74

Мартин

преди 10 години

Май само Волен иска поне малко да настигнем дори гърците по доходи ......а всички други искат да сме по зле и от Габон ...........включително и народа тва иска !

73

трябва ни ново мислене бе хора!!! нито герб, нито друга партия в парламента, освен Атака не поставят темата за нова икономическа философия на управление. Нито една от тях е "ЗА" монополите, защо? Защо да не отидат тези пари в ръцете на народа, защо не държавни учреждения,а не частните лапачи на пари?

72

Ана

преди 10 години

ТВЪРДО ПОДКРЕПЯМ ВОЛЕН!!!САМО НЕ БЪЛГАРИ БИХА БИЛИ ПРОТИВ 10-ТЕ ИСКАНИЯ НА ВОЛЕН!!!

71

Анонимен

преди 10 години

Днес Ким Чен Ун ще дава коктейл и повода е че Северна Корея вече не е държавата с най-диктаторски режим в света. България вече води класацията !-- снощи пред паметника на АПОСТОЛА имаше детектори за оръжие през които минаваха майки с деца (предполагаеми терористи които искат да свалят властта). Това ли е демокрацията ИЛИ ????

70

Анонимен

преди 10 години

Тракийските имоти и територии да си ни ги върнат, наши са си, хората принудително са се изселили оттам. Границата ни с Турция да е по море и да се връщат в Азия, Европейската част да си ни я върнат на нас и на гърците.

69

Волен, глас народен! Тук всички най-вероятно са платени драскачи, които им се заплаща от турското посолство, от Щаба на Герб или не знам откъде, за да петнят името на Атака...

68

Badi

преди 10 години

Най после да чуя смислени искания ето за това съм готов не просто да протестирам ами направо в гражданска война да участвам като погрома през 1997 над Парламента. Искаме 500лв минимална пенсия и 1000лв минимална заплата и точка по въпроса, до кога държавата ще защитава частни интереси 99% населението работи в частни фирми държавата няма да фалира ако падне плоския данък и минималната заплата стане 1000лв ама нали шефовете трябва да имат пари за лимузини.

67

смешен тъпън си ей

преди 10 години

До Леле срамБойко, 24.04.2013. КърджалиМоят приятел премиерът на Турция Ердоган идваше на посещения в България за среща с мен, но не желаеше да се вижда с Доган. Тогава с какво плашат хората? Подпомагаме джамиите. В листите си имаме много хора с турски имена. Имахме министри, имаме кметове и общински съветници мюсюлмани.

66

Миленка Драганова

преди 10 години

господин Сидеров всеки ден доказва на България, че заслужава доверието на народа. Личи си, кой е гласът на народа, народа би призовал Турция за извинение, а тези които не одобряват и плюят Атака, то те помагат на Турция и на управляващите . . . Национализация на монополите!!!

65

чарли

преди 10 години

Който плюе по Сидеров се оказва че е на страната на Местана.Тия изтъркани точки кой кого подклрепя пропаднаха брутално и са само за лаене по форумите!

64

Браво на г-н Сидеров и АТАКА! Не се хабете хора, а се вслушайте, прочетете и замислете над всичко казано досега от Атака. Тя ще ни изкара от тинята!

63

Анонимен

преди 10 години

Интересно ДПС непрекъснато повтарят,че са били репресирани с преименуването.Не дават дума да се издума за чипровското и априлското въстания.Не са съгласни и с уреждане на отношенията по ,,Ангорският договор" за уреждане на имотните отношения на тракийските българи.Май е време и на тях да им се потърси сметка(ДПС).

62

до безмозъчния 51

преди 10 години

Мишоци, хем искате точките на Сидеров, хем гласувате за *** от ГЕРБ и БСП!!!Е, как да ги изпълни, като не управлява АТАКА, бе папагали?!?!?И до по-долния лицемер, слушай какво шорошен абсцес такъв, комунистите и болшевиките идват от западна европа, незнаеш ли или не си прочел една книга в житова си?!?!НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ само на монополите,които по конституция са държавни и генерират ганатирани печалби само за народа,защото са техни,а не да се подарат престъпно на частни фирми!Какъв СССР ?

61

да си ходи в турция

преди 10 години

До Леле срамЕдин куршум е левче! Колко да е недосегаем? Мога да купя за целият им род!

60

Българин

преди 10 години

Ако Сидеров не е в политиката .......ДПС щяха до сега да издигнат СУЛТАН !

59

хгхйгф

преди 10 години

Не само ти Местане, не само ти ги определяш като 'див популизъм'!И ГЕРБерастите и БСПарите и Куневците мислято също като теб.Защото сте един дол наведенковци!!!!Докарахте ни до там, че както и добро да поискаме да е популизъм и невъзможно, просто защото вие никога няма да го допуснете!Е за това за АТАКА ще гласуват още повече хора, бъдете сигурни !

58

Анонимен

преди 10 години

EI TOQ MESTAN OTKAKTO E V BYLGARSKIQ PARLAMENT NQMA BOJI DEN DA NE SEE ZAQL S BYLGARITE.EDIN PYT NE PREDLOJI NE6TO RAZUMNO I DOBRO ZA CELIQ NAROD.IZ4EZNI BE MESTANE LO6O 6TE STANE POMNI TI GO PRAVI6 TAKA

57

НФБ

преди 10 години

КОГАТО СЕ КАЖЕ ,,А" ДА СЕ КАЖЕ И ,,Я"ИСТИНАТА ЗА ПОТУЛЕНОТО ДЕЛО НА ЛЕЛЯТА НА ПРОКУРОРА БОРИСЛАВ САРАФОВ..ЗАЩО ВСИЧКИ МЪЛЧАТ И КАКВО СЕ КРИЕ ЗАД СЛУЧАЯ...КОРУПЦИЯ ПО ВИСШИТЕ ЕТАЖИ..ТЪРГОВЕ НА ВЛИЯНИЕ..МАФИЯ И ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ ПО БЪЛГАРСКИ..КОЙ КАК НАЗНАЧАВА ПРОКУРОРИ И СЪДИИ..КАК СЕ КОВАТ ЗАКОНИТЕ В БГРАВЕНСТВОТО ПРЕД ЗАКОНА И ЗА ОНЕЗИ ДЕТО СА НАД ЗАКОНА

56

Мартин

преди 10 години

Ето това са чисти прости ясни и закономерни искания .....така по може да се оправи тая държава с дръстична промяна .....а не да ми вдигат заплатата с 20 лв и пенсиите с 5 лв и ние да викаме УРА а в същия момент да не може да си позволим кашкавал и месо защото е адски скъпо ! Дано този народ прогледне най сетне ...а не да се радва на трохите и да се молим за здраве че няма пари за лекарства !

55

НФБ

преди 10 години

ЖЕСТОКАТА ИСТИНА ЗА БРАКА МЕЖДУ ПАРТИИТЕ В БЪЛГАРИЯ..ДЕМАГОГИЯТА НА ЗАПАДА ..КОРУПЦИЯТА..РАВЕНСТВОТО ПРЕД ЗАКОНА...СИВАТА ИКОНОМИКА..НЕДОСЕГАЕМИТЕ..МАФИЯТА И БЪЛГАРСКИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ