130

Анонимен

преди 10 години

Много славянско ***-квичене тука. Сволачите в България нямат право на коментар

129

Пепи ПАКпадналов

преди 10 години

Това хубаво........ А къде са нашенските "Олимпийци" ?!?! .............. Май май в състоянието в което е българският спорт, трябва да сме доволни, ако олимпийците ни не се пребият, контузят, прострелят, загубят в гората. Всичко друго е бонус. :)))))))))))))))))))).

128

Анонмен

преди 10 години

Бахмааму))))))) а ние мислим че ***.алите са извратени))))))))))

127

Анонимен

преди 10 години

Едва ли я опъва Путин. Той е минал шейсетте))))))))))))))

126

Анонимен

преди 10 години

Анонимен до анонимен))))Може и самият Путин да я опъва като гледам колко мил е на псевдоснимките.

125

Ф.С.В

преди 10 години

Меко казано -перфектна - супер талант на 15 г - Браво ! Жалко че в Бг нямаме подобни таланти или ако имаме те биват стъпквани от некъдърността на Министерството на Спорта - Плувецът Министър в временното правителство реши да вземе пенсията пожизнено на Армен Назарян с цел икономии или удар от страна на ГЕРБ към любимеца на Гриша Ганчев -Тогава Ганчев каза - ако сложа всички златни медали спечелени от Назарян -на врата на Стойнев-то той ще се удави в басейна )))

124

Анонимен

преди 10 години

Всички знаем кой си пада по малки момиченца и това е Боко Тиквата ! Медиите удобно потулиха сканда със малката тогава тенесистка Сесил Каратанчева , на която Мутрата от Банкя пращал неприлични есемеси с покана за секс...

123

До 140

преди 10 години

Британците може да са кофти типове, но разбират от фигурно пързаляне и имат традиции в този спорт. Затова не ме учудва, че коментаторът на ББС е станал на крака след виртуозното изпълнение на девойчето.

122

Висок, рус и синеок

преди 10 години

До Анонимен 106"Славянските *** да пишат на български докато са на тракийска земя България."И как се пише на български? Предполагам, говориш за тази писменост, която е донесъл Аспарух от фанагория, а не за азбуката, създадена за славяни и употребявана от славяни!Я напиши нещо на български, та да ни покажеш как се прави, щото в драйфнята ти, която сигурно си мислиш, че е изречение, си нанизал 100% славянски думи, които ги има и в руския език!

121

Анонимен

преди 10 години

Гледах изпълнението на момичето по BBC, като единият от коментаторите каза, че става на крака в чест на Юлия. А, както е известно англетата не са щедри на комплименти, особено пък като става дума за руснаци. Браво на детето, страхотно представяне!

120

Анонимен

преди 10 години

***-икономисти тука са се разкекерили да сметат на руснаците милиардите! И през ум не им минава, че все некой требва да разбира от пари в тази държава, щом първо - могат да изкарат и извадят такава сума и второ - от години Русия не взема, а ДАВА кредити освен на държави, дето се имат като нас за големи умници, ами и на МВФ!Руснаците годишно дават по чужбина поне толкова за ски-почивки, та сега 10% от тех да си останат по новите суперписти и съоръжения в Сочи, вече си струва!

119

БЪЛГАРКА.

преди 10 години

БРАВО ЮЛЧЕ! БЛАГОРОДНО ТИ ЗАВИЖДАМ НА МЛАДОСТТА И УСПЕХА. ДЕРЗАЙ МИЛО МАЛКО СЛЪНЦЕ НА ГОЛЕМИЯ РУСКИ НЕБОСВОД

118

Анонимен

преди 10 години

Тези, които следят фигурното пързаляне познават вече момичето от предишни състезания. Наистина е изключителен талант това дете. Да е жива и здрава, да се опази от травми и да радва феновете още дълги години.

117

diavolcheto

преди 10 години

Прекрасно дете! Прекрасно изпълнение! Малка е, но е борец! Сега стискам палци за Юлия за индивидуалната олимпийска титла! Браво, Слънчице!

116

Анонимен

преди 10 години

Няма толкова просто племе, като българина. Мразещ себе си, респективно всички. Толкова дребнави и нищожни. В злобата си ще се удавите.

115

Horny Teen

преди 10 години

Става за пляскане. Дали е девствена?

114

Анонимен

преди 10 години

славянин, нищо лично, ама сподели впечатленията си от "масовия руски турист", какви дестинации избира и колко харчи? Ще ми е интересно.

113

Анонимен

преди 10 години

Прекрасна фигуристка, невероятно красиво дете! Гледах я с удоволствие! БРАВО!

112

Анонимен

преди 10 години

127, Волен също цъка по Варадеро, ама той представителна извадка ли е? Щото Абрамович има милиарди, значи всички са така... Аз, щом почивам в чужбина, значи всички българи са цъфнали и вързали, така ли?

111

Анонимен

преди 10 години

Какво общо има това прекрасно дете, очевидно невероятен фигурист, с величието или падението на Русия?