45

до GERB=GROB

преди 10 години

Драги прав си но скоро Борисов е в затвора!

44

платен трол

преди 10 години

А какво по дяволите му е новото?

43

IVo_1

преди 10 години

До GERB=GROBПич иначе си прав ,но прокуратурата незнайно защо дреме. В друга страна човек като Борисов отдавна да е изгнил вече в затвора.

42

A.П

преди 10 години

до:gerb=grob. Haйде спри се малко , дай възможност и на другите клакьори да изкарат някой лев

41

Анонимен

преди 10 години

их, троловете пак налазиха хах

40

za GERB=GROB

преди 10 години

Izvinqvam se za latinicata... Obache imam chuvstvoto, Che toq chovek si pishe I sam si laikva postovete :-) daje nqkoi ne si gi i haresva sam :-)

39

ГЕРБ- ЗАВИНАГИ

преди 10 години

Братя Гербери!!!!Нека всички като един да излезем сега и да попречим на ченгетата да тарашат нашата автокъща на Герб. Нека не позволим да ни конфискуват нашата стока. Тя си е наша и независимо дали са наркотици,контрабандни цигари,домати или краставици нека не позволяваме на репресиите срещу нашата партия Герб да се осъществят! Бойко е дал 273 млн. евро за кокаин и тези дни ще го пусне по посока Венецуела като ще вземе 600 мл. евро а ченгетата искат да конфискуват. Напред братя с телата си!

38

Анонимен

преди 10 години

В България има страшно много комунисти....сигурно за това сме най бедни в Европа....като се замисли човек така ни се пада

37

Иван

преди 10 години

До става страшно БудаБУДИСТЕ,РАЗБИХА И ТИ ХВАНАХА КОКА ЗА 273 МЛН. ЕВРА. КВО ЩЕ ПРАВИМ БУДИСТЕ КАТО ЕДИН- ПО ЕДИН ТИ ХВАЩАТ КОКАИНОВИТЕ КАНАЛИ? КАК ЩЕ НИ ПЛАЩАШ ВЕЧЕ НА НАС ЗА ПРОТЕСТИТЕ БЕ БАЛЪК ЗАНУЛЕН?

36

става страшно Буда

преди 10 години

В момента ченгетата тарашат автокъщата. Обиска е свързан с разбитата мрежа за трафик на кокаин за 273 млн. евро.

35

става страшно за БУД

преди 10 години

Тарашат автокъща в София, свързана с човек на Бойко Борисов!В момента текат обиски на столична автокъща, известна, че вкарва у нас изключително скъпи и луксозни автомобили.Като собственик е известен Орлин Алексиев, който бе общински съветник от ГЕРБ и минава за близък до Бойко Борисов.

34

Анонимен

преди 10 години

КАК СЕ НАРИЧА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БСП ? НАРИЧА СЕ ГЕЙ ПАРТИ

33

Tih velikan 681

преди 10 години

ВЗЕТО или Вето ще има!Дотогава ще да осъдят БОЛЕН КАРАЙДЪ за хватките във Варна с куките! и ще е вън от затвора...исках да напиша вън от парламента! Павел Шопов умний ще поведе битка с големите лъвове,но уви ще смачкат българският патриот,както са го правили 23 години.Да живее и да здравее Ахмедларъ Буркан Падладжанларъ от стреса!А другите кукли на конци и измислени псевдопатриоти от АТАКА в парламента ще да излязат ама не,уви...Доганларъ е платил солидна сума пара и Станишето , тъй че уви!

32

Анонимен

преди 10 години

И едните и другите са маскари. Ако изборите можеха да променят нещо, щяха да ги забранят.

31

до 15

преди 10 години

ей ***

30

яя

преди 10 години

До задължителен вот-гербажийски ***,а на вас болното място като е ***,сещаш ли се с кво ще те ударят.На *** и хареса.Предвид че сте пидали и на вас ще ви хареса

29

anponimen

преди 10 години

ГЕРБЕРИТЕ ВИЯТ НА УМРЯЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СВЬРШИ СЕ С ТЯХНИТЕ ИЗМАМИ

28

Вето

преди 10 години

Вето! Кодексът на манолова е фалшив и незаконен!***, фашисти и ислямисти не са народа на България. Няма шайка мафиози да определя бъдещето ни!

27

Смях до 28

преди 10 години

Разбрах много работи, само не разбрах защо още повдигнати обвинения на Борисов и Цветанов по този въпрос! От тези напечатани бюлетини Герб щеше да лапне 10% още вот! Така са спечелили и предишните избори, така е спечелил и Роско Офшорлийски!

26

задължителен вот

преди 10 години

Най големия страх на Доганостанишев е задължителен вот.....да ги ударим по болното място