31

Волен

преди 10 години

Аз не искам на мене да ми е добре, важното е на Рапоня да му е зле.

30

Анонимен

преди 10 години

До Волененаглец, не нападй непрекъснато с противните ви стандартни лафове какво е било преди. нали затова избраха шун дата от банкя?! за да се спре с тези гадости и крадене от миналото. какво стана в последствие? какво? нас ра ли се както всички пред, че и повече. скрийте се ***, пишете колкото си искате. няма как да ни накарате да идем да ви гласувме. това е огромният ви проблем. плюейки се един друг, все повече затъвате. вие сте различни глави от тялото на една ламя! ей наглецжи, ненаяли

29

Волене

преди 10 години

Наистина живеем в абсурдна държава.Щял да дава Борисов , защото авиоотряд 28 се бил ползвал и за общесвено ползване срещу заплащане , абе Сидер .Провери първо , че тази практика да се наема от Левски , ЦСКА и др е много преди Борисов и ако се направи една справка назад във времето , ще го закъса и шефчето ти Сергей , по чието време също е било пълно с такива полети , така че сам си риташ трудовата книжка.Дори и на Доган му писна от теб и най скоро време ще те замени с ***

28

Анонимен

преди 10 години

Наглия *** в панделата.

27

Анонимен

преди 10 години

До yyyyти уверено вървиш към канала! скоро ще изтечеш! мноооогооо смърдиш! никой няма да иде да ви гласува простотиите!

26

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 23ти нали прочете?! ти нали разбра?! аз ти казах, ти гледай!

25

yyyy

преди 10 години

Жалкото е ,че надутия балон и за Авиоотрядът, и Костинброд, и за бонусите - обаче си свърши мръсната работата . Вече е късно,червените гнусняри се накефиха максимално,докато ни облъчваха. Успяха да очернят и ГЕРБ и Б.Б. и Ц.Ц. И зомбираните избиратели на тройката,само това чакат,да повтарят до безконечност лъжите им.

24

Анонимен

преди 10 години

гербери, комунисти, всякакви партийни ***, разберете едно, народът, много по-умен от вас го е казал - змията, точно преди да умре хапе! вие, всички вие плющейки се един друг за сметка на хората доста силно почнахте да хапете, предчувствайки своя край. никой няма да иде да ви гласува! помиари! не глас, за вас един плюмбум в челото!

23

Анонимен

преди 10 години

До 22А ти НЕ МОЖЕШ да пишеш! ***!

22

Анонимен

преди 10 години

До STARBUCKS-USAето, сам показваш колко си ***. ти явно неможеш и да четеш! тези нещастници, за които говориш също се оказаха престъпна шайка за облагодетелстване не магията. тебе нищо не те прави по-различен. ти си недок латено нищожество. колкото по-рано го разбереш и се разкараш, скривайки се в някоя дупка, от където си изпълзял, толкова по-добре за всички! престанете да манипулирате хората, дали комунисти, дали герберасти - всички сте гнусна ***! за вас един в десетката и облаче ле...

21

vesko02

преди 10 години

Засега само внушения и нищо налице.Нещата може да се върнат като бумеранг.

20

Анонимен

преди 10 години

STARBUCKS-USA, знаем ги твоите, едни с раирани дрешки.

19

........

преди 10 години

Хахахахаха :)))))))))Руската разветка тотална се побърка! В доклада ясно е казано, че нарушения няма :)))) Докага ще се илагате? Смешни ставате, смешни :)))))))))))А нещо за Моника няма ли да ни кажете?

18

STARBUCKS-USA

преди 10 години

До АнонименАко на тебе събратята са ти Доган,Местан ,украинския мишок Станишев, и най големия предател Сидеров, аз си знам моите, все достойни хора и приятели.

17

коко

преди 10 години

Герб и тяхния лидер бяха безобразно нагли като управляващи.Съд до дупка за престъпниците,

16

сила

преди 10 години

Боко си беше помислил че може да си ползва всичко в държавата като негово лично.

15

kjd

преди 10 години

Тоя се чуди какво по-голямо безумие да извърши и да отклони въпроса за неговите скъпи изцепкил

14

Анонимен

преди 10 години

ей ***, спирайте се с тази герберска агитация! писнали сте ни до не знам къде, спирайте се долни комунисти и фашисти! спирйате се всички изедници, дето крадете ежесекундно! как не ви е срам, заради подобни *** като вас се случи този *** преход от социализъм към блато, от където измъкване няма! да, всеки политик краде, всеки! а вие сте им ***! като идете при дедо боже какво ще му кажете? изчадия неземни!

13

драго

преди 10 години

Бойко трябва да бъде осъден.

12

Анонимен

преди 10 години

До STARBUCKS-USAНе мога да разбера дъбилите като теб. как може за някакви 10 стотинки на нещо плюнато в нета да предаваш събратята си. все пак и на тебе ти бъркат политиците с ръцете по джобовете ти, а ти им се лендзиш като ***. как в възможно нищожество като теб да си позволи да плюе по хорта, които са го родили и отгелдали?! ти си едно недоразумение, един скъсан презер ватив. засрамете се ***, всеки политик трябва да се разследва и контролира! всеки.