114

Анонимен

преди 10 години

***!

113

Анонимен

преди 10 години

Я сега някой да ми каже освен комунистите и турците, останалите нормални българи дали имат партия за която да гласуват и нормално ли е това след 25 години преход?

112

ТВ

преди 10 години

БТВ е режисирания спаринг партньор на ТВ7. Правят на Росен Петров ПиАр, като раздухват тази иначе напълно незначителна история.

111

Ambroaz91

преди 10 години

ВСЕКИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ИМА ПРАВО ДА ГОВОРИ, ПРАВИ И ИЗРАЗЯВА ВСИЧКО КОЕТО СМЯТА ЗА РЕДНО.ТОВА ПРАВО Е ПЛАТЕНО С СЧУПЕНИТЕ ПРЕШЛЕНИ НА ЛЕВСКИ С КРЪВТА НА БОТЕВ И ВСИЧКИ БЪЛГАРИ КОИТО СА ДАЛИ СВОЯ ДАН ЗА ПРАВОТО НА РОСЕН ПЕТРОВ ДА ИЗРАЗИ СВОЕТО ЛИЧНО МНЕНИЕ.ВЛОЖЕТЕ ЕНЕРГИЯТА СИ В НЕЩО ДОБРО,ПИЧОВЕ

110

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера,защо като се прави на честен и принципен офицер Петров не отиде в прокуратурата и разкаже всичко ,за което претендира че знае??? Държането му в момента е на типичен изнудвач - ако Вие ме настъпите -аз ще Ви разкажа фамилията. Т.е. стойте си мирно и тихо от това сме заинтересовани и двете страни. АКО ТОВА Е МОРАЛА НА БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА ПО- ДОБРЕ ГЕРБ ДА СИ ОСТАНЕ ОТКОЛКОТО ИЗЧАДИЯ ОТ АДА ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА

109

аз

преди 10 години

"Ако тази *** кампания на bTV и "Дрийм тийм" не спре, ще отида в прокуратурата, ще стана защитен свидетел и ще разкрия много неща, на които съм бил свидетел.....Сега Цацаров трябва да се самосезира

108

50на50

преди 10 години

Уж беше свестен, ама се оказа, че е на уж. Чу сладкия звън на сребърниците и хайде в *** - да папкате и доволно да грухтите с *** до батко ви - шопара Дебелеевски! Браво Гнусен Петров, успешно финализира операция "Гнусен ***"! Ти успя, Гнусене! Хвана се за *** и заигра заедно с Гея, Бея и Злодея гнусното дяволско хоро!

107

хараламито

преди 10 години

Аз лично харесвам Росен Петров, но не вярвам на Бареков за сега. Много съмнително се появи от нищото на политическата сцена. Прогнозирам. че ако Росен е наистина човек на честта, то след известно време да разбере в каква мръсотия е нагазил и да се махне от тази партия. Но дано да греша! Все някой трябва да подаде ръка и да спасим България!

106

Миленка Драганова

преди 10 години

не, хич не си направихте и двамата реклама в ефир,...вие колко сте долни!!! Пеевски ненаяде се ти, тюлен такъв. Имаш си телевизия, продуктовото ти позициониране си го давай там, а тези 2 пионки където си им дал мисия, са направо за театъра, жалка история.

105

Анонимен

преди 10 години

КАКТО КАЗВАТ РУСНАЦИТЕ. ПАЖИВЬОМ УВИДЬОМ. А ДАНО. АМА НАДАЛИ. НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА ПЪЛНО ДОВЕРИЕ НА СЕЛСКИ ТАРИКАТЧЕТА ОТ СЕДЕНКИТЕ. ВИДЯХТЕ КАКВО НАПРАВИ ДРУГАРЯ ПОЖАРНИКАР ТИКВАРОВ. МИЛИОНИ МУ ГЛАСУВАХА ДОВЕРИЕ А ЗА БЛАГОДАРНОСТ ТИКВАТА ИМ ВКАРА КРАСТАВИЦАТА

104

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен;"Но сега целокупният български народ ще гласува за Бареков и Росен"Сега миндилчо целокупния български народ ще ви го набие чак до белия дроб и ще ви спре изявите на сцената...

103

до кога?

преди 10 години

Много *** народ пише в тоя сайт. Дребни душици, които само критикуват и вечно недоволни. Като не ви харесва нещо, защо не протестирате пред парламента или да си направите партия и да управлявате. Простия човек е вечно недоволен и критикува. Вие които критикувате, защо сте бедни и тормозени от шефовете си и невиждате бъдеще нито за вас нито за децата си? Защото освен да плюете и оплаквате, друго неможете. Такъв народ няма бъдеще.

102

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен АМИ ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ТАКИВА ЧЕРВЕНИ *** ДА СЕ ВЪРНЕТЕ В ЧЕРНИЯТ *** НА ДОГАН ОТКЪДЕТО СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ. ВИЙ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ БЕ НЕЩАСТИЦИ ! МАЛКО ЛИ ВИ БЕШЕ ОТ 1944 Г. СТЕ НА ВЛАСТ. КОГА ЩЕ СИ НАПЪЛНИТЕ БЕЗДЪННИТЕ ТЪРБУСИ ?

101

Анонимен

преди 10 години

ГОЛЯМ ЦИРК НА ЧЕРВЕНИТЕ ЛАЙНЯРИ. А БТВ Е БЯСНА ,ЗАЩОТО ПЕЕВСКИ НЕ МУ Е ДОСТАТЪЧНА Т.В. 7 АМИ РЕШИ И ДА СЕ НАПРАВИ ПИАР И В БТВ. И С ПРАВО ! ИМАТ СИ ТЕЛЕВИЗИЯ ДА ИДАТ ТАМ ДА СИ ЛЪГОТЯТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ.

100

ф-1

преди 10 години

И от това поколение нищо не излезе!Оказа се по-алчно от старото.

99

1

преди 10 години

Мат,рияла е такъв - БЕДЕН, скодоумен, дърляв, и всеки разбира от всичко! Кой откъде дойде и завари - политик.Щото там е...келепира.Е, бай Алеко, бай Алеко!

98

Анонимен

преди 10 години

Поредния *** в политиката. "За честа на офицера". Сега се сетил че има част, къде му беше честа последните 13 години? като го гледах как се държи с власт имащите в предаването си и момичетата на околовръсното имат повече чест. Те поне не лъжат, че го правят по любов.

97

Атанас

преди 10 години

До ГенералТи явно си този един старшина...

96

останал си пионерче

преди 10 години

Сега ще стане интересно ако с парите на Пеевски *** успее да дръпне от босфор тв Дългия и целия Ку-ку бент,че някой трябва да ги подгрява на сцената тези артисти от кукления тетър на Пеевски!!!А росенчо си е ***-старшина *** от ШЗО гр.Плевен там се е предал да служи верно на партията първата завяра си е до живот...

95

Homer

преди 10 години

На вас в ушите не ви ли звучи Менделсон?