71

АНОНИМЕН

преди 10 години

Не съм гласувал за Плевнелиев ,но виждайки наглостта на управляващите разбрах,че ако беше другият щеше да стане още по страшно за държавата ни .Подкрепям и одобрявам държавният ни глава Плевналиев.

70

Анонимен

преди 10 години

Спомнете си Лъчо Мозъка. Или Фидосова. Прелъстени и изоставени от воеводата генерал-лейтенант д-р и инж. БМБ. Цветанът ще е просто следващия в тоя печален списък. От което няма да следва нищо. Абсолютно нищо.Следователно, капиталният въпрос е присъствието на генерал-лейтенанта д-р инж. БМБ в общественото пространство. Съсредоточете се върху това.

69

Анонимен

преди 10 години

Натрапчивата тема за предстоящата раздяла между Будата и Цветанът заема голяма част от пространството на анализаторите, наблюдателите и останалите антрополози. Разбира се, значимостта на тази предстояща възможност, не е за подценяване. Лично аз не се интересувам от нея, тъй като ми преповтаря вече гледани *** гербаджийски постановки.

68

стига вече

преди 10 години

Подкрепям Пезидента Плевнелиев

67

Анонимен

преди 10 години

Росинье, треска ли имаш, че си объркал проьектите?! Питай Боце кой го ликува от биполярно растройство, че и ти май го разви, от страх и комплексарщина.

66

Анонимен

преди 10 години

Подай си оставката, щом те е страх от Президентски избори. Ако те харесва народа ще те изберат, не те ли харесват дигаш си чукалата и друг на твоето място.

65

404

преди 10 години

ха ха ха та ти беше избран по същата система морален и етичен менторе?!?!жалки и нищожни сте всичките и президент и парламент системата трябва да се смени

64

Анонимен

преди 10 години

Гербер без КОСТИНБРОДСКАТА ПЕЧАТНИЦА е като наркоман без доза. Врещи, пищи, скимти, *** се, краде каквото има под ръка, посяга на бой,иска референдуми, изпуска неволно фекалии и т.н.

63

Анонимен

преди 10 години

Защо ми махнахте текста, в който казвам, че тая изтривалка на снимката е с лева резба?

62

Анонимен

преди 10 години

Рядко има по-противен човек от тоя ***!

61

Винету

преди 10 години

До поредния анонимник 73. Пич, не си ми интересен. Просто не си достатъчно интелигентен, за да спориш с мен. А за Костинброд всичко е ясно - поздрави от Дебелян.

60

политолог

преди 10 години

Станишев трябва да благодари на своя приятел Ким Чен Ум от С.Корея , че му помогна на него и Мая Манолова да направят най-демократичния изборен кодекс в света. Все пак Северна Корея е призната демократична държава. Апропо днес колкото и да ви е неприятно в този сайт Ц.Цветанов навря в миша дупка Гл. прокурор и Зам. му Сарафов с официална справка от ГДБОП. В същото време сложи и Дилян Пеевски на място с документи. Айде чао червени лъжци.

59

цирк Буда !

преди 10 години

Тук е пълно с *** тип ББ и ЦЦ ! Айде лягайте да нанкате ! Аман от *** простаци !!!

58

ХЕХЕЕ

преди 10 години

другари,защо не защитавате серго в съседната тема а все гербаджиите са ви в устата?ТАКА ЯСНО ПОКАЗВАТЕ КОЙ ПИШЕ ЗА НЯКОЛКО ЛЕВА И КОЙ Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН.смешни сте утевчета.венсеремос клошари.

57

Анонимен

преди 10 години

До ВинетуСъбирай сили в белите си дробчета, че сега като се затопли, трябва да бутате тиранина, белким дойде Пожарникаря с Милиционера... А Костинбродската далавера, наистина струваше на герберастите, точно онези проценти, дето им даваха НЦИОМ и Мира Оракула ... мъка реформаторе, мъкааа

56

Бъд Спенсър

преди 10 години

Офшорко, каквото и да виждаш, повече няма да те изберат за президент.Дори и бате ти Боко да ти напечата попълнени бюлетини в Костинброт.

55

Анонимен

преди 10 години

Калинките на ГЕРБ са пословични, но първата калинка беше самия Бойко Борисов, а втората калинка беше Цветанов. И досега на мога да разбера що за хора избраха пожарникар и охранител за премиер, а за Цветанов да не говорим. Делян Пеевски е направо нищо пред тях. Единственото разумно обяснение за мен е, че и през 2009-та година е имало костинбродски бюлетини.

54

Яница

преди 10 години

Тая злокобна клика, алчна за власт едва не доведе България до гражданска война! Трябва да бъдат съдени за крадени пари и далавери, за подстрекателство на метежи, за конфликт на интереси и тежки машинациив подстъпите към властта. Костинбродската далавера е гербовата марка на тая злокобна клика. Дано народът има волята да ги отстрани завинаги. Да се инициира импийчмънт на Прецедента Пневнелиев, а Герб и Реаниматоритеда не бъдат допускани до властта.

53

Винету

преди 10 години

Цанев, цанев, ще броиш ли милионите гласове за мутрата след няколко месеца или вече няма да те има.

52

ни съ знай

преди 10 години

Съпругът на госпожа Плевнелиева се страхува явно, а тези от БСП са доста предвидливи- за всеки случай.