9

Цецо

преди 10 години

Кумецо, спирай багерите.

8

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

МНОГО ПАРИ СЕ БРОИХА ( ОТ КОГО И НА КОГО?) ЗА ДА НЕ СЕ КОНСТАТИРА ЗАКОНОНАРУШЕНИЕТО. И ДО КОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТАКА ???

7

Валентин

преди 10 години

Аве неприятна ми е цялата ГЕРБераска ***, но е хубаво да подхванат темите за природата по-сериозно пък току почнали да се надпреварват с БСП и ДПС кой ще запази повече природа и кой няма да застрои. Така в крайна сметка конкуренцията им ще е от наша полза и можем само да спечелим.

6

Анонимен

преди 10 години

В социалната мрежа Лиляна Павлова, според запознати, се спряга и като Noveli Zareva. С този псевдоним от ГЕРБ пишат яростни, гнусни и цинични коментари срещу всеки, който критикува лидера им, Цветанов и партията МУ.

5

Анонимен

преди 10 години

Евала, много добър фотограф. Как е хванал повече от половин кадър море... супер !!!

4

Hitler

преди 10 години

Те ромите няма какво да ядат държавата не им осигурява работа, а вие за някакви дюни, пясъци сте се захванали. Бъдете европейци.

3

Анонимен

преди 10 години

"По думите й друг важен въпрос, на който отговор трябва да даде министърът на инвестиционното планиране Иван Данов, е дали РДНСК е издала отново разрешение за строеж на спорния терен."Аз зова дебелото Лили да не развива хипотези преди да е получила отговор. А отговор не се иска по медиите, а лично.

2

Анонимен

преди 10 години

машалла!

1

Анонимен

преди 10 години

Де спа когато беше на власт, *** ... Всичките сте един дол дренки! Когато не сте на власт сте загрижени, ама като дойде ... Без значение кои! Ама за това сме виновни ние, че ви търпим! До кога?!