48

мони

преди 10 години

никога не гледам нова телевизия и съм много добре

47

Нормален

преди 10 години

Всеки има право на свободен избор.Щом толкова плюят значи е имало причина да се махнеш. УСПЕХ!!

46

Анонимен

преди 10 години

НЯКОЙ АКО ИСКА ДА Я ИЗКАРА ОТ РЕЛСИ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ДА И СПОМЕНЕ ЗА РАЛИЦА ВАСИЛЕВА /SNN/. ГЛЕДАЛ СЪМ Я КАК ЗЛОБЕЕ И СЕ ОПИТВА ДА ВТЪЛПИ, ЧЕ УСПЕХЪТ НА РАЛИЦА СЕ ДЪЛЖИ НЕ НА КАЧЕСТВАТА И КАТО ЖУРНАЛИСТ, А НА НЯКАКВИ ДРУГИ ДОСТОЙНСТВА.

45

Анонимен

преди 10 години

тоест заплатата й ще е 7000?

44

Анонимен

преди 10 години

Нова ТВ ! Те *** там се събраха сега. И другите не са стока.Жандармерията преди да иде по селата трябва да разрушка телевизиите.

43

Анонимен

преди 10 години

На Запад уважаващите себе си хора, се подиграват с телевизията (виж филм "Precious" 2009). Телевизия гледат на Запад само прекариата.

42

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Какво е...общото между Салич,Виктор,проф.Вучков,Гала,Ники Кънчев,Миленчо и да не ги...изброявам,другите знайни и незнайни...водещи.Общото е,че гледат да се правят на...интересни,да си...изпеят песента,да си вземат...хилядарките и да си живеят живота(не лош естествено).Телевизиите са търговски дружества,търгуващи с наивноста на обикновените българи,промиващи мозъчните им...гънки,в интерес на тези,дето им броят милионите.Оо темпора,оо морес;а стига вече ни занимавахте,с...платени и измислени герои

41

Анонимен

преди 10 години

"10-годишната й заплата" - Често пропагандно клише е хвалене с голяма заплата, като се натъртва, че работното място е в частна фирма. Понякога фирмата е и американска.

40

Анонимен

преди 10 години

" родена на 22 април 1969 г. в Благоевград.""Завършва английска езикова гимназия в родния си град""Работи последователно като секретарка и преводач. Продава лекарства и коли. През 1995 година започва работа като репортер и водещ на собствено публицистично предаване по Нова телевизия,"Как от ПРОДАВАЧ На КОЛИ със средно образование се става Джурналист??При това с претенции за гоУем джурналист.....

39

Анонимен

преди 10 години

Уважавам Нова Тв, най-вече заради лица като Виктор Николаев. Ани Салич не я харесвам кой знае колко, но е попаднала на добро място.

38

Анонимен

преди 10 години

Истинска българка не би пристанала на чужденец.

37

ехо

преди 10 години

бря,бря,ама много кадърни хора имало в бтв:то не бе Великата Ана Цолова,то не бе Виктор Николаев,то Великата Ани Салич!,да ти умре конят от гъдел.Жалко само,че разделят Даниела от Николай-те са чудесентандем!Но пък с удоволствие ще си гледам Даниела и Христо,т.е.ще гледам новините на нова през седмица!И не само аз

36

Анонимен

преди 10 години

Тая има доста провинциално излъчване.Тоя фейс е като на Гина-рунтавата от село Баница, врачанско.

35

Сок

преди 10 години

:)))) Абе тя хубаво е отказала 10 годишна заплата в БТВ, ама не казва колко е взела на влизане в НТВ. Защо си мисля, че пак за пари става въпрос, а не защото е много принципна ...

34

Шемет

преди 10 години

Салич сигурно забравя да спомене, че вероятно са и предложили 10 годишен обвързващ договор за тези парички. Тоест 10 години може да работи единствено и само за БТВ. Може да е имало и други интересни клаузи по този договор, които вероятно не са съвсем изгодни. За това хиената е предпочела да вземе по-голямата месечна заплата в НТВ. За това става въпрос. Пък и не се знае, дали и от Нова не са и предложили един бонус за добре дошла. Аз на жена, която взе 10000 лева, за да води благотворително предаване за дечица, не вярвам!

33

Анонимен

преди 10 години

Браво Ани. Добре дошла в истинската телевизия.БосФор ТV да си излъчва турските сериалки.

32

асд

преди 10 години

Телевизиите държат властта в ръцете си затова генерират огромни печалби. Могат да плащат огромни заплати на служителите си. Въпросът обаче е морален. Принципно много пари трябва да печелят хората които допринасят много за обществото. А дали при журналистиката не е точно обратното? Колко пъти Салич ни е поднасяла манипулации за да си прибере големите парички. Нейните доходи, дали са поради приноса към обществото или поради приноса и към тези които тъпчат хората? Замислете се.

31

Анонимен

преди 10 години

Защо всяка "говорителка" (читателка) на новини в България се има за Опра Уинфри - ми това е смешно??

30

Анонимен

преди 10 години

И тая като оная Кучкова давали и били 100 бона :)))

29

Анонимен

преди 10 години

Салич, прибери си троловете!!!