63

Анонимен

преди 10 години

Мафията се оплаква от конкуренцията.

62

Анонимен

преди 10 години

до 60 ха ха ха

61

Анонимен

преди 10 години

Цвинокио,защо ти е дълъг носа?----------------защото му е голяма ...................

60

до 55

преди 10 години

Ексвътрешният министър пак ни облъчи, че бил невинен като врабче с чисто сърце и приложи хватка а ла тактиката Любица Кулезич, като разпространи слух, който така го бил чул.---------------------само забрави да напишеш ти защо ревеш от Цветанов на тебе какво ти е направилнищо конкретно не казваш

59

до 54

преди 10 години

Ако махнем Цецо и Бойко ГЕРБ пак си остава бе, просто ще има шанс да се развие като нормална партия, а не като мафиотски клан, както е в момента.

58

Румен221

преди 10 години

Приятили,- ГУЗЕН, НЕГОНЕН БЯГАБОКО Е ПЪРВОСИГНАЛЕН И ПРАВОЛИНЕЕН... ТА ДА ГО ЧЕТЕМ БУКВАЛНО...:- "Загубихме 5-6% заради скандала с бюлетините в Костинброд"- ТОЧНО Е... 350 000 БЮЛЕТИНИ СА ТОЧНО 5% ОТ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ И 10 % ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ...БОКО СИ ГО КАЗВА - КАТО МИ ВЗЕХА БЮЛЕТИНИТЕ НЕ МОЖАХ ДА ФАЛШИФИЦИРАМ ИЗБОРИТЕ КАТО ПРЕДИШНИТЕ ДВА ПЪТИ...- ПРОСТО И ПЪРВОСИГНАЛНО ИЗКАЗВАНЕ...(като на всяка герберска "калинка"..., но тази е "баш калинката", пожарникар - генерал... ха-ха-ха...).

57

Анонимен

преди 10 години

варненската троика да си праи изводите кукловодите не обичат някои да им знаи историките

56

Анонимен

преди 10 години

Цвинокио,защо ти е дълъг носа?

55

Румен221

преди 10 години

Приятели, БУДА-лите са артисти от филма Ни чул ни видял!- Роско-офшорката, мери, реже и все късо му идва- Борисов е "вечно подведен"- Цветанов не знае кой (освен него) подслушваше в МВР - Дянков не знаеше къде са парите- Лилянка не знаеше защо магистралата не се строи- Делянчо не знаеше какво става в енергетиката- Никой в ГЕРБ не знае кой е здравен министър и защо българите се самозапалватОще ли им вярвате?! - Тези патологични лъжци, СА мафията - гледат ни в очите, лъжат ни и са СИГУРНИ, че ще им се размине... .

54

Анонимният

преди 10 години

Ексвътрешният министър пак ни облъчи, че бил невинен като врабче с чисто сърце и приложи хватка а ла тактиката Любица Кулезич, като разпространи слух, който така го бил чул.

53

Анонимен

преди 10 години

да махнем цецо и бойко нека си останат само бсп ,дпс,атака ,вмро и бареков ще си жевеем тогава царски ще ни увеличат заплатите ще има работа за всички ще спрат да влизат сирийци .........................чакат ни добри години тука

52

Анонимният

преди 10 години

Формата на главата на Цветанов може и да не я коментираме, тя едва ли издава празнотата в нея. Познаваме други вождове от същата клика с много по-естетски глави,но вътре само Карл Май и няколко ***.

51

Анонимният

преди 10 години

Бившият министър с особената форма на главата наложително трябва да се съсредоточи, да вдиша дълбоко, да брои до десет и да си спомни кого точно е подслушвал. В случай, че масива от лица е твърде голям за неговия мозъчен капацитет, да си подготви списъка и да го препрочита преди ефир, за да не влиза в гафове, с които сам се уличава.

50

Анонимен

преди 10 години

Гледайте какви изродщини са вършили Тиквите на които се кланяте. Гледайте що нещо са окрали и колко щети са нанесли на бюджета. Гледайте как разкривеността на престъпленията се е увеличила с 30% от както народа изрита Тиквата.Прости тиквопоклонници гледайте и слушайте как са обирали народа простите мутри които вие избрахте. Как може бе, нямате ли съвест та сте гласували за убиец.

49

Румен221

преди 10 години

Буда-лите НЯМА ДА СЕДНАТ НА РАЗПРАНИТЕ СИ ***, ДОКАТО НЕ НЕ НИ ПОДПАЛЯТ ЧЕРГАТА(дано не сме толкава прости, че да го допуснем)- До сега се клаха, в Румъния, Молдова, Сърбия, Македония, Хърватска, Босна. От 1923г. се избиват кюрдите в Турция- Сега било наш ред!- ПЪРВО беше диверсията САРАФОВО, ПРОВОКАЦИЙТЕ ПЕЕВСКИ И БЯЛ АВТАБУС, ПОМАГАТ В СИРИЯ НА АЛ,КАЙДА, а и дписали с ислямиста Ердоган договор да приемем 30 000 терористи от Ал,кайда (и семействата им), опитват се да подпалят и УниверситетаА гладния българин плаща ли плаща

48

Анонимен

преди 10 години

спокойно в следващия парламент вместо Цецо и Бойко ще бъдат Бареков и Росен Петровще се оправи всичко и ще е като по мед и масло само имайте търпение надеждата ни е във Бареков какъв е тоя Цветанов бареков е истината защото говори сам истината

47

Анонимният

преди 10 години

Колкото повече се оправдават-толкова повече се оплитат в лъжите си,щеше да е смешно,ако не беше жалко.Мисля,че прокуратурата има достатъчно основания да подложи Цвък на детектор на лъжата!

46

Анонимен

преди 10 години

кат влизаш в роли дадени от кукловодите трябва винаги да си измислил няколко изходанякои зад океана беше гарантирал на цц че ще управлава следващите 20годи той като ходеше се хвалише ама кукловодите вин аги си имат и план 2,3,4,5,6...20

45

Анонимният

преди 10 години

Ххахахахаххаха, първо нямаше подслушване, нямаше и крайслерПосле се оказа че има крайселер, тогава Цуци рИва че апаратурата в него не ставала за слухтене, а единствения дето се нагърби да докаже че става взе че умряКакто и да е после Цуцо смени песента и да е имало подслушване той не бил знаел.Сега вече се оказа че подслушване има, Цуци пак реши да смени репертоара видите ли ама то било законно

44

Румен221

преди 10 години

Цвък-ЦвъкЗащо, всеки ден рота Талибани пробиваше Шенгетска ти граница? - С ТЯХ ТАЛИБАНИТЕ УСПЕШНО ПРОБИЛИ ШЕНГЕНСКАТА НИ ЗАЩИТА, по покана Боковия министър Н.Младен ДОСТИГНАХА ЕДНА ДИВИЗИЯ ОТ 10 000 души...(Върховния главнокомандващ, Лъжльо Офшорналиев, само констатира пробива на Националната ни сигурност)- ДА ВИДИМ ЗА КОЛКО ВРЕМЕ В ПРОБИВА ЩЕ ВЛЕЗЕ ЦЯЛ ТАЛИБАНСКИ КОРПУС...(30 000 талибана... и Какво ще предприеме Лъжльо Офшорналиев).