191

пенсионер

преди 10 години

"Човек трябва да има три деца:Едно дете за себе си,едно за държавата иедно за американците." Дейвид Рокфелер

190

ха!

преди 10 години

Демографски срив у нас: Хем стареем, хем намалявамеЕ, и?

189

12345

преди 10 години

До АнонименТова си е нейна работа и никой не е длъжен да бъде отговорен към друг.

188

12345

преди 10 години

До АнонименКлаузите в един трудов договор са нищожни, ако са срещу националното законодателство. Щом държавата ти регламентира майчинство и условия при бременност, значи такива клаузи са невалидни. Консултирай се с адвокат. Победата ти е сигурна. При добър адвокат хем ще си изкараш майчинството, хем ще те бетонира за дълго на това работно място, защото всяко действие срещу теб ще се счита на произлезнало от съдебната ти победа. Разходите за адвоката се поемат от загубилата страна (фирмата)

187

Анонимен

преди 10 години

До 215Деси,ти си пример на безотговорен към обществото и най-вече към себе си човек! Сигурно ще си щастлива да изчезне родът ти. Типичен консуматор!

186

Анонимен

преди 10 години

Преди близо 7 месеца започнах работа към една австрийска фирма занимаваща се с реклама и маркетинг, в анекс към договора ,който подписах ме задължава в следващите 3,5 години да не забременявам ,в противен случай си губя работата и сега със съпруга ми се въздържаме от деца ,защото трябва да продължа в тази фирма работата си ,заради ипотечен кредит който изплащаме .това е истината за така наречените чужди инвеститори ,ние за тях сме просто евтина работна ръка,направо роби.

185

яяяяя

преди 10 години

До днесЧе пич турците са най-малкия проблем за последните 20 години са намаляли с 1 милион и те изчезват първи. Правят по 1-2-3 деца и толкова. Те са основен виновник за намаляването на населението, защото бяха много а ги изгониха и се доизнесоха масово.

184

Анонимен

преди 10 години

раждаемостта на ромите не се отчита и от там не излиза сметката, а те са мнозинството

183

Деси

преди 10 години

Децата са избор-аз не искам деца и не смятам да си правя такива.Демографската криза не ме вълнува особено.

182

Анонимен

преди 10 години

Низшата раса е с многодетни семейства, като слабо се интересуват за тяхното отглеждане. За да расте една нация - семейството трябва да е с не по-малко от три деца. Загубен е народ, който напуска селото и бяга в големите градове.ТОВА ГО Е КАЗАЛ..... АДОЛФ ХИТЛЕР

181

ужасна държава

преди 10 години

Как няма да се топим като в един измислен град София една шепа бандити(така наречени политици) докараха разрухата на тая държава за 20 години,старите мутри и политиците и корумпираните ченгета и съд,друго няма..Няма кой да каже на някой друг нещо в тия 20 години,защото всичко е вързано..Неска ходих да си платя здравните осигуровки за 3 години,бях без работа в тия времена,ок платих си,но ми казаха приятел лихва 80лв,ей това е жалкото на тая държава,80лв защото съм нямал работа,това е стимул хора.

180

Анонимен

преди 10 години

25 години начело на държавата , некадърни , крадливи и родоотстъпни "политици" - резултата , пълен срив на всичко.

179

Никодимчо

преди 10 години

Престъпление е да се раждат деца за тази абсурдна държава! Нека изчезне от картата!

178

203

преди 10 години

Напротив има сериозно намаление на населението в тези страни, което се стабилизира точно заради визите. Сърбия сега има визов режим с ЕС и САЩ, Турция също, Гърция няма но има доста приток на емигранти от България, Албания и др.

177

Анонимен

преди 10 години

Мотивът, който подтиква жените да не бързат да раждат е същият, който подтиква хората да играят на "Тука има тука няма", да се обаждат по съблазнителни обяви за високоплатена работа, обяви на млади красавици, които си търсят донори на ***, обяви на отдаване под наем за символична цена.

176

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че ще се разберем най-добре след някоя световна каша...ако още сме живи де..Бож, колко сме задръстени...

175

Анонимен

преди 10 години

Още през 1960-те и 1970-те за Западна Европа и САЩ заминават гастарбайтери от Югославия, Гърция и Турция. Но това не води до демографски колапс в тези страни, защото в голямото си мнозинство, тези гастарбайтери създават семейства помежду си: Югославяни с югославянки, гърци с гъркини, турци с туркини. Съвсем различно е с българките, както и със всички останали източно-европейки, които хукват като отвързани, да търсят кореняци-западняци.

174

днес

преди 10 години

Нещата са повече от страшни работя за 300 лв 50 часа седмично в турска фирма родителите ми са взимали 300 лв преди 89 година когато билета за градския транспорт е бил 6 ст .Да ме наричат *** ми е ежедневие но не ми пука защото България вече я няма в моя край(лудогорието) .Ходих и в европа -Англия нащите братя европейци с които уж сме равни ,само на думи обаче си е чиста робия . Български език не се говори по улиците .Успех на тези които все оюе са оптимисти че ще има българия след 30 години.

173

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 200Бегай оттук. И ти чакаш някой да те оправи.

172

Анонимен

преди 10 години

Въобще не ми пука за тая гнусна страна, както на нея не и пука за мене.На 40 съм имам висше образование без нито един работен ден по него въпреки приличната диплома.Въпроси от типа кой те праща ,те тука всичките са хора на някого.Шиб*н областен градец с разни крепости разбираш ли, селяния до шия .Работил съм работи който са унизителни и около минималната заплата.Не смятам да имам деца в тая гнусна страна.Дано изчезне тоя народ от лицето на земята аз изпитвам ОМРАЗА.И националистите да си го начу