90

Анонимен

преди 10 години

2024 г. летни олимпийски игри в Москва.

89

Анонимен

преди 10 години

Народопсихолога ви направи пореден адски мощен, но същевременно и много интелигентен ***. Както е неговия стил. Поздравления г-н Народопсихолог.

88

Анонимен

преди 10 години

До ДимаЗащо бягат ли ? Защото могат да си го позволят. Защото имат парите и ходят където си пожелаят. Ти нямаш парите и не можеш да си позволиш. Затова и си седиш тук беден и безработен.

87

Анонимен

преди 10 години

До ДимаСАЩ приемат всякакви *** и терористи, които Русия им подарява с удоволствие.

86

Анонимен

преди 10 години

Пореден великолепен коментар на народопсихолога. Наистина е прав. Прав е за ***, които са необразовани, безработни и бедни. И единствената им радост в безпаричното им ежедневие е да хейтват. Хахахаха аре в гроба, бедняци.

85

Анонимен

преди 10 години

До ДимаПодготвят ги да правят бизнес със Запада и за шпионаж.

84

Анонимен

преди 10 години

мизерийката започва, радост народна -медали :)

83

Дима

преди 10 години

До 104 - Ами защо руснаците бягат от държавата си ? Не им ли е добре във "Великата" Русия ???? На всичките им олигарси децата учат в Щатите, Англия ....защо ? Ама иначе Русия е "велика" ...баси изтърканото клише пффф . А на тези , който ми я хвалят им пожелавам да карат само лади и москвичи !

82

народопсихолог

преди 10 години

Абе ***, къде си тръгнал да държиш сметка на велика Русия колко пари и защо ги е дала. Ще дават колкото си пожелаят. Защото ги имат. А ти ги нямаш. Ти си беден и нямаш пари. Те имат и си правят каквото поискат. А ти *** можеш само да седиш беден, да цъкаш с език и да надничаш в чуждата паничка. Еххх ***, ***....

81

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 93Ти що не оставиш народа на Русия да се коси за тая работа, а? Или нещо не ти се връзва в схемите за мизерията в Русия гледката на извънземното олимпийско село и веселите, свободни и чакащи на опашки руснаци, купуващи с пачки билето по 200 кинта, за да гледат състезанията!

80

Анонимен

преди 10 години

До ДимаЕми те от мизерия изкупиха половин България и вече къде иде човек по света, само руски туристи около него! Чак дразнят вече!

79

до 77

преди 10 години

Приятел , като цяло съм съгласен с теб но цитата все пак не е на Достоевски !

78

Мъро

преди 10 години

Хаха... голема драма, че Русия е похарчила 50 млрд. за спортни съоръжения и провеждане на Олимпиада! Страшна работа! Комунистическа!Тези гладки мозъци ще си издрайфат червата, че 50 млрд. са отишли за спорт, а не за оръжия! Щото янките харчат всяка година по 600 млрд, за оръжие, което често използват срещу цивилни, даже веднъж в сърцето на Европа, ама от това проблем нема! Американската ракета върху покрива на хорицата в Горна баня е полезна, а стадионите и залите в Сочи - вредни за гьоновете!

77

Анонимен

преди 10 години

50 милиарда какъв е проблема ? Глей кви зали , кви стадиони , кви съоражения !!! СОЧИ се превърна в руската Барселона и Сен Мориц едновременно ЗА УЖАС НА ЮДЕО *** *** аахахахахахахахаах

76

Дима

преди 10 години

Русия е много пропаднала и народа й мизерства яко ! Сочи Мочи - изхвърлиха се и беше голямата показност , а самата истина я знае целия свят - мизерия до немай къде !

75

rusnak

преди 10 години

Друзя, не тъгувайте!! След 4 години ще правиме Световното по футбол, на което ще станем световни шампиони. А злобарите, ДГД!

74

Анонимен

преди 10 години

Игрите в Пекин бяха 10 пъти по мащабни , с нови стадиони , зали за гимнастика , тежести , бокс ,борба, плувни басейни , гребни канали и какви ли не други съоръжения и инфраструктура и пак бяха по евтини с няколко млрд. долара.

73

Анонимен

преди 10 години

въпреки задавянето с мътна слюнка от страна на ***, Русия е на Първо място! Едва ли има какво да се каже повече.

72

Анонимен

преди 10 години

*** имате против Пичкин да се отчита на народа за какво им харчи парите ли ?

71

Анонимен

преди 10 години

Той че ги е дал дал ги е ама не са негови и е длъжен да дава отчет на народа за какво са похарчени. Поне половината са отклонени и това се вижда ясно. Това не са олимпийски за 50 млрд сто процента.