210

Анонимен

преди 10 години

пла6ипутарници

209

Анонимен

преди 10 години

Да ме глобят, ще ги чакам с пушката!

208

Анонимен

преди 10 години

До 214Иначе за маслото съм съгласен, за такива ***, които си точат старото директно по асфалта (или в най-добрия случай го изсипват в градинката зад блока) трябват много високи глоби.Аз лично каквото мога да си правя сам, стига условията да го позволяват. Не искам разни мошеници да ми взимат парите като са си оставили ръцете или разни келешчета да се учат на моята кола.

207

Анонимен

преди 10 години

До 214Много неща се правят без канал/подемник/да се ляга под колата/пред блока - интериор, двигателя имаш достъп и отгоре и поне едно 60-70% от работата може да се свърши без проблем. Друг е въпроса, че е мръсно, кално и си на открито, неудобно е и няма къде да оставиш инструмент, да се измиеш и т.н. Затова, който няма гараж е най-добре в хоби сервизите, които тепърва набират популярност, има си условия за всякакви ремонти, от вас се изисква символична сума, желание и малко умения за работа.

206

неизвестен

преди 10 години

А ще имат ли право да ме глобяват ако им покажа документ че съм автомонтьор. На всеки му се налагат дребни ремонти. В края на крайщата управляващите да не считат че в автосервизите са най-компетентните. Познавам много автомонтьори ,които не мога да се ударят на собстевиници на коли. помислете по скоро как да се срат престъпленията срещу бедните възрастни хора по селата , а не да се правят закони ,които облагодетелстват този или онзи. Най-добре е да не се правят повече закони.

205

ДЕНДИ-ПЕНДИ

преди 10 години

аз и без това не ремонтирам колата въобще ,така че не ми пука, гуми не съм сменял от 2003 крушките са ми изгорели работи само десният мигач затова и завивам само на дясно ,каретата тропат ,задните амортисьори са влезли в купето апък масло доливам изгоряло от комшията,бравите на вратите са разбити затова влизам през багажника ,скоростната кутия е разбита работи само задна ама и задна си ме устройва щото така се връща и километража,пробил съм купето и съм сложил една греда за спирачка доволен съм

204

луд умора няма

преди 10 години

бе стига простотии,ми то утре ще доидат и в *** да следят колко материал пускам ,че случаино да не замърся околната страна

203

Анонимен

преди 10 години

До НагоренПопокатепетъл Не, но ако я вдигнеш на крик и почнеш да сменяш карета и да мажеш наоколо с масло и грес, за да си спестиш 15 лева, редно е да ти шибант една глоба. Защото реално тези 15 лв ги спестяваш за сметка на съседите, на които правиш свинщина.

След време ще цитират този закон в хумористичната рубрика "Най-смешни закони в света". Значи, ако случайно си отвориш предния капак на колата, веднага ще изникне инспектор и ще те глоби 1000 лв. Комедия. Защо вносителят не се сеща, че няма такива проверяващи органи, които да обикалят и търсят автомонтьори самодейци? Това поредният кух закон без реални условия за прилагане. Ако кола превиши скоростта в градски условия - смешна глоба, ако пък шофьор ремонтира колата - 1000 лв. Къде е логиката?

201

войната по пътищата

преди 10 години

radarexpresskills.blog.bg/drugi/2014/02/08/radar-ekspres-ela-kupi-instalirai-katasrofirai-i-***.1236581Много внимателно трябва да се разгледа и въпроса с продажбата на радар детектори ! Заради тези устроиства загинаха и продължават да загиват много хора, а държавата нехае ?

200

тъпанар

преди 10 години

Аз не мога да си сменя и крушка сам, така че не ме засяга.

199

Анонимен

преди 10 години

До eve1 И какво толкова и оправяш на колата сам? Пред блока най много да си смениш накладките. Масло ако ще сменяш на паркинга, трябва да те глобят няколко хилядарки поне. Всякакви по-сериозни ремонти са рискови или да замърсиш с масло или да те затисне колата, докато ровиш отдолу. По двигателя освен да си смениш въздушния филтър и някой датчик, друго не се сещам. Смяната на гуми е безсмислена, доколкото струва няколко лева в гумаджийницата.

198

дотукбеше

преди 10 години

Направо да ги захващаме с колове и камъни

197

флайтокс

преди 10 години

Мръсни червени кърлежи!

196

Анонимен

преди 10 години

Ти остави регистрацията ,ами и пари ще искат от изпълнителната агенция --даяджииска....така е като не работят заводите -- дете от маика ще се дели само и само нещо да влезе в хазната на обирджииската ни д....ава...

195

Анонимен

преди 10 години

Поредната директива на Еврогейския Съюз ! Едва ли БСП или който и да е би се осмелил да приеме такъв закон ако няма натиск от еврогейовете !

194

eve1

преди 10 години

В големите автосервизи работят предимно майстори от средна ръка и доста под средната Парите,които плащаме за услугата поливината отиват за майстора а половината за собственика,ето затова е толкова скъпо там.Най-добрите майстори си работят при домашни условия в собствените си гаражи!Аз лични си оправям колата сам и бих предпочел да платя глоба но не и да я карам в голям автосервиз!

193

Анонимен

преди 10 години

До гиоАко нарушаваш законите на страната ще те глобя и хоро ще играеш.

192

MD

преди 10 години

Страхотно! Най - накрая ще се спре с часовете висене и хилене на комшиите под прозорците ни, безмисленото форсиране с часове, само и само поредния *** да се покаже на останалите какъв майстор е и пр. и пр. Приветствам идеята! Никой не оперира кучето си на улицата, нормално е колите да се ремонтират в сервизи. А ако сте големия майстор, значи работите и в голям сервиз и обслужването на колата не е никакъв проблем :)

191

гио

преди 10 години

да дойде да ме глоби, докато си сипвам течност за чистачките или доливам масло, ако е нужно.Ще пребия после ще сгазя. Де *ба малоумщините.