116

румен

преди 10 години

Тука някакъв анонимен от Варна лае ли лае. *** комуноидна, хайде стига цъка дебилни постове по 20 стотинки, *** червен, колкото и да се напъвате ти и другите ескадрони цяла мислеща България безплатно ви мрази бсп/дпс/атакисто/барекови ракови ***.Чиба от многострадална България *** въшливи червеникакви!

115

Тотев лъже

преди 10 години

До ПловдивЧетвъртият проект на Пловдив, който бе отхвърлен, е за разширение на ключовия булевард "Васил Априлов". Независимо от всичко, по него започваме работа това лятото, когато ще изберем изпълнител.

114

Тотев лъже

преди 10 години

Третият проект, за който се надявахме да получим финансиране, е за многофункционалната спортна зала "Колодрума", която е в много напреднала фаза. Остават буквално два месеца работа и ще бъде завършена. Не получихме финансиране за нея, но и нямаме категоричен отказ тя да бъде довършена. Имах възможност да говоря и с премиера Пламен Орешарски, който каза, че Пловдив ще има спортна зала. Така че, надяваме се да има финансиране на този проект от други източници. Четвъртият проект на Пловдив, който бе отхвърлен, е за разширение на ключовия булевард "Васил Априлов". Независимо от всичко, по него зап

113

Тотев лъже

преди 10 години

До ПловдивПари са дадени за населени места като село Маноле и за Брезово. Поздравявам ги за това, че техните проекти ще получат финансиране. Явно Пловдив не е сред приоритетите на правителството. Но тъй като това не е неочаквано за нас, ние сме предвидили в бюджета пари за два от проектите, с които кандидатствахме, но не бяха одобрени. Това са изграждането на детската градина "Мир" в район "Западен" и за зоологическата градина. Кандидатствахме с тези два проекта, като мислихме, ако бъдат одобрени, да пренасочим заделените средства за тях за други важни обекти.

112

Тотев лъже

преди 10 години

До ПловдивИван Тотев, кмет на ПловдивПловдив не получава нито лев за финансиране на проектите, с които кандидатствахме за фонда за развитие и растеж на регионите, но всяко правителство има своя политика. Вярвам, че ще дойдат добри времена и за Пловдив. Похвално е, че общини като Смолян и Кърджали получават пари за проектите си, но защо за Пловдив няма нито лев.

111

stanik

преди 10 години

Чобанов пак лъжеш ти пари не даваш само теглиш заеми а ние ще ги връщаме значи ние ти даваме а ти гепиш

110

Пловдив

преди 10 години

Корнелий Славов, който обяви, че не е член на ГЕРБ, се възмути, че Кърджали, Ракитово и Джебел получават пари без готови проекти, а готовите на Пловдив до един са порязани.Всичко се прави да се блокира развитието на Пловдив, защото не е техен, каза Славов.Може ли местният председател на компартията да закупи земите около Гребния канал, така че да не даде да се строи втори, каза той и призова за масово участие на референдума за задължителни, мажоритарни и електронни избори.Славов призова за масово участие на референдума за задължителния вот, за да не може едно население за 5 лева да

109

Пловдив

преди 10 години

Не може Пловдив, който бе определен от ЕС за европейски град на спорта, да няма нито едно модерно спортно съоръжение, каза съветникът от ГЕРБ Атанас Узунов.Не може да няма зоологическа градина къде да водим децата си, попита той пред централата на БСП ли да им показваме маймуните и крокодилчетата.Протестът прерасна в митинг-шествие по Главната улица и увлече още стотици пловдивчани.Полицейски кордон е разставен пред Джумая джамия.Скандиранията са: Не на геноцида над Пловдив! и Оставка!Корнелий Славов, който обяви, че не е член на ГЕРБ, се възмути, че Кърджали, Ракитово

108

Пловдив

преди 10 години

Милиардите заеми, които правителството тегли, ще се плащат и от пловдивчани. Защо тогава Пловдив е дискриминиран, попита младата майка Тоника Димитрова, която дойде на протеста с 2годишното си дете.В града има огромна промяна, аз съм гласувала за ГЕРБ, а сега се чувствам наказана заради правото си на избор, каза още Димитрова.

107

Пловдив

преди 10 години

Около 1000 пловдивчани се събраха на днешния организиран през Фейсбук протест на площад Стефан Стамболов под надслов Не на гаврата с Пловдив.Той бе предизвикан от тоталното орязване на всичките 5 пловдивски проекта, кандидатствали по програма на Министерски съвет за Растеж и развитие на регионите.Хората поискаха традиционната оставка на правителството на Орешарски и обявиха, че Пловдив няма да се предаде на геноцида.

106

Анонимен

преди 10 години

За мен е важно че това правителство дава за Варна 50 млн. и то още през първата си година, защото ГЕРБ за цялото си управление дадоха 5 млн. за ремонт на един булевард и то 3 месеца преди изборите ...

105

вихър

преди 10 години

Ясен пример за такъв крадлив кмет от Герб е онова мекотело Тотев

104

вихър

преди 10 години

Макар и Герб да не са официално на власт продължават да крадат все така упорито и нагло

103

Анонимен

преди 10 години

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП защото ми омръзнаха едни и същи крадци

102

Анонимен

преди 10 години

Balgaria cialata e edna grobnica. Noshtem poglednata ot samolet izglejda kato edno cherno more v koeto tuk tam pluva po niakoia svetlina.

101

Анонимен

преди 10 години

До СофияПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ УСПЯЗаради маниакалния стремеж на Бойко Методиев Борисов да запише името си в историята като строител на магистрали, занемари 19 000 километра други пътища. И в крайна сметка Бойко Борисов построи по-малко магистрали от Тройната коалиция 111 км на Борисов срещу 121 км на Тройната коалиция.Заради магистралите бяха тотално спрени средствата за благоустрояване на малките населени места.

100

ГЕРБ

преди 10 години

Обективният анализ на разпределените средства към общините показва, че измерено спрямо населението, финансирането е по 15 лв. на човек в общините на ГЕРБ, по 90 лв. на човек в тези на БСП и по 133 лв. при ДПС. Това показва ясно, че политиката на правителството по отношение на общините е крайно и цинично политизирана, и общините, които се управляват от кметове на ГЕРБ, са дискриминирани. С това управляващите отказват да работят за живеещите в тези общини и създават поредното разделение на нацията, наказвайки и собствените си избиратели.

99

Анонимен

преди 10 години

Шосето Пловдив- Асеновград е в ресора на областния управител, който е назначен от Орешарски. Трябва да питаш него, но едва ли ще ти даде някакъв отговор. Тройната коалиция от пътища не се интересува.

98

Анонимен

преди 10 години

Знаеш ли защо на Варна са дали повече пари? Защото там кметът на ГЕРБ спечели са малка разлика, докато тези в Бургас и Пловдив спечелиха с убедителна преднина и сега като се отрежат комунистите се надяват да ударят ГЕРБ в тези два града.Типичното селяндурско мислене на селяндурската партия БСП.

97

Анонимен

преди 10 години

Shoseto Plovdiv - Asenovgrad se e prevarnalo v grobnica. Kolko oshte choveshki dushi triabva da si otidat za da go napravite ? Do koga shte ni lajat che shte go napraviat ?