46

Ancient pedestrian

преди 10 години

Ама много Ви моля, граждани, нека аплодираме амбицията на неосъщественото симеоновско ченге!PS Снимката с чупения нос и тая смачкана хартия кърти!

45

Анонимен

преди 10 години

49 и какво от това ти познаваш ли по обективна журналистика на този свят

44

Анонимен

преди 10 години

Не разбирам защо трябва някакъв евреин американски да ни манупулира толкова години. вън мърдок и неговите *** от България!

43

коци

преди 10 години

Браво Росене,направо ги размаза !!

42

Анонимен

преди 10 години

Този вярно прецака бтв :) ... Един час прави реклама на Бареков, партията му и собствените си политически амбиции, за сметка на работодателя си. Само пропусна да ни уведоми, че това е предварително режисирано театрално интервю. И следва въпросът: Кой плати на Росен? ... Кой?

41

Ох, оф

преди 10 години

Обективна журналистика в БТВ. Само като видите етническия произход на собственика им и ще ви стане ясно: "Парите са нашата религия"...

40

Анонимен

преди 10 години

44 дай да се обединиме в исканията си и да постигнеме промяна която неминуемо ще промени и журналистиката , аз предлагам да запчонем от там като дадеме шанс на единствената реална алернатива на статуквото в лицето на Реформатотския блок .

39

Анонимен

преди 10 години

Росен Петров пропадна зверски...

38

:DDD

преди 10 години

"Оттам обещават обективната журналистика да продължи да присъства в ефира на bTV и в бъдеще.":DDDD

37

Анонимен

преди 10 години

Е немa по- грознa милиционеркa от Роскa, дует с Бюрекa и удри кифтетa нa софрaтa Соколовa...дa им е честито помaзвaнето в рaнг " политик"!

36

Анонимен

преди 10 години

Поредния б..*** опитващ се да забогатее бързо... само с толкова много кинти да му не падне пак носа от шмъркане :-)))))

35

Анонимен

преди 10 години

40 Защо къде е според теб обективната журналистика в България , като казваш НЕ кажи ДА , дай примери с други телевизиии , които смяташ че са обективни или поне по обективни .

34

Анонимен

преди 10 години

Типичната постъпка на *** милиционер предател.

33

Анонимен

преди 10 години

До ДениславНАПРОТИВ ! АЗ ГО ОЧАКВАХ ,ЗАЩОТО ГО ЧУВАХ КАК ГОВОРИ И КОИ БЯХА ПРЕДПОЧИТАНИТЕ МУ ГОСТИ. ТОЗИ СИ Е ТВЪРД КОМУНИСТ С МЕЧТА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТ КОЙТО БАРЕКА МУ ОБЕЩА !МЕЧТАТА МУ БИЛА ДА СЕ ВЪРНАТ ДОНОСНИЦИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ КРАДЯЛО....

32

Мишо

преди 10 години

"Оттам обещават обективната журналистика да продължи да присъства в ефира на bTV и в бъдеще."Лелеее, ще падна от смях... :))) ьTV и обективна журналистика - :D :D :D

31

Генчо - убавото

преди 10 години

Гледам тая снимка с тоз "левент" и се чудя тоз момък няма ли си огледало у дома!?

30

Денислав

преди 10 години

Поредният журналист в политиката. Журналистиката е толкова напреднала в България, че е в състояние да управлява държавата. Лично от този не очаквах нещо подобно, но с пари всички се купуват.

29

...

преди 10 години

Абе най-*** в случея е, че тия п.ндели от тая измислена партия, (българия без цензура) та тия само и единствено благодарение на финансовата подкрепа на ***, ще влязат в парламента! Нищо, че никой българин няма да гласува за тях, *** и гласове ще им купи! *** какво може да се направи !? Хора които лъжат и си сменят лъжите по 100 пъти на ден (като барека), как можеш да ги разбереш!?

28

ОТВЪН

преди 10 години

Абе хора, не разбирате ли че вашите коментари към когото са адресирани НЕ ГИ ЧЕТАТ?! Вие си оставате само източник на пари за интернет сайта и пари за готово социологично проучване. Как смятате, ако знаят Бареков и Петров колко ги ненавиждате за постъпките им сега-дали ще се променят? НЕ, защото в тази си форма вие сте достатъчни и абсолютно НЕНУЖНИ за целите им. Като не взимате пример от Украйна ще сте доживот в *. Аз се измих вече и НЯМА да се върна в тази клоака.

27

Анонимен

преди 10 години

определено не им върви напоследък на бТВ . палячовщината в България е на всякъде