24

Homer

преди 10 години

***, да чакаш карамфили за подарък...

23

до ДПС:

преди 10 години

Господа потурнаци!Само в България дори и на 3-ти март националния празник , една трета от раята в източните Родопи и Лудогорието вместо трибагреника развявате безнаказано кармазъ байрака на поробителя.

22

Анонимен

преди 10 години

За комунистите всички патриоти са фашисти.

21

Човек

преди 10 години

До vargМного бързо Местан,Доган и сие забравиха атентатите на гари и автогари,където загинаха БЪЛГАРИ жени и деца от нашия народ.Само две партии са правили атентати БКП и ДПС затова трябва да са извън закона

20

Рали1

преди 10 години

Местане,кое е гавра с историческата истина?Поклон пред такива българи,макар и не често споменавани в историята ни,макар и да не се знае много за делата на тези хора.Те са били преди всичко БЪЛГАРИ и са имали кауза-България ! И стига вече с това -ксенофобия-българите не са ксенофоби и са го показали не веднъж в годините,но родолюбието е друго.А и предателство към родината е описано в законите,които цитираш.

19

Човек

преди 10 години

До АнонименЕдинственото което са направили шепата партизани е било да крадат,убиват тези които са имали мандри,заводи и фабрики,защото самите те са били ниско образовани и бедни твари и това е бил начина да получат нещо.Както и тези 450 000 партизани излезли в следващите години от дупки,ниши и темподобни места.Избили без съд и присъда хиляди българи,интелектуалци,артисти и друго мислещи.С помощта на една парти БКП сега БСП и репресивният и апарат тези които сега са на власт,съсипаха БЪЛГАРИЯ.

18

Анонимен

преди 10 години

Dvama duschi v toq parlament trqbva dq bydat osydeni za nacionalno predatelstvo i nqmat rabota tam.Mestan i syvetskiqt grqjdqnin Sergei Stanischev.

17

Човек

преди 10 години

И това го казва предател,член на партия съставена против конституцията,член на ДС.Предал собствения си етнос ,с какви очи гледа българския народ и размахва назидателно мръсния си пръст.Такива като Местан нямат право да говорят,да обиждат,да живеят в България.Тези предатели обединили се с другата омразна партия БСП трябва да се игнорират от целия народ и да умрат в забвение.Долу БСП,ДПС и ДС

16

Анонимен

преди 10 години

Българите преди 9 септември 1944 са били щастлив народ, който е имал национален идеал и се борил упорито за него. Днешните историци се опитват да подменят историята като хиперболизират ролята партизанското движение и на шепата *** с леви убеждения. Разберете, че у нас не е имало нито фашизъм и нито антифашисти преди 1944. У третото царство е имало един сплотен народ който се е борил за обедидинена БЪЛГАРИЯ.

15

varg

преди 10 години

А българите не искат турска партия в България вършила през Възродителният процес терористични актове.

14

поп Грую

преди 10 години

Ей, агарянино, що си срещу марша в чест на родолюбеца генерал Христо Луков, то всички ние сме ЗА марша. Още малко - на 25 май ще ви съборим кочинката, домуси продажни и всеядни!

13

Даскал Кольо

преди 10 години

За съжаление София е пълна с потомци на фашисти и откровени последователи на Хитлер и ген.Луков !Тия антибългари, докараха България до пълна капитулация и разграбване след Втората световна война ! Слава Богу , благодарение на партизаните и Отечествения Фронт създаден от комунистите , територията на страната бе опазена и платена с кръвта на падналите във войната срещу Хитлер и българската фашистка власт !И ако тая колежка - кметицата на София се прави на три и половина , това си е трагедия...Пуу

12

Анонимен

преди 10 години

Mestane prestani da tormozisch bylgarite v sobstvena im dyrjava loscho ste stane pomni iMestane.

11

питам

преди 10 години

Г-н Фестан, масово в смесените райони турци наричат българите ,,***"....Това не е ли ксенофобско?Питам те бе - не е ли ксенофобско?...Риторичен въпрос...Така!Ти тогава защо мълчиш като п.тка, нали си защитник на права и свободи или си само на един определен етнос?....Отговори!

10

Анонимен

преди 10 години

Този дори не може да направи разлика между фашистки, нацистки и националистки. Ага Бей Местан не размахвай така неудържимо пръст под влияние на възбуда и екстаз. Неприлично е. Обрязаните *** просто нямат срам.

9

Анонимен

преди 10 години

Абрееее Мазньо, то и ти си гавра с историческата истина ама народа те търпи, барабар с една друга гавра от най-новата история БКП-БСП-ДС.

8

иванов

преди 10 години

Страх ви е от българското, нали турчуляци! Христо Луков е герой и патриот, за който България е била всичко на света. Да, имал е залитания към нацизма, но не може да го отричате като личност за това. То по тази логика украинеца Сергей също трябва да го забранят доживот, защото следва комунизма! А разликата е, че Луков е български герой, а Сергей украинска лека жена!

7

Анонимен

преди 10 години

Vlastta bsp nexae za tormozyt nad bylgarite i vidi se ste ytrqbva dq stqgame 4eta protiv toq Mestan bei.Zapisvam dobrovolci

6

бай Чудомир

преди 10 години

Фестане, ходом марш марш марш....чак до Анадола.......:)

5

Анонимен

преди 10 години

Taq gad Mestan pak se poqvi.Nqma den v koito da ne trovi jovota na bylgarite