166

Шоп

преди 10 години

Българската партия е една и се казва ГЕРБ.

165

Шоп

преди 10 години

Кои други български партии? БСП и Атака ли, които си получават заплатата в рубли?

164

до пурко

преди 10 години

Търците пурко Те управляват защото простия българин гласува за Бсп а плюе по Дпс...а те са си едно. Ама за 24 год толкова са прости ,че не могат да го проумеят. Емигрантите Ви гледаме сеира и се чудим може ли толкова да сте прости....

163

Пурко

преди 10 години

до 173/ Турците, драги, ни управляват заради сърдитото дете на снимката, което не може да намери общ език и консенсус с никоя друга от Българските партии

162

до 161

преди 10 години

А сега викаш няма самоубийства и безработица...общо взето за 24 год само по времето на герб имаше безработица и самоубийства...през другото време такъв рахат си беше с Вис-2 и фалита на банките....абе Вие *** ли само останахте в България.

161

Анонимен

преди 10 години

Пожелавам успех от все сърце!

160

НИ ЧУЛ, НИ ВИДЯЛ

преди 10 години

Бойко Борисов за управляващите всичко знае, а за Цветан Цветанов се прави, че нищо не знае. Както винаги - двоен аршин.

159

Анонимен

преди 10 години

Заслужавате ТУРЦИ да са ви министри. Като плюете по българите нека турци да ви управляват!

158

Анонимен

преди 10 години

До ВасилеваПодсъдим какво точно трябва да значи според тебе? Виновен?

157

Анонимен

преди 10 години

Пак опорните точки в действие. Толкова е скучно,все едно и също,да вземат да измислят нещо ново.Разбираме,че са претрупани от писане на опорни точки,много им се събира :АБВ,Атака,Реформаторски блок,ГЕРБ,а сега трябва да се чудите какво да правите с ДПС,мъка,голяма мъка.

156

Василева

преди 10 години

За някои хора може би е много престижно начело на партията им да е подсъдим по три дела. А искат отново да управляват България.

155

Анонимен

преди 10 години

Аз съм твърдо против БСП и ДПС, не мога да ги гледам, пък какво остава да ги слушам. Единственият начин да ги гледам и слушам ПО-МАЛКО е да гласувам за Б.Б. Цъкайте минусите, не ми пука, това е единствената алтернатива за мен лично. :)

154

националист

преди 10 години

До като ни занимават с тези престъпници,ние със всеки изминал ден затъваме в блатото мизерия!ДПС завладява България,обратните също,нелегалните имигранти,*** се развъждат и точат държавата,мачкат те със застраховки,данъци и лихви,монополите са пак тук и пак ни ограбват.Е,алоооо..българи слезте на земята.Аз за АТАКА ще гласувам защото каквото и да плювате-само Волен ще спре това безобразие.Или АТАКА или се самоунищожаваме като нация и държава-друг вариант-НЯМА!

153

сергей

преди 10 години

Извинявай не е хубаво да се говори от името на починали хора, но смятам че ако знаеха навреме какво се случва сега повечето щяха да са живи. Безработицата не само в българоя е висока , за десе пребори една държава трябва да има конкурентно производство и орбразовани и обучени хора , а това е проблем от Десетилетия , доста преди промените. Батака в енергетиката е забъркан много отдавна от руснаците . А магистрашата нямаше никога да я видим ако не беше Герб и ЕС :-)

152

The True

преди 10 години

Структурите са на Цветанов, как Борисов да се раздели с него. Губещият ще е той.

151

Floreskov

преди 10 години

Явно Цветанов е пример за герберите, след като си го преизбират. А това, че днес излезе информация за поредната му афера, никой не го интересува.

150

АНОНИМЕН

преди 10 години

До Българка- Съсела си гледа Болен като стайно цвете ,но напоследък стана като препикано мушкато.

149

Анонимен

преди 10 години

По времето на Бойковото "упрвление" наред с с агента на Държавна сигурност Божидар Димитров, в НС влeзнаха полковници/ДС от МВР във Видин, Враца, Добрич, Русе, Хасково, Велинград, Пловдивска област, Плевен,Самоков, Ямбол, плюс сътрудници на ДС от Варна и други градове,а Валентин Микев от Кюстендил е убиеца на Пл.Янев.Голям *** е,нали?

148

до сергей

преди 10 години

Видяхме за 4 години, как избутаха държавата... да се палят хората по улиците, огромна безработица, никаква перспектива, стотици фалирали хора и смазан бизнес, пълен батак в енергетика и тн....Да довърши се магистралата, която се строи от 40 години и се направиха лъскави МОЛ-чета

147

Шоп

преди 10 години

До Анонимен 142ТОТАЛИТАРНО ЕДИНОДУШИЕ!---------- Не мога схвана, какво те притеснява, къде е проблема? Каква е аналогията с тоталитаризма?