169

Внука

преди 10 години

Моя дядо беше комунист и умря като такъв. Човека имаше идеали.Гордея се с него! Ако някой иска нещо да ми каже да си остави координатите да си поговорим!

168

Анонимен

преди 10 години

Диктаторите от САЩ са решили че и Украйна трябва да окупират

167

Анонимен

преди 10 години

Партията на Путин е дясно центриска.Комунистическата партия на Русия е в опозиция.Не мога да разбера защо *** наричат Путин комунист.

166

стоян петров

преди 10 години

През лятото ще поканя на море 1000 момчета от протестиращите на Евромайдан. Първичните партийни организации на БСП трябва да се запасят със сериозно количество памперси за своите членове и симпатизанти.

165

Анонимен

преди 10 години

комуноидите пак не са си пили хапчетата

164

Анонимен

преди 10 години

Русия ще се намеси и ще завладее Украйна, ако се наложи. Армията е с Янукович. Русия е близо, САЩ са на другия край на света. Нямат никакъв шанс. Ще влезнат руснаци дегизирани като украинци и ще ги завладеят. Никой не може да докаже, че не са украинци в източната част говорят на руски език. Давай Путин смело и напред мачкай ***!

163

Анонимен

преди 10 години

До 175Моето дете ING НЕ Е СОБСТВЕНИК на акциите на Лукойл.Между собственик и държател на акции има разлика

162

Анонимен

преди 10 години

до 189 хубаво е, че комуноидите се припознават в думата ***... ти го каза, не аз

161

kremenaabv

преди 10 години

последните новини са,че части от беркут отказват да служат на властите и не желаят да се противопоставят на демонстрантите. става нещо като секуритате в Румъния,първо с чаушеско,после срещу него

160

Бо

преди 10 години

Янукович се продаде на Путин за 15 млрд. и сега се чуди какво да прави. Не му се ще да *** украинци - ама на - взе парите! Какво да прави!

159

Анонимен

преди 10 години

Пак сте разделени.Първо не трябваше да се допускат фашистки групировки да окървавят мирните протести.Сега вече е късно.Ако спецчастите използват истински куршуми ония ще опразнят площада.Нито един европейски лидер не би допуснал подобно нещо.Как ще реагират немските сили за сигурност ако нещо такова се случи в Германия.И най-големия подстрекател Меркел дали ще бъде толерантна ако неофашисти започнат погроми.Украинците са пионки в ръцете на Путин и Меркел,които гледат как се трепят като скотове.

158

до 187

преди 10 години

е знаем способностите за подслушване и следене на гейберите,няма кво да ни ги напомняш

157

хахахахаха

преди 10 години

бах мааа му-обикновени демонстранти да изтласкат БЕРКУТ.....рамбо ряпа да яде сиромаха,то така почна и в сирия ама да видим как ще свърши всичко това

156

Очаквайте !

преди 10 години

Утре ще прочетете имената на всички ***, IP, адреси, домашни адреси и телефонни номера. Б.

155

Wonderful lLife

преди 10 години

ЕХ Тиквата в България марионетка на О Бама мама! *** оФшорналиев на западния капитал, Цвъко обслужва ФБР и ЦРУ а Дянков МВФ и Световната банка . НАКЪДЕ С ТАКИВА КАДРИ НАКЪДЕ? а Сетих се към постната пица :)

154

морски

преди 10 години

Бий,Янукович по дрогираната платена *** на площада,да разберат американските им господари че Украйна няма да стане втора Сирия!!!!!!

153

nikonik01

преди 10 години

До Орипиши GDP per capita в търсачката, ще ти излезе това : en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_%28PPP%29_per_capita , умнико България годишния БВП на глава от населението е 14103 $ , Украйна два пъти по-малко 7295 $.

152

интересно

преди 10 години

Добре де, а като направят преврата в Украйна, ще разрешат ли еднополовите бракове там?

151

Анонимен

преди 10 години

Чета коментарите и съм изумен колко зле са информирани хората, те ми преличат на хората от северна кореа,вие толкова сте заслепени от злобата че не забелязвате че в Русия не управляват комунистите, а там има нормално правителство признато от всички в света. Седите си зад компютрите на хиляди километри от тук и си мислите че знаете всичко (много наивно, меко казано), тук всички поддържат нашето правителство и се гордеят.

150

nikonik01

преди 10 години

България от 1989 е демокрация и капитализъм,от 1997 е в ръцете на МВФ,ОТ 1997 Е ОБВЪРЗАНА С МАРКАТА(СЕГА ЕВРОТО) Европейска Центарална Банка ни печата валатуата, от 2004 е член на НАТО,от 2007 е член на ЕС, участва В Ирак 2003-2008,Афганистан 2002-сега,Либия(фрегата) 2011,всичко е частно ЕРПта,Рафинерия,Безнзиностанции,Застрахователни дружества,Банките(вс без една са чужди),Вериги,Молове,Заводи(каквито има тук-таме)GSM-оператори, всичко е чатно. ЗА БОГА КАКВИ КОМУНИСТИ ВИ ГОНЯТ !!!!!!!!!