31

Homer

преди 10 години

"Роди се и поведе ни в борба, обесен бе но нивга не умря.."

30

до 47

преди 10 години

Остави го 45. Той просто разпространява турската "култура". Преди са можели с мъчения и ятагани, сега го могат с псувни и оскверняване на народните герои. Цивилизована страна бих казал. Просто още малко време им трябва, за да схванат, че се си просто монголоидни азиатци с примесица от мюсюлмански кхмери.

29

Анонимен

преди 10 години

до "HRISTO BOTEV DO42"Казах чиба, турски ***. Застани на четири крака като ти говоря!

28

Анонимен

преди 10 години

"Нам свобода и човешки правдини ни трябват"- на всички вас пишешти простотии нищо не ви трябва НЕЩАСТНИЦИ!!! *** съм, *** съм и изповядвам исляма но и сега се прекланям пред Левски който е уважавал всеки достоен човек, бил той ***, турчин, ***, чета с възхищение "Моята молитва" на Ботев и се възхищавам на творчеството на Вазов. Българската история е пълна с предатели и мизерници като вас затова и днешния ни хал е такъв ПРОСТАЦИ!!!!!

27

Анонимен

преди 10 години

"Стига псевдоистория. Ако някой беше предал Левски щеше да го посочи. Истината е че турците са разбрали кого са хванали след 3 дни разпити в конака в Търново и предоставена им снимка "Кое е псевдоистория - моето или твоето - времето ще покаже.

26

до 35

преди 10 години

Васил Иванов Кунчев е обесен на 6 февруари по Юлианския календар, когато през 1916 година преминаваме към Григорианския календар се приема поправка от 13 дни. За събитията случили се преди 1900 година се прави поправка от 12 дни и реално по нов стил Васил Левски е обесен на 18 февруари. Въпреки това някой събития се вписват с 13 дни поправка и от там идва честването да е на 19 февруари.

25

Анонимен

преди 10 години

Малко на грешна дата го отбелязваме но това е съвсем нормално за България.

24

Анонимен

преди 10 години

Трябва да знаем също, че Левски е обесен от българин а не от някакви си мангоси/турци/бежанци. Просто да знаем що за народец сме и кой е виновен за състоянието на държавата.

23

Анонимен

преди 10 години

Васил Левски е обесен на 18-ти, не на 19-ти. Няма оправия за този народ.

22

ЗОРО

преди 10 години

До Истината- Можеш ли да ми преведеш това - "Нам свобода и човешки правдини трябват"!

21

Анонимен

преди 10 години

До създаваш военна организация и да няма кой да те спаси.През повечето време охраната му е била символична. Дори не са опитали. Нито един Това показва колко добре се е справял. Колко са го обичали и са му вярвали

20

аз съм българче

преди 10 години

Роди се и поведе ни в борба, обесен бе, но нивга не умря! Поклон пред Апостола!

19

Истината

преди 10 години

*** българи,пак цял ден ще издевателствате с паметта на Апостола за тъпите си политически цели. Ако е жив и се върне пак ще го предадете. Щото сте ***. Щото сте ***. Щото не ставате за нищо.

18

МРАВКА

преди 10 години

НА ТЗИ СВЯТ ДЕН .ЩЕ ВИДИМ КОИ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ.ЩЕ ВИДИМ ДАЛИ НЯКОИ ЩЕ ИМА СМЕЛОСТА ДА КАЖЕ ЧЕ ЛЕВСКИ Е ЗАГИНАЛ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ОТ Т У Р С К О Р О Б С Т В О. НАШИТЕ МИЗЕРНИ УПРАВЛЯВАЩИ НЕ ЗНАЯТ ЧЕ Е ИМАЛО ПЕТ ВЕКОВНО ТУРСКО РОБСТВО.НЕЗНАЯТ ЧЕ ТУРЦИТЕ СА КЛАЛИ .БЕСИЛИ.РАЗЧЕКВАЛИ.ИЗНАСИЛВАЛИ И ВЗЕМАЛИ ЗА ЕНИЧАРИ МАЛКИ МОМЧЕТА.СПОМЕНАВАТ НЯКАКВО ПРИСЪСТВИЕ,И ВЛАДИ1ЕСТВО.ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ПОВЕЧЕ НА ТИЯ *** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

17

Анонимен

преди 10 години

Хайде точно днес да не делим Апостола ! Той е на всеки истински българин, независимо от партийна или друга принадлежност. Той е нашата кауза, която ни липсва от толкова дълго време, да не позволяваме и за него да ни разделят. Поклон пред светлата му памет !

16

VDCH

преди 10 години

До От доСтига псевдоистория. Ако някой беше предал Левски щеше да го посочи. Истината е че турците са разбрали кого са хванали след 3 дни разпити в конака в Търново и предоставена им снимка

15

поклон

преди 10 години

да се доведе Дръндарският *** под ковой,и всички предатели агенти от партията му!!ако не се поклонят,да се стреля на място

14

Силвия

преди 10 години

Светла ти памет Дяконе, дано. не гледаш какво се случва. За какви сегашни герои ми пишете, че то има ли такива. Останаха ни старите герой, хора дали живота си само и само Вие днес да сте свободни. Хубавото е, че Вие остроумните дето пишете тука знаете кой е Васил Левски, а за днешните деца, които се сещат за Азис като им кажеш Васил. Засрамете се и непишете глупости. Едн велики българи имаме и все ще се намери някой да каже някаква глупост.

13

A sega de

преди 10 години

А къде са Апостолите днес?Да се борят срещу гнидите Бориов и Станишев? Кога България ще се освободи от ***?

12

От до

преди 10 години

"Пристигайки в Ловеч, ........, който е държател на Къкринското ханче, да го отвори и да посрещне Левски"Това са предателите на Левски. Всичкото друго след това са измисленни според историците "факти".И Левски НИКОГА не е "бягал". Отивайки в Ловеч той вече е знаел за бъдещата си смърт жертвата, която е трябвало да направи - своя живот.Всякакви други "истини" за "бягане" от "ханчета" и всякаква друга помия са излишни.Както се казва в един настоящ филм "Историята се пише от тези, които бесят"