324

Анонимен

преди 10 години

След целувките почва секса! При комунистите поне всичко е объркано секса почна преди целувките. Дпс са много потентни в сравнение с бсп където са импотентни. Атака ревнува в този любовен триъгълник.

323

Анонимен

преди 10 години

Така е 438.....обаче се явява голем прпоблем!КАК И КЪДЕ ШЕ ГИ КОПАМЕ!!!

322

АБЕ ,..430....

преди 10 години

Митьо Пищова каза че ще се беси през май.....ДА НЕ БИ *** ДА ПАДНАТ ДО ТОГАВА....??!!!МАЙ НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА.....??!АКО НЕ МОГАТ ДА ТЕГЛЯТ НОВИ ЗАЕМИ ....НЕМА СМИСЪЛ ДА СА НА ВЛАСТ!!ЩЕ ПОЧНАТ ДА СЕ БЕСЯТ ВСИЧКИТЕ!!!!

321

студент

преди 10 години

Бойко е *** и нискоинтелегентен човек. Още в началните курсове по политология се учи че политика не се прави с нерви, сприхавост, PR и показни акции. Изисква се да нямаш врагове а партньори. Все неща които Бойко не притежава. Та той ако няма врагове си ги създава и прикрива ниската си интилегентност с показност. За политиката трябва да знаеш какво искаш, какви са ти възможностите и как е възможно, а не как ти се иска да го постигнеш и най-вече се иска много настойчивост и постоянство.

320

Анонимен

преди 10 години

Протестирах, размишлявах, отричах и се връщах-но убедих се-управлението на Орешарски е много по-класно и отговорно от мутренското крадливо гербаво управление. За няколко месеца направиха това, което милиционерите и като идея го нямаха, освен че сега ядем асфалта от магистралите им.

319

Анонимен

преди 10 години

Никога не бях приемал позитанковците, но наистина тия гербави милиционери след като окрадоха и спестяванията на хората от банките за да строят магистрали си дадох дума, че ако БСП ги изхвърли от власт преждевременно, ще дам гласа си за комунистите. За БСП и Местан винаги ще гласувам, но за тия милиционери и крадци-никога. Дори да се тазерат от злоба те никога повече няма да управляват.

318

Гербав

преди 10 години

Бойкоо, ако си честен и почтен човек, няма защо да се страхуваш от флашки, най-вече заради това, че те нямат никаква съдебна стойност. Тез флашки и за задни цели не стават, но явно има за какво да се страхуваш. Не харесвам ***, но със сигурност тяхното управление е по-кадърно от вашето. Ти, Цветанов и измисления ти икономист разсипахте всичко, ограбихте и спестяванията на хората от банките като обложите мизерните им спестявания. За Доган и Станиша-винаги, за теб никога повече!

317

Пешо Психолога

преди 10 години

Е това е Борисов - злоба и ненавист ,породени от алчност и жажда за власт, мафиотски маниери и заплахи ....не може да излезе от кожата си !Гад за озаптяване , а не за власт!!!

316

Анонимен

преди 10 години

Какво си гневен бе другарю? Мухите ходят след .айното!

315

ЛЕ,ЛЕ ..МАЙТАП...

преди 10 години

СПЕЧЕЛЯТ ЛИ ГЕРБ ИЗБОРИТЕ , *** ЩЕ СЕ ПАЛЯТ КАТО ФАКЛИ И ШЕ ПОЧНАТА ДАСЕ БЕСЯТ КАТО МИТЬО ПИЩОВА...ХА,ХА,ХАААААА...ДАНО ДА Е ПО-СТУДЕНО ....ТА ДА ИМА ФАЙДА ОТ ФАКЛИТЕ.!

314

987

преди 10 години

КАТАСТРОФАТА БОКО ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК.ЧАЛГАТА ГЕРБ Е ВРЕМЕ ДА СЕ СКРИЕ В МИША ДУПКА СЛЕД ТОВА ТЯХНО УПРАВЛЕНИЕ

313

160

преди 10 години

"Набирам гняв, тези с флашките и компроматите няма да ги оставя на мира".Стой МИРЕН.........ще вземеш да ги обидиш специалистите, вземат да изкарат запис, как си поръчваш бюлетини от печатницата и по бързото производство за фалшификаторите на ценни книжа отиваш в панделата за 25 години.Но пък ще станеш човек там, не като сега .

312

*

преди 10 години

Еми такива като вас му пишат репликите. Ченгелски пръдни са това.

311

*

преди 10 години

Ше им падат къщите пак, та тогава да видим гневни ли сте, посрани ли сте.

310

Анонимен

преди 10 години

И АЗ СЪМ ГНЕВЕН КАТО ТИ ГЛЕДАМ ТЪПАТА МУТРА , АМА КОЙ ЛИ МЕ ПИТА .

309

Анонимен

преди 10 години

На Боко К($#@та мястото му от години е в пандиза, да му масажират простата!

308

Мариа

преди 10 години

Масажиста на татовите уши дали и ток го *** на Доган и дали с физкултурника си бъркат по дупатоте? С Дофан тоцхно тоя има съвместен бизнес.

307

Алекс

преди 10 години

Така като сравнявам минусите и плюсовете май май бая се различават от измисленото равенство на червените социолози...Станишката май пак ще го напердашат на изборите...

306

MONT$$TI4

преди 10 години

Така от дядо Воин започва нашият род. Точно на 9 септември арестуват неговия син дядо Асен. Баща ми е правил постъпки да види къде е, дори е носил пари, но вече е бил убит Свидетелят на убийството му, който тогава е бил охрана в затвора, вече е покойник, но ни разказа какво се е случило. Пред очите му са смазали дядо Асен от жесток побой. Аз знаех, че е умрял в затвора от червен вятър в затворническата болница, но нищо повече. Бойко и сестра му Красимира пък изобщо нищо не знаеха.

305

MON$$TI4

преди 10 години

.........Дядо Асен бил пребит до смърт в Софийския затвор. Когато роднините му го прибрали да го погребат, по него нямало нито един здрав кокал. Прадядото на Борисов агонизирал е продължение на 6 часа в затворническия лазарет след побоя...........