50

бг

преди 10 години

за 5 г. разделено на 40 -няма и 1- 2 пъти на месец да са се виждали което ако бе по често биха ги помислили за ГЕИЧЕТА.....нали........е хаиде нали ЦВЕТАНОВ и БОИКО ако не всеки ден то през ден бяха в телевизиита ,кои знае колко парички им е смъкнал ПЕЕВСКИ за тия години а сега им изкопа и гроб..........този за мен си е предател и никои невервам да прави с него удорма

49

АНОНИМЕН

преди 10 години

ЦВ ЦВ ВЕЧЕ СТАВА МНОГО НЕРВЕН ЗАЩОТО ДАЛАВЕРИТЕ МУ НАКРАЯ ЩЕ ИЛЯЗАТ НА ЯВЕ

48

СЪДБА

преди 10 години

Гъдьо Гъдев СЪЧМАЛИЕВ - студент,явявам се на изпит за четиридесети път. Човекот му е нужно да мине преглед,а не да се явява на изпит.

47

Анонимен

преди 10 години

Делян Пеевски при Цветан Цветанов няма работа. Освен, ако някой не го е пратил там.Кой би могъл да прати Пеевски при Цветанов?И кой би могъл да накара Цветан Цветанов да приеме Пеевски?Кой, кой, кой, кой, бе?!Сещам се се без жокер само за едно име.Човекът от Банкя.

46

Анонимен

преди 10 години

до вихър не говори от името на народа

45

Анонимен

преди 10 години

С огромно възмущение наблюдаваме недопустимото бездействие и апатия у т.нар. интелигентни, умни и красиви протестъри, възкачени върху бели рояли, наврени в палатки или слугински твстудиа. След шокиращите изявления на Делян Пеевски, жожетата са си глътнали езиците. А е просто. И очевадно избождащо: Делян Пеевски при Цветан Цветанов няма работа. Освен, ако някой не го е пратил там. Кой би могъл да прати Пеевски при Цветанов? И кой би могъл да накара Цветан Цветанов да приеме Пеевски? Кой, кой, кой, кой, бе?!

44

вихър

преди 10 години

Едно всеобщо желание е сигурно ,Бойко и Цветанов в затвора !!!

43

вихър

преди 10 години

Нищо свързано с Цветан Цветанов не може да ме учуди вече ,безброй негови престъпления излязоха наяве + всеизвестните му подслушвания ,тепърва да се прави на света вода ненапита не върви !

42

Анонимен

преди 10 години

Червените тролве истерясват, но г-н Цветанов е невинен.

41

хммммм

преди 10 години

Пред Кутев ще се отчитаме ли? Това са опорни точки. Въпреки, че на таа свеня бая опори са нужни! Айде РеференДум, задължително и електронно гласуване. Тоз е от ДПС, не забравяйте!

40

рангел

преди 10 години

Докато е бил шеф на МВР Цецо да беше научил правилата във ведомството си

39

Анонимен

преди 10 години

Абе и с Ася Петрова не е бил в Щатите за 20 дни , и апартаментите са на тъщата и с Пеевски се е срещал в коридора, и никого не е подслушвал ...и т.н. и т.н. Още ли има *** , вярващи на милиционера-физкултурник , син на служител от ДС и все още член на БКП-другаря Цветан Генчев Цветанов?Егати глупаците...

38

hmm

преди 10 години

Екс министъра отрича да се е срещал много много, въпреки че е искал услуги от другия. Другия пък въпреки че е нарочен за сив кардинал, се натиска да се е срещал с министъра десетки пъти. И двамата и *** и нагли. Борисов вече трябва да влачи Цветанов по линията, която партията ще следва занапред, а той много тежи и хич не помага. Цветанов аут от ГЕРБ и готово!

37

tih velikan 681

преди 10 години

Срещни го само веднъж аргясай го с ъпъркът в корема и му стопи желанието да ходи норамлно.Не е нужно 40 пъти)))

36

ЛЮТА ЧУШКА

преди 10 години

от 2001 година до сега държавата се управлява от Доган и Б.Борисов, Царя я караше на инерцията от Костов.Това е истината,Костов да се връща иначе отиваме на кино,тука не остана нищо читаво,само пенсионери, *** и хейтъри.

35

рангел

преди 10 години

Хей Буратино, затворнически привет!

34

милкана

преди 10 години

Аре едно си баба знае едно си бае - сега пък ДПС се намесило във сводката, ама то нсеки си намира майстора рано или късно

33

?!?

преди 10 години

Стил вестник Уикенд : Някой да му обясни, че да влизаш в сградата не значи, че се срещаш с Цветанов. Стига сапунки, тук не сме анадола.

32

рикардо

преди 10 години

Ето това е ГЕРБ! Притиснати са с факти за престъпления и корупция, но отричат до край! *** на герберите спрете да плюете по комунистите защото вашите са бетер такива

31

Анонимен

преди 10 години

А носът му расте ли, расте.