15

Ясно е

преди 10 години

ЕТ от Герб по веригата. Сега ще я късат и ще сложат ЕТ от БСП

14

Анонимен

преди 10 години

6Това се казва "вербална атака"!!!Ако не си направят изводите следва РЕАЛНА атака.Знам че в селските школа не ви учат на таквиз работи а и родители-пастири няма да ти го кажатпо разбираеми причини......Дий волеее.....

13

Анонимен

преди 10 години

Браво за жандармерията!

12

Лаладжиите

преди 10 години

Поредните лакардии и разтягане на локуми - стимули за търтеите, пардон бизнесмените и бизнесуомъните, дето съспиха цялата индустрия. Държавата няма да даде и лев за развитие на индустрията и ще чакаме "великите" инквизитори, пардон инвеститори. По-куха глава от Дянков се оказа Орешарски.

11

Анонимен

преди 10 години

Всеки път, като дойде БСП на власт и се започва яко укриване на данъци, доходи, точене на ДДС и какво ли не. Неизбежно е като изгрева.

10

НАРОД

преди 10 години

БРАВО НА ОРЕШАРСКИ!!!НАРОДА Е С ВАС!!!

9

Пеев

преди 10 години

И ние подозираме, че Кокошкарски срам няма, ама на него му е през Априлската линия.В тая страна не действа ли принципът "презумпция за невинност"?

8

Анонимен

преди 10 години

Контрабандата е сладка работа, кажете си министърчета какъв процент взимате?Или не, забравих, че вие сте честни. Просто сте се объркали, но още днес ще вземете мерки и всичко ще е наред.

7

Анонимен

преди 10 години

4Измамите ги има винаги НО когато на власт е Боко-главата, далаверите са позволени САМО за негови хора.Така добре ли е ??

6

Анонимен

преди 10 години

Като пита КАКВО е МЯСТОТО на едно ЕООД между две мултинационални компании, Ореха тактично им казва да спрат с ДДС схемите иначе ще има ОЛЕЛЕ.До 2-3 месеца ако няма промяна съм сигурен че в ДАНС са готови с доказтелствата и ще ги ударят.

5

Анонимен

преди 10 години

Измамите с ДДС са престъпление, а премиера само бил намирисвал нещо и щял да бъде безкомпромисен.

4

Анонимен

преди 10 години

Просто на големите европейски фирми или както се водят там им е по-лесно да се опитват да натиснат БГ правителствата и оттам и обикновенния българин/българка вместо да се изправят срещу собственните си правителства. Мисля че Орешарски е прав в случая.

3

Анонимен

преди 10 години

Нашите управници съвсем се объркаха - не знаят какво да правят.

2

Баба от Таратанци

преди 10 години

Хитри ....Хитри търговски вериги ни смъкват кожата.Хитри машинки ни смъкват сметките за токХитри политици ни оправят за няколко месеца.

1

Анонимен

преди 10 години

Най-некадърното правителство, с изцяло популистки мерки.За пореден път си доказвам, че това УНСС, което бълва подобни специалисти трябва да се закрие на момента.Този, ще започне да репресира бизнеса и да изкривява, иначе не така свободната пазарна икономика, развита, до голяма степен от точно тези търговци.Ненормално популистко правителство. Но баба Пена да вземе да си каже- ето нашите от бйесипету ще репресира богатите, та да вземе да даде на нас.Ужас!