70

Софийска Мутра

преди 10 години

Довечера отивам на бар с чалга-уиски и малко студентки които учат право и утре ще ви съдят като ги назнача на работа в Справедливия Български Съд.По хубаво от БГ демокрацията за мен няма.Довечера може и да пребия някой в бара за кеф защото белото е от Колумбия и първо аз го пробвам.Живота е супер.Имам много кинти як Джип както и више ако реша да ви стана и политик в Народно Събрание.Трудов стаж нямам но не ми и трябва при тези изискавания до 65 години ..той е за вас мишоци и няма да бягате от БГ

69

Анонимен

преди 10 години

Какво ви е виновен Орешарски? Този човек, лека му пръст, се занимавал с наркотици. Какво очаквате да стане?

68

Анонимен

преди 10 години

хайде стига стова БОЙКО бил кумунист че то само тези дето са на 24 год нямат нищо кумунистическо ,въпреки че и те са възпитавани от хора живели през кумунизма кумунизма и мисленето на кумуниста скоро няма да се изчисти от българина

67

Анонимен

преди 10 години

сега най -важното е да хванат п-бързо убийците защото утре те ще убият някой друг

66

Анонимен

преди 10 години

Не е ли фарс фактът, че ГЕРБ се оглавява телохранителят на кървавия болшевишки диктатор, който, въпреки че лично е членувал в БКП и е трето поколение комунист, се е самопровъзгласил за антикомунист?! Както и за ученик на правешкия каскет! Кое по тези земи е наред, та и миналото на Б. Б. да е порядъчно? У нас мафията си има държава.

65

Анонимен

преди 10 години

Овчев пак се оака не можа да опази човек под домашен арест...

64

Анонимен

преди 10 години

Управлението на пожарникаря от Банкя, който, зает с рекети, с кражби на коли в Унгария, с наркотрафик, с произвадство на незаконни цигари, с магистрални грабежи, с пране на мръсни червени пари и прочее престъпни дейности, едва смогнал завалията да прочете "Винету"!Така че, управлението на ГЕРБаджийските мутри е най-голямата катастрофа за бедната ни държавица, и най-големият срам в историята й! Местан и Станишев са агънца, в сравнение с огнебореца от СИК!

63

Анонимен

преди 10 години

Завърнаха се мутренските времена.

62

Анонимен

преди 10 години

Наркодилърите започнаха да се трепат един друг. ГЕРБ умира!

61

историк-анализатор

преди 10 години

Още ли има опоненти на това, че когато БСП-ДПС-ДС са на власт почват ежедневни убийства, грабежи и кражби. Това е така защото генезиса на тези партии са престъпни и продажни. Всички престъпници са свързани с БСП-ДС. Колкото и да не ви се иска в този сайт на Д.Пеевски трябва да ви кажа , че хората вече съжаляват за управлението на ГЕРБ. Б.Борисов и Ц.Цветанов бяха наврели престъпниците в миша дупка и това е видно всеки ден.

60

Анонимен

преди 10 години

Не се заблуждавайте, наркодилърите и трафикантите не са спирали да действат при нито едно Правителство, включително и при това на Боко и Цоко, което медиите на Пеевски тогава изкарваха някакво си суперуспешно. Просто всички бандюги се отчитат на властимащите, които и да са те.

59

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 63Ne se trevoji i tehnia red shte doide.

58

Анонимен

преди 10 години

Po dobre li shteshe da go vkarat v zatvora i da go hranim dokato pak go pusnat za da trovi decata ni s narkotici.Reshenieto e dobro.

57

Peshonizer

преди 10 години

"БСП и ДПС отново ни върнаха в бандитските времена!"Глупости на търкалета. Някакво *** продавало наркотици и после го гръмнали други ***. Според както сочи логиката - единствената причина това да те притеснява е, ако си ***, което продава наркотици.

56

Анонимен

преди 10 години

тука всички се нахвърлят върху убития ,защо забравихте да обсъдите и убийците или те са невинни и ще ги оставите да ходят спокойно между нас

55

Оставка!

преди 10 години

БСП и ДПС отново ни върнаха в бандитските времена!Така ще е докато отново се се върне Б.Борисов и ГЕРБ на власт. Не ги харесвам, но тези бандити от ЦК на БКП, ДС, червената мафия, ДПС, БСП са в много пъти по-големи престъпници!Оставка!

54

Цветлин Йовчев

преди 10 години

Граждани успокойте се няма място за безпокойство в Правова-Демократична-Шизофренична България която ние Политиците направихме такава за 24 години нищо-шаблонно-интелигентно говорене за овце като вас които разбира се ни вярвате защото винаги бяхме с костюми и възпитано ви лъжем(хме).Няма я да вярвате на Йоло Денев който иска луди неща като Революция в която Пирамидата на живот БГ да се обърне.Граждани Жандармерията е по селата...вие се оправайте както можете в София.Офф писна ми отивам на вилата.

53

Анонимен

преди 10 години

Помислете, кога започват да се избиват наркобандите? Просто, когато нещата им не вървят в правилната посока!

52

orce

преди 10 години

Aman be braca se ispotepavte kako kucinja ,kriminal do kriminal a sega malku pisuvate za toa.Pred dva dena sto ne poleta avionot na pretsedatelot Ivanov za SOCI se ispotepavte od negativni komentari.Sega citam deka povece od DVA MILIONA BG gragani new placat za zdrstveni uslugi ,dva miliona gragani vi se pecalbari i nisto za toanema a znaete da klapate za se sto e loso kaj nas vo MK.Cuknete si gi glavite

51

Анонимен

преди 10 години

Застреляният мъж е на 44 години, той е криминално провен за притежание на наркотици и контрабанда на акцизни стоки и в момента бил под домашен арест.----------------------Няма нищо ! Oт тяx имаме мнoгo, доpи в излишък.