34

rustam

преди 10 години

ВСЕКИ ДЕН ЩЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА ПОБЕДАТА НАД ПАРТИЯ ГЕРБ ПАРТИЯ И МУТРЕНСКО ЧЕНГЕДЖЙСКИЯ СТИЛ НА УПРАВЛЕНИЕ УНИЩОЖИ ГЕРБ СПАСИ БЪЛГАРИЯ

33

Анонимен

преди 10 години

в наше село няма *** няма турци няма етническо напрежение.....

32

Анонимен

преди 10 години

Караянчева, удри по фесовете! Вън *** от НС!

31

Анонимен

преди 10 години

Бой по герберските Тикви! Мачкай, Башев!

30

Анонимен

преди 10 години

Погледнете на това от хубавата страна. Всяко такова изказване стимулира нормалните, работещи и образовани българи да отидат до урните на следващите избори и да оставят преялата с власт ДПС в историята!

29

Анонимен

преди 10 години

" "Днес разбрах, че мога всичко, за утре съм поръчал сняг, ще има, щом мога всичко", иронично й отвърна той."Другата ирония е че уж правоверен като теб дето може всичко като кмет на община Гърмен всъшност не може да направи всичко, а самото село Гърмен преди дни бе разтресено от земетресение. Нечии гняв бих казал :)))

28

Maртин

преди 10 години

Нашите, вашите.. Трябва си разстрел и това си е.. НЯМА НАШИ НЯМА ВАШИ! ВСИЧКИ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!!!!!

27

маче

преди 10 години

ДПС така е надупило БСП, че на столетницата са и изхвърчали очите и не вижда какво става в БГ.........,,О майко моя Родино мила защо тъй жално милно плачеш......."

26

Анонимен

преди 10 години

Хард порно канал "Орлов мост" ще излъчи филма "Станишев целува Местан"

25

Анонимен

преди 10 години

Загрижил се Башев за образованието на децата?Нали той каза от трибуната на парламента ,че оброзованието не е важно.Той без образование като кмет направил много. Вище и какви са ни депутатите!

24

Анонимен

преди 10 години

цирка продължава лошото е че е за наша сметка

23

Анонимен

преди 10 години

Браво на Башев!

22

ДО ДЕНИСЛАВ

преди 10 години

Бе *** ДПС е във властта още по времето на великия ти псевдо цар. И на теб ли Волен ти е виновен за всичко ? Медиите ви промиха мозъка.

21

Джъстиса

преди 10 години

ГЕРБ се правят на патриотиоядени нагли дембели братя и сестриНямат потенциал за нещо сериозно тия от ГЕРБкомунисти са

20

Анонимен

преди 10 години

Бойко е виновен, че тези *** отново ни управляват. Да се маха заедно с Цветанов за да дойдат наистина кадърни хора в ГЕРБ!

19

Денислав

преди 10 години

До АТАКА-ПОБЕДА!Ако не беше Атака - ДПС нямаше да имат толкова гласове. Ако не беше продажното и малко човече Сидеров - нямаше да има областни управители от ДПС, нямаше Левски да е считан за терорист, нямаше да има искане за агитиране на турски, нямаше да се връщат джамии, че и градинки пред паметника на Ильо Войвода в Кюстендил, нямаше да се слагат барикади пред паметника на Левски.Ти си смотан ***, дано парите, който получиш за коментарите си, да не можеш да ги похарчиш. Аман от предатели

18

даскал Кольо

преди 10 години

"Вашата цел е да не се образоват нашите деца, да стоят мирно и кротко, няма такова нещо, те ще се образоват като вашите деца" ... има ли по- голяма наглост от тази!!!??? Ботев и Левски ще се обърнат в гроба!

17

Анонимен

преди 10 години

Егати политиците имаме, каво ЕТНИЧЕСКО напрежение, какви 5 лева. Хората там са българи като мен, само дето са мюсюлмани, а аз - християнин.

16

от Гоце Делчев

преди 10 години

Тази свръхпенлива жена Караянчева знае ли какви хора живеят в Рибново, за да говори за етническо напрежение. Там са само българи-мюсулмани т.н. помаци.

15

платен трол

преди 10 години

Улисани в спора Боко или СерГея , които всъщност са двете страни на една и съща монета, не виждаме, какво става. Половин България се управлява от никому неизвестни, но за сметка на това фанатично предани на лидера си фесове. В районите с преобладаващо турско население, българите са все по-репресирани, но нас това не ни интересува, важното е Станишев да падне или Боко повече да не се върне( според предпочитанията ). Много глупав народ сме, постоянно го доказваме.