претендирал за много. Мене и средно ми стига. Ама като незнам кой ми говори и някакси не го приемам за оценка. Благодаря все пак.

242

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАко Севастопол не е показателен вижте Крим ,там същата работа!

241

Анонимен

преди 10 години

"ама че народ", не си много интелигентен.

240

Пидалити

преди 10 години

от САЩ и ЕВРОГЕЙСКИЯ СЪЮЗ звънят непрекръснато в Кремъл за да разберат какво мисли Путин. Споко, ще го измисли. Много са притеснени явно.

239

ама че народ

преди 10 години

До българинстарая се да мисля ... това скромност ли е ? :)

238

ама че народ

преди 10 години

До българинДобре де, добре ... готов ли си да си отстояваш мнението с всички аргументи ? Ама не тука, казах ти. Ела, ще пийнем по 1 кафе, ще разгреем ... после който може да пише ще пише, който не ще гледа и ще трае. Ти само плюеш синко. Това твоето не е мнение, това е на баща ти мнението. Аз съм направил повече за България от тебе, баща ти и неговия баща, ама продължавам да правя и не съм спрял. А ти само хулиш и чакаш Америка да те вдигне на ръце и каже Ей го, нашето момче!.А си и шубе..

237

българин

преди 10 години

До ама че народ:Ти изобщо не знаеш значението на думата идеология, въпреки че са ти пълнили главата с комунистически глупости. Аз пък изобщо не изповядвам идеология. старая се да мисля и си казвам мнението.Със или без идеология:Който защитава руските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ. Това не е идеология, а САМАТА ИСТИНА. Повтарям я за пореден път, защото се опасявам, че в България има такива национални предатели и те я дърпат към дъното.

236

Анонимен

преди 10 години

Да потретим (за зашеметените българи и множеството СЪВЕТСКИ "руснаци" и руски *** в сайта):Който защитава руските интереси в България, е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

235

ама че народ

преди 10 години

До българинОпа, наспинка ли се българино ! Сили и желание да срещнем твоята и моята идеология дойдоха ли ти ?