16

Мими

преди 10 години

От всяка магистрала - по 1 милиард лв за боко. Сместта за асфалтирането липсва необходимото количество асфалт. Дебелината на сместта на места е 1-2 см., а не 10 по изискванията. След паднали дъждове асфалтът се умива и остава чакъла, който изронвайки се прави малки и големи дупки, по които си трошите колите, а ремонтите им излизат достатъчно солени. Пък ремонта на бойковите фалшиви магистрали, които трябва да са с поне 10 год гаранция, ще се ремонтират с нови евро проекти, от където боко......

15

Сандо

преди 10 години

> 68 т нелегален спирт за 2 години направил Мишо Биратаизпили сме го не сме го и усетили. още толкова да направи пак ще го изпеем !

14

ОСТАВКА

преди 10 години

До Анонимен 15 КВИ ДАННИ БЕ? ВИЖ КОМУНИСТИТЕ КАКВО ПОКАЗВАТ И КАКВО Е ВИНОВЕН БОРИСОВ В СЛУЧАЯ! АЙ СТИГА СТЕ ПРЕТОПЛЯЛИ СТАРИ МАНДЖИ КАТО НЯМАТЕ ДРУГИ ОПОРНИ ТОЧКИ И СКАЛЪПЕНИ НОМЕРА С БЮЛЕТИНИ!В ТОЗИ СЛУЧАЙ Е НАМЕСЕН ПЪРВАНОВ

13

Анонимен

преди 10 години

Лека полека лъсва миризливият *** на Бойко Методиев Борисов.Ако и след тези данни прокуратурата продължава да дреме то започвам да смятам една емиграцияв Сомалияза напълно оправдана .

12

Бираджия

преди 10 години

В тетрадката на Ментата пише ли колко камиона с бира Леденика без фактури и без акциз отидоха в една Плевенска фирма на някой си Дон и после къде отидоха парите??

11

ОСТАВКА

преди 10 години

До Анонимен 6 И АЗ СЪЩОТО СЕ ПИТАМ! ДА И НА РАШКОВ СПИРТА ПО ВРЕМЕ НА БСП НИЩО НЕ КАЗВАТ!

10

ЖЖЖ

преди 10 години

Като се съберат двама милиционери и агенти на ДС ,като Танов и Шопов раждат такива блювочи. Въпроса е защо назначават в митниците милиционери. Отговора е: За да контролират Агенцията със своите позиции в милицията и властта с цел незаконно забогатяване на управляващата върхушка. В момента основния кадровик в митниците е Данчо Ментата.

9

стоян петров

преди 10 години

И какво се оказва, че Бойко Борисов се обажда на Танов четири дена след като съда е върнал лиценза на Мишо бирата. И ся ко прайм. Как ко, ОСТАВКА.

8

Анонимен

преди 10 години

интересно ми е това лице с палавите очилца,как от едно дребно крупие влезе в политиката и стана мистър мозък с многото пари и имоти?а неговите съпартийци от пандизчии сега ни ръководят страната!?!?има нещо много перверзно в българския политически живот.правят ни на маймуни и някой им се вързвате.

7

Анонимен

преди 10 години

брех, в един момент всички започнаха да разбират от наказателно право и да обвиняват... и най-интересно е, че бандитите сега говорят за законност...ще дойде и вашето време, да знаете!

6

Анонимен

преди 10 години

Сергейшата уреди едни бързи 60 000 евро на, уредената си и заплодена от дс женичка,ама за това нищо не пишете. А тоя мишок с бирата и жена му си го свитнаха неговите ора,ако беше Варненец щеше да се удави при улов на миди.

5

гавраил

преди 10 години

как да плати акциз за спир според заглавието човекато такова нещо няма има спирт

4

Сергей Водката

преди 10 години

за каква бира горим?

3

Анонимен

преди 10 години

Mишо Бирата на ли бе спонсор на Първанов , за това пак е мимиходом , не знаех че едно решение на български съд става известно в Митниците , след 10 дена , тоя Цонев е луд или се прави на луд , та да казва тия работи .Тефтерчето на Мишо Бирата да не са го открили в микробусите с двойни дъна в Костинброд , който никой не видя , мислех че когато е открито тефтерчето , трябва да се съди притежателя му , а не някой друг .

2

Анонимен

преди 10 години

Е,то всичко е ясно? Просто Боко не е,като Първано.......Той е пич,нищо че разпорежда очевидно незаконни неща!

1

Питaщ

преди 10 години

A колко тонa пробутa нa бългaрите цигaнинът Киро? Къде сте,,рaзследвaщите? Или се въртите около медa?!Слaдък ли е?